Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

KIKINEATA

De cateva zile ma doare o masea de morrr!! Am facut film la ea, am fost azi la dentist...nu are nimic. Singurul lucru ce poate sa/l faca e sa/mi scoata nervul, iar pentru asta trebuie anestezie...SE POATE FOLOSI ANESTEZIA DACA ALAPTEZ? De luni incep niste lucrari prin gura, extractie, imbracat niste dinti...aceeasi intrebare am legata de anestezie...SA/MI FAC DINTII CHIAR DACA ALAPTEZ SAU SA ASTEPT?

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Fetele dragi!
Nu stiu cum sa zic ca e Ale,toata ziua a avut febra,in jur de 38,,38,4 cam asa!Are muci ,nu multi, o aspir cam de 2-3 ori pe zi dar sunt cu sange,firisoare de sange.dr a zis ca asta e semn clar de viroza,nu tuseste si e vioaie tare.In plus avem si eruptie dentara.Azi noapte a dormit neintrerupt pana la 9 dimineata,cand avea 37,8 temperatura.Acum doarme,dar cand se trezeste o imbrac si fugim pana la dr sa o vada totusi!Offf,sper sa treaca repede.!!!

KIKINEATA,LA MULTI ANI,SA FII FERICITA SI SANATOASA!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

FLORE si eu am fac ceva lucrari la o masea cand alaptam(dar pe viu)ca mi-a zis acel dr.ca dc imi face anestezie nu am voie nus cate ore sa alaptez,iar David al meu papa din ora in ora....asa ca nus ce sa-ti zic..
DBUNNYdc adoarme ceea ce se intampla f.rar il las sa doarma,asta e, se decaleaza programul dar ...nu pot sa-l trez...bine dc adoarme in masina si tre sa cobor(sau situatii de genul asta)il trez ca doar n-o sa stau pana se trez
Iar progr.nostru de somn este urmatoarele;
-trez la ora 8,ne jucam in pat pana se trez bine si mami,papam un bibe de 120 ml si hop la joaca
-ora 11 papam cereale cu diverse fructe,dupa juma,o ora,bibe 150ml cu cereale si somnic1/1juma
-mai ne jucam urmeaza pranzul cu supica(ca mai nou papa supica fac de mami)
-ne jucam
-pe la 8;30 bibe cu 180 laptic ,baita,urmeaza joaca in patul mare cu mami,pan obosim (mai degraba obosesc eu)si apoi il pun pe perna sa adoarma,dar leganat,la noi nu tine lasat in patut(care l-am dezmembrat de cateva luni ca statea degeaba)adormit singur,oricat de otarata am fost si cati nervi tari am avut de cand am venit din maternitate,nu a tinut si bastadormea numai in brate leganat,acu pe perna
Gata,v-am plicti destul
DIANOCICAAAAAAA bine-ai.... mai scris si tu cate ceva despre voi
Gata fug sa scimb bebe kkcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

adinazot, sanatate papusii!
sunt curioasa de ce ti-a zis dr ca mucii cu fire rosii sunt semn clar de viroza?
intreb pt ca la noi mucisorii actuali (f.f.putini) au fire de sange dar mie mi se par semn de mucoasa iritata de aerul uscat. si ianis si marc au la fel. dar nu-i aspir, ies 1-2 lilieci singuri/copil, dupa ce pun apa de mare.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

ADINAZOT fugiti repede la dr,sanatate multa,

Mergi la inceput

CRISTINA 1974 bine-ai revenit cu vesti,te mai asteptam poate iti faci timp si de noi!
Am fost si noi afara,cica -7 grade,dar asa de frumosss afara!!!!o minunatie,l-am aruncat pe David in zapada,s-a bagat in cei mai mari nameti,era o nebunie,ce i-a mai placut,era rosu-rosu la fatzuca,era asa de scump
Gata ,ca ma cere pruncu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

ziggy, nu e un strugurel, e vaselina pur si simplu, care se foloseste ca baza la prepararea multor alifii si unguente. Uite cum arata www.price-club.co.jp/cgi-bin/tkxdoc/goods_img/Vaseline%20368g%20L.jpg" target="_blank">cutia pe care o cumpar eu aici, in Romania au sigur in farmacii pentru ca folosesc la prepararea unguentelor. Edit: dar acolo e varsata sa zic asa, ca ei cumpara in recipiente mari.
Eu ii dau pe copii pe pielea putin umeda, in felul asta se si absoarbe putin si mie mi se pare ca ajuta foarte, foarte bine. La indicatia medicului am folosit-o si pentru o dermatita de contact pe care o facuse Roxana si in cateva zile pielea a ramas foarte curata.

