Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

am fost afara pe la 3 erau -14 grade am stat vreo 30 min si am venit repede in casa
acum sunt -17 grade

Cristina1974-la multi ani!
wow ce fain de voi faceti baie in mare la 30 de grade noi inghetam aici
printesele

Dianarus78-ai treaba nu gluma cu Ianis

Flore-intreaba medicul stomatolog sau ginecolog despre anstezie si alaptat

saryta-cred ca tonita inca nu e pregstita sa renunte la tztz

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Sarbatori fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Am fost la dr.Are gatul f imflamat,rosu,eruptie dentara,acum are 39 febra,a urlat pana acum cateva minute ,iar acum a atipit,i-am dat sumetrolim,eritromicina,panadol si solutie de mandl in gat,la care a urlat,saraca de ea,cu forta i-am dat toate medicamentele,ca altfel nu avem sanse sa ajunga unde trebuie.Are ochisorii in ceata,nasul rosu obrajii aprinsi,mooor,sper sa treaca repede...Si colac peste pupaza,am ramas si pe afara,pt ca atunci cand am plecat la dr am inchis usa de la intrare ,apoi poarta,mi-am aruncat cheile in buzunar si am fugit cu Ale,iar la intoarcere ,cand imi scot cheile din buzunar,cea de la usa de la intrare era rupta,Doamne,cum oi fii reusit,era rupta in usa,sotul meu era la niste vecini ,a venit repede si a scos-o si am putut intra in casa,cu fata in brate cu febra 39...gata,s-a terminat!!sper sa ne treaca virusii sau ce-o fii!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

m_monique, sunt si mai multi dinozauri! diplodocus, apatozaur, stegozaur, triceratops, tiranozaur, pterodactyl... si mai sunt... dar pe astia ii stim noi din carte :-) deocamdata :-)) prevad ca voi fi enciclopedie ambulanta in curand...

donia, nu avem cuvinte magice pt bariere. dar ma pune sa le leg la nivelul genunchilor mei, si indiferent ce as avea in brate (inclusiv pruncul de 12kile) trebuie sa ridic pe rand cate un picior si sa trec si ianis se distreaza cum escaladez eu... vai de noi de ma impiedic ca-mi piere rasul... :-)

aaa, si tot din ciclul ce invatam eu si ianis... avem un soft de la nesquick (dintr-o cutie de cereale cumparata in toamna din austria) despre corpul uman, poti forma scheletul (maini, picioare, coloana, clavicule, bazin, craniu, etc) plus organele (plamani, intestine, ficat, tot tacamul). le pui bucata cu bucata pe schema pana il completezi. la sfarsit pui o bomba pe el si explodeaza. si o iei de la capat. ianis e extrem de incantat de el, azi i l-am aratat prima data si era foarte incantat si curios, acum invatam impreuna notiunile de schelet, organe, la ce e bun fiecare, unde se gaseste... mi se pare chiar educativ, desi cam devreme pt el. doar ca s-a speriat de un schelet umblator de la desene (alea cu scooby...) si ca sa-i aratam ce e de fapt un schelet i-am aratat soft-ul.

offff, adinazot, sanatate multa piticei, refacere cat mai rapida! o noapte usoara sa aveti si sa scada febra!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

adina, sanatate multa si rabdare! ¸

timisoara a fost ocupata cu primirea lui chinico si ne-a abandonat ? slaba prezenta...sau a ajuns ninsoarea si la voi?

yagmur, pe unde mai esti? stii ceva de Asiza?

Mergi la inceput

mamaana, si la noi au inceput de ieri inscrierile pt noua sesiune de gym ...daca ar avea ziua 48 ore poate m-as duce...dar asa...nici nu ma gandesc sa imi sacrific pauza de pranz ...mai bine verific ce au mai bagat jos la bufet ...tu chiar te duci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

mamaana, si la noi au inceput de ieri inscrierile pt noua sesiune de gym ...daca ar avea ziua 48 ore poate m-as duce...dar asa...nici nu ma gandesc sa imi sacrific pauza de pranz ...mai bine verific ce au mai bagat jos la bufet ...tu chiar te duci?

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

sa stii ca chiar am trimis email sa-mi dea acces la sala si la dusuri; sunt de mai mult de 4 ani in firma asta si nu stiu unde e sala de gym - rusine sa-mi fie, iar daca tot o sa stau mai mult l amunca mai in colo, cat il astept pe mihai sa vina sa ma ia, o sa ma duc la sala, ca doar nu oi munci mai mult de 8 ore pe zi!!

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

.. pai te punem sa dai raportu`' atunci ...te verificam in fiecare zi...sau hai, din doua-n doua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri...as mai sta la troci cu voi, dar am o durere de masea, de fapt ma doare toata partea stanga, ureche, dinti, cap...cred ca mi scot singura pe toti, fara anestezie...va pup

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Are treaba..sa-mi scotoceasca geanta...

Da..mie ii pare rau ca l-am obisnuit in patul mare (patutul e deja in pod)..
Fratele meu a dormit cu ai mei pana pe la 6 ani si la 16 ani inca ii era frica sa doarma singur sau sa iasa noaptea in curte.

Nu fac nimic deosebit sa il adorm,il tin de manuta si tb sa fiu langa el...
Nici nu avem casa naostra deci iese din discutie dormitul in alta camera..nu stiu cum va fi..

minunea mea

Mergi la inceput

..bine, deci tu ai motivare...

edit: la flore ma refeream..

Mergi la inceput