Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Fac o maaaareee declaratie: sunt indragostita de RARES pana peste cap!!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

krissy- ai dreptate. eu am renuntat la un copil din motive financiare si imobiliare. stateam cu socrii, mergeam la facultate doar la primele doua cursuri, dupa aia avem 4 ore la radio, si dupa aceea aveam un job la care stateam pana seara la ora 19. dupa aceea mi-am schimbat jobul si m-am inscris la cursuri de specializare timp de doi ani intensiv, de la ora 17 la ora 21. dupa aceea am intrat la cea de-a doua facultate si intre timp am stat cu chirie, am strans banii pentru apartament. licenta la ce-a dea doua facultate am dat-o dupa ce a implinit Ingrid un an. cred ca fiecare dintre noi am avut astfel de perioade.

kitty- nici o mama nu e denaturata pentru faptul ca se intoarce la serviciu indiferent de motivele pentru care o face. pe de alta parte nu inseamna nici ca iti iubesti mai putin sau mai mult copilul. depinde foarte mult de serviciul fiecareia (remuneratie, perspectiva profesionala, socializare), de situatia materiala a familiei.

geaninaelena- multumesc.

lumi- foarte frumos si bine spus.

roxanici- eu mi-am mutat motanul la soarca'mea dupa ce a implinit Ingrid 7 luni. il smotocea rau de tot. iar motanul era obisnuit cu mine si dormea cu mine, imi sarea seara in brate cand ii spuneam "hai iubitul la nani" si se cam simtea dat la o parte dupa aparitia zanei. plus ca trebuia sa aspir in fiecare zi si ca avea interdictie in dormitorul copilului. asa ca mi-am zis ca nu merita sa il chinui astfel si l-am lasat la soacra'mea. si acum ii cumpar mancarea si nisipul, ii fac deparazitarile si vaccinurile. de multe ori imi e dor de el dar fara animal in casa nu mai trebuie sa aspir atat de des.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

roxanooooo dar pisica ta e masochista?, ca a lui tata ar fi mancat podeaua sa se ascunda

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

La multi ani de Sfantul Ion !!!!

Eu maine imi serbez sotul, zana (Ioana Ingrid) si zanul ( Ian in norvegiana si suedeza e tot un fel de Ion al nostru).
Eu asa am vrut, sa imi botez copii dupa numele sotului ca sa se serbeze mereu impreuna.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

tot eu

gabdyd- super ideea ta cu sticla. o sa incerc si eu. si pe Ian il fascineaza cum se misca apa in sticla....dar cea mai mare pasiune a sa este holbatul in nituri, ibice, bec, tot ce are suprafata lucioasa si de mica dimensiune (o fi narcisist?)

elenagiulia- mama mia sau por dios !!! (nu stiu daca am scris bine). esti tare puternica pentru trei copii. la fel ca si pe elyanne va admir foarte mult.

roxanici- nu ti-a trecut prin minte sa il bagi in vreun spot publicitar pe rares? are talent si e foarte simpatic (frumos se poate spune despre baieti? daca da, atunci e frumos).

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

MIAUUUUUU....MIAUUUUU...ce imi mai place la smotoceala
Rares data viitoare sa te urci pe el, asa ca pe saniuta

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am vazut muuulte pozici si filmulete, am recuperat ultimele 2 capitole. pe toti.

Alex are probabil o viroza, o sa ne spuna maine cat e de grav. Din fericire nu ii curge nasul, dar tuseste si uneori mi se pare ca se ineaca cu ceva in gat. Acuma peste week-end i-am dat Stodal in speranta ca il ajuta cu ceva, sa vedem maine ce ne da...

Nu trebuie sa precizez tona de maraiala in care o tine de 2 zile incoace, vrea cam mult in brate, nu vrea sa doarma (azi peste zi abia a adunat o ora de somn fata de 3 cat dormea de obicei) ...

Nu scriu mai multe, nu sunt intr-o dispozitie prea buna, nu prea m-am odihnit de sarbatori ...

P.S. am venit din Oradea a vagon de dormit si a trebuit sa dorm cu Alex in pat. O sa vedeti in poze ce a iesit... eu una NU MAI VREAU

Edit: Am uitat sa spun, am pus poze noi.

Intorsul la serviciu: eu m-as intoarce daca mi-ar placea unde lucrez. Imi pare rau ca am renuntat la jobul anterior care imi placea enorm. Oricat de mult timp si stres imi manca, ajungeam acasa relaxata. La jobul actual nu mai faceam mare lucru si ajungeam acasa devreme, dar agitata, nervoasa ... acum am ajuns la concluzia ca sunt mai importante 2 ore dedicate in totalitate copilului, relaxata, decat 4 ore in care sunt stresata. Parerea mea.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by diana_jors

Salut,

am vazut muuulte pozici si filmulete, am recuperat ultimele 2 capitole. pe toti.

Alex are probabil o viroza, o sa ne spuna maine cat e de grav. Din fericire nu ii curge nasul, dar tuseste si uneori mi se pare ca se ineaca cu ceva in gat. Acuma peste week-end i-am dat Stodal in speranta ca il ajuta cu ceva, sa vedem maine ce ne da...

Nu trebuie sa precizez tona de maraiala in care o tine de 2 zile incoace, vrea cam mult in brate, nu vrea sa doarma (azi peste zi abia a adunat o ora de somn fata de 3 cat dormea de obicei) ...

Nu scriu mai multe, nu sunt intr-o dispozitie prea buna, nu prea m-am odihnit de sarbatori ...

P.S. am venit din Oradea a vagon de dormit si a trebuit sa dorm cu Alex in pat. O sa vedeti in poze ce a iesit... eu una NU MAI VREAU

Edit: Am uitat sa spun, am pus poze noi.

Intorsul la serviciu: eu m-as intoarce daca mi-ar placea unde lucrez. Imi pare rau ca am renuntat la jobul anterior care imi placea enorm. Oricat de mult timp si stres imi manca, ajungeam acasa relaxata. La jobul actual nu mai faceam mare lucru si ajungeam acasa devreme, dar agitata, nervoasa ... acum am ajuns la concluzia ca sunt mai importante 2 ore dedicate in totalitate copilului, relaxata, decat 4 ore in care sunt stresata. Parerea mea.

Ce poze frumoase si haioase aveti, Diana! in tren sunteti mortali, da eu cred ca dormeati bine, mai rau cu tati care statea treaz si va poza, nu? si de revelion ce baiat trendy a fost Alex! mi se pare mie sau are parul cret?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Are parul cel putin ondulat, nu stiu daca e chiar cret-cret, ca ii creste par abia de vreo 4 luni incoace :) daca transpira se face cret-cret, dar in rest e doar ondulat.

Da, eu dormeam in tren cand a facut tati pozele alea, dar cum misca Alex putin ma trageam din calea lui tot mai spre margine partea amuzanta e ca din cand in cand isi prindea paturica, se ridica brusc in fund si se punea pe burta, si atunci mai recuperam ceva spatiu, pana cand revenea intins pe spate... si dormea numai de-a latul patului

Hihi, am facut rost de poze de cand era tati mic o sa incerc sa le pozez maine pe lumina buna, ca n-am scanner ... si am si de-ale mele... sa vad ce reusesc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Fetelor, stiti daca se poate da ceva impotriva oxiurilor la 9 luni?
Ca in seara asta am descoperit ca fetita mea are oxiuri si cred ca din cauza asta nici nu doarme noaptea si nu stiu ce sa fac.
Am s-o sun maine pe doctorita sa o intreb daca ii pot da ceva.
Asta imi mai lipsea.
Multumesc.

Mergi la inceput