ruxandra, stii la cine ma gandeam azi dimineata? la Bea si trezirile ei matinale, asta din cauza ca facuse si Cristi ochi pe la 6,30... dar a avut bunavointa sa mai doarma apoi vreo ora, multumesc lui Dumnezeu, ca eu eram daramata, mi-a prins bine ora aia suplimentara de somn. Of, macar acum, la somnul de dimineata, a adormit fara sa spuna "pas"...

monique, glumeam cu deochiatul, ma gandeam doar ca ieri povesteam cum adoarme de usor, iar aseara a fost neobisnuit de greu.

dianocica, da ce concediu prelung aveti, draga, esti la statiune?
Bai, dupa mine noaptea-i facuta ca sa dorm, nu ca sa ma imbratisez cu copiii (in principiu, ca daca nu se poate... asta e! ne mai si imbratisam). Ziua toata le stau tuturor la dispozitie, noaptea trebuie sa ma odihnesc, asa ca imi prinde foarte bine ca fiecare sa fie linistit in patul lui, fara sa ma trezeasca de cateva ori pe noapte. Daca ar fi fost asa, as fi fost acum o epava acra. Asta e experienta mea si vorbesc doar despre mine.
Ce castiga dormind singur in patul lui? Nopti intregi de somn profund, neintrerupt, cate 10-11 ore pe noapte. Si de aici i se mai trag inca multe alte lucruri bune, dar nu mai insist ca iar mi-l deochiati

dianarus, ce imi place de Ianis super-Ianis cu fata de masa si pe post de clocitoare Sa stii ca si Roxana a avut etapa "bariere", oare ce semnificatie o fi avand jocul asta in mintea lor? Pe tine te pune sa spui cuvantul magic care deschide bariera? Ca stateam uneori o gramda sa ghicesc...

flore, ma durea si pe mine o data o masea foarte tare si s-a dovedit a fi de fapt gingiga... aveam gingivita, a trecut cu periaj bun, ata dentara si apa de gura. Despre alaptat si anestezie nu stiu ce sa-ti spun, medicul ce zice?

vai DeeaA, lucrare pe viu la masea... mor!!! Nu as mai putea sa suport, e cea mai cumplita durere! Eu as accepta fericita anestezie generala si pentru detartraj...

Dbunny, daca adoarme in masina il las sa doarma. De cele mai multe ori se trezeste cand ajungem acasa si atunci continuam cu programul obisnuit, dupa care il pun la somn si adorme ca de obicei. Dar asta seara, ca ziua i se mai modifica programul de somn daca adoarme in masina, adica uneori mai doarme si acasa, dar de cele mai multe ori nu.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fetelor dati-mi si mie un sfat: as intarca-o pe Tonyta mea, dar nu prea sunt hotarata. Sa va povestesc de ce ... are o perioada de cand nu mananca apoape nimic decat tzitzi, ieri spre exemplu nu a mancat nimic - tot ce ii dadeam scuipa. Azi a vrut un pic de iaurt cu un biscuite dimineata si pe la 15 a luat exact 3 lingurite de supa. Noaptea ma suge de cel putin 4-5 ori. Ce sa fac? Eu insist cu mancarea, dar ea mi-o da inapoi. Am incercat si i-am dat de cateva ori lapte cu canita cu cioc si a baut doar cateva guri.
Astept parerile voastre.
Va multumesc.

LA MULTI ANI !
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI KIKINEATO!!! SA FII FERICITA SI SA TE BUCURI DE GARGARITA TA! ...baga o tarie aici ca am un oinceput de raceala...si tare bine ar prinde...o tzuiculitza fiarta ai? pe zapada asta ar merge de minune...de fapt habar nu am , ca nu am baut, dar am auzit la socrii...:)))

dianarus, am ras sa mor citind off-topicul tau...nu stiu daca fetitele vor fi asa de inventive si zbantuite ca baietii..

dianocica..bine ai revenit...lasa-ne , ca iti stim teoria..eu sunt de acord cu ele...dar fac ca tine...dar din motive altele decat ale tale...se intelege ceva ? ...zii mai bine cum v-ati distrat , ce ati facut ? ...povesti, povesti vrem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Adina, din cauza de mucoasa nazala uscata, eu mereu scot (la mine) firisoare de sange, deci nu stiu daca are neaparat legatura cu virusul...oricum, sanatate multa. sa vii cu vesti bune..

flore, habar nu am. tu inca mai alaptezi? nu mai tineam minte...

Mergi la inceput