Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 5
Ktrinel spune:
Donia, si eu tot Vaseline folosesc si mi se pare cea mai buna...nu are coloranti, parfumuri si alte alea...si e fff eficienta. si fff ieftina :))))
a_deju spune:
a venit mihaiul acasa. doamne-ajuta, ca mai aveam nitel si ma spanzuram de tocu' usii.. cablu aveam la dispozitie, proaspat smuls din perete de motanul zbantuit... sincer si cu mana pe inima, in afara poate de oana a diei (nu pot sa fur laurii tocmai cezarului :)) ), io nu cred ca exista copchil mai bagat in priza ca asta... nu sta locului o secunda. alearga ca o reptila prin toata casa.. exact ca o soparla care-o ia la goana sa nu-i furi coada.. initial e amuzant, dar dupa cateva ore de astfel de ture in continuu, timp in care darama, desface, sparge, se urca, pica, sare, rupe, tranteste cam tot ce prinde..devine f aproape de deprimant. pt mine, evident :) iar in cele maxim doua ore de somn de dupa-masa, nici nu mai stiu de ce sa ma apuc mai intai... iar azi chiar nu m-am apucat de nimic, m-am tranit in pat c-un chocolat la subsuoara, si-acolo am zacut pana la primul marr :)
din casa in continuare nu se poate iesi, a reusit mihaiul sa dea jos zapada si pe masina mea, in ideea ca poate de maine vreau macar sa ajung la carut... si daca ajung la carut, sa vad cum ne descurcam prin nametii pan' la genunchi :) oricum ar fi, chit ca mi-l lipesc cu superglue de maini, tot iesim din casa maine, ca nu mai poci...
dar sa trecem peste...
kiki, draga mea, la multi ani, sa traiesti, sa infloresti, sa ai parte de toate cele bune, sa te fericeasca gargarita gargaritelor o suta si-o mie de ani de-acu' incolo :) un pup pisicesc de la mare
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
m_monique spune:
flore26 vb cu stomatologul. el stie cel mai bine. dupa parerea mea, din moment ce in sarcina sunt permise anestezii pt. lucrari dentare, nu vad de ce nu ar fi posibil si acum.
dianarus78 mi-a placut off topicul tau. deci atatea tipuri de dinozauri sunt?
saryta nu cred ca vei reusi sa o intarci acum. nu cumva e bolnavioara sau are eruptie dentara? insista cu mancarea, si intre mese sa aiba 3-4 ore in care sa-i dai doar apa. daca vrei sa o intarci insista si cu laptele la canita.
Andrei (16.12.2006)
Ktrinel spune:
...ca sa continuam cu buna-dispozitia pe ziua de azi...de Craciun Julia a primit un pian de la Fisher Price la care ...canta cu fundul ..dada, cum auziti...se intoarce si isi pune fundul pe clape , il misca stanga dreapta si face muzica...normal ca o distreaza...
ziggy spune:
Flore, in iunie mi-am lucrat si eu un dinte si numai sub anestezie. Inca il mai alaptam pe Calin si impreuna cu dr. am stabilit sa folosim anestezie, nu stiu ce fel.
Adinazot, multa sanatate Alessiei.
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
...ca sa continuam cu buna-dispozitia pe ziua de azi...de Craciun Julia a primit un pian de la Fisher Price la care ...canta cu fundul ..dada, cum auziti...se intoarce si isi pune fundul pe clape , il misca stanga dreapta si face muzica...normal ca o distreaza...
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
ca sa vezi cum evolueaza muzica
Andrei (16.12.2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by a_deju
a venit mihaiul acasa. doamne-ajuta, ca mai aveam nitel si ma spanzuram de tocu' usii.. cablu aveam la dispozitie, proaspat smuls din perete de motanul zbantuit... sincer si cu mana pe inima, in afara poate de oana a diei (nu pot sa fur laurii tocmai cezarului :)) ), io nu cred ca exista copchil mai bagat in priza ca asta... nu sta locului o secunda. alearga ca o reptila prin toata casa.. exact ca o soparla care-o ia la goana sa nu-i furi coada.. initial e amuzant, dar dupa cateva ore de astfel de ture in continuu, timp in care darama, desface, sparge, se urca, pica, sare, rupe, tranteste cam tot ce prinde..devine f aproape de deprimant. pt mine, evident :) iar in cele maxim doua ore de somn de dupa-masa, nici nu mai stiu de ce sa ma apuc mai intai... iar azi chiar nu m-am apucat de nimic, m-am tranit in pat c-un chocolat la subsuoara, si-acolo am zacut pana la primul marr :)
din casa in continuare nu se poate iesi, a reusit mihaiul sa dea jos zapada si pe masina mea, in ideea ca poate de maine vreau macar sa ajung la carut... si daca ajung la carut, sa vad cum ne descurcam prin nametii pan' la genunchi :) oricum ar fi, chit ca mi-l lipesc cu superglue de maini, tot iesim din casa maine, ca nu mai poci...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
si noi si noi ne inscriem pe lista celor mai zbantuiti fulguleti se urca pe masa,pe scaune,deschide usa de la baie si vrea sa bage mainile in wc scote pantofii din pantofar,se urca pe mobila,scoate tot de prin sertare,mi-a scos plinta de la parchet si lista ar mai putea continua
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
mamaana spune:
am ajuns si in pauza de masa... toata lumea a plecat la alergat sau la gym... trebuie sa incep si eu cu astea, dar nu am acces la gym si dusuri deocamdata, asa ca mai stau
donia ,ca tot veni vorba, cum mai stai cu exercitiile?? ia zi tu drept cat ai exersat saptamanile astea ; i-am luat si lui Tudor un eliptic si face cate 20 min de 2 ori pe zi (sper sa si slabeasca)
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
deeaA spune:
DIANOCICA aceeasi intrebare o pun si eu celor care ma sacaie ca el tre,dar tre neaparat sa doarma in patutul lui,in camera lui.....imi e asa un drag de el cand il vad langa mine noapteacand imi da cate un picior in gura,unul in coaste...cand o fi putintel mai mare o sa stea el si in patul lui si in camera lui...dar....mai e timp,nu cred ca am pierdut nimic si mai ales EL nu a pierdut nimic...PAREREA MEA!
DIANARUS tare mult mi-a placut off-topicul tau,dar sa va spun si la al meu copil ce face cu ligheanul-il trage de pe unde-l vede,se suie tacticos in el(un piciorus,apoi al doilea,e haios)apoi se aseaza in fund turceste si incepe sa se zgaltaie in el,semn ca tre sa-mi rup cocoasa si sa-l plimb asa prin casa o sa puin si poza doveditoare..dar mai trz