Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaana spune:
ktrinel cred ca te las singura pe aici: am un meeting si pe urma acasa
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
flore26 spune:
KTRINEL despre fete: CHINICO ocupata cu sarmaua si carnatzu', DIA cred ca tot sorteaza pozele de la marea intalnire, BEBINUTA traieste si ea, dar cum de saptamana viitoare Ada va merge la cresa, se giugiulesc toata ziua , MIRO e bine se pregateste de marea intalnire a fulguletilor, de duminica...Sf.Ion...Ioana..., EU acum bine...am bagat 2 fiole de algocalmin si sunt in extaz...
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
Dbunny spune:
Stiti careva care-i legatura dintre colici si flegme? si data trecuta cand a avut dani flegme(a se citi muci in gat) a avut niste colici teribili? este vreo legatura?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dandusa spune:
culcat copil agitat...
asteptat sotul sa vina de la interviu...
eu maninc ciocolata cu aroma de menta...,pe 30 am facut un pariu cu un prieten...,am avut dreptate...,ghiciti ce am cistigat?
devoratoarele stiu ,cu siguranta...
Crinuta are muci ,curgatori,doar ca mai incetzi putin...,aspirat de max 5 ori pe zi...,in rest este ok,a inceput sa manince...,felul preferat este orice am eu in farfurie...,nu ezit...,ii dau ca doar maninc sanatos...
cerealele mele simple de porumb ii plac cel mai mult...,ale ei sub nici o forma...
azi am iesit sa cumparam sanie...,n-am gasit decit niste farfurii zburatoare...,gen colace de wc...,as fi luat ,dar nu m-a lasat Claudiu...,cica n-am minte sa pun copilul pe aia...,offf,greu cu barbatii astia...,nu s-a prins ca era doar un pretext ,as fi vrut-o pentru mine...,asa ca sint in cautare de sanie serioasa de familisti...,daca vedeti pe undeva sa-mi spuneti si mie...
Dia,
si noi avem un singur somn pe zi...,azi a fost de 1 ora...,restul zbintzuiala si carat in brate...,ca afara nu merge cu mertzanul ,iar pe jos abia se misca saraca de atita infofolit...,dar musai sa iesim afara cum spui si tu...,daca nu inghet eu,ea nici ca are sanse...
Flore,
da,poti sa-ti faci dintii linstita in perioada alaptarii...,Dianocica stie mai bine ca si ea este in proces de reparatii...
anul trecut pe cind Crinuta era sarmaluta,mi-am scos o masea...,am spus dr ca alaptez...,mi-a facut nush ce fel de anestezie,nu am avut voie sa o alaptez 2 ore dupa...,apoi a fost ok...
nu sta asa ca va fi mai rau...,aaaa si parerea mea este ca ar trebui sa iei niste vitamine...,vezi si tu ce se intimpla cu organismul nostru dupa natere...,alaptare...(eu vorbesc...,hihihi)
Dbunny,
daca adoarme,nu o trezesc fie ce-o fi...,poa' sa sara baita...,poa' sa sara si masa...,o las sa doarma...,apoi ne reglam noi cumva...,ma ghidez si urmaresc cerintele ei,nicidecum programul/ritualul...,nimic din ce facem,nu-i musai sa fie fix pe fix...,deci daca sarim regula nu se intimpla nimic rau...,cu siguranta...
Dianarus,
m-am distrat copios la mesajul off topic...,minunat...,abia astept sa traiesc asta...si faptul ca intrii in jocul lor mi se pare si mai minunat...,abia astept sa ne jucam de-a de toate...,abia astept...
Roxanica,
te pup apasat si tzoncanit...,esti tare dulce fata...,poate ne mai pui si niste poze cu frumosul tau...,ca data trecuta...,ne-ai imbolnavit cu frumusetile de pe la voi din familie...
Laura,
muuulta santate lui Dani...,pupam fiecare bubita in parte sa treaca si sa nu doara...
Donia,
esti minunata...,prietenii stiu de ce...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
dandusa spune:
La multiiiii aniii,Kiki
a ne traiesti,sa fii sanatoasa si voioasa
dai si tu o sticla de vin?
Ktrinel,
am ramas cu gindul la petrecerea in care trebuia sa te imbraci in rochita albastra...,n-ai pus si tu poze fir-ar sa fie de treaba...
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
bamboletta spune:
a adormit la 9.10 era rupta de oboseala,sa trezit plangand acum e fresh,azi a dormit de la 13.15 pana la 15 cred ca nu mai dormim la noapte
Adinazot-multa sanatate Alessiei
Dandusa-si noi cautam sanie mai mult pt mine
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
adinazot spune:
Fetelor va pup si mersi de incurajari.Am reusit sa-i scad febra,am pus si sosete cu apa si otet,si medicamentele,iar acum a adormit si ma duc sa ma culc si eu,ca-s terminata!sper sa nu avem evenimente peste noapte,ca nu stiu cum voi face fata,bine,e si tati acasa,deci nu-i asa rau!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!
bamboletta spune:
avem un colt de maseluta iesita sus nu stiu cand a iesit,mai are inca doua umflate f tare incisivii laterali de jos inca nu au iesit si ii ies maselute ?
fug la tv
n buna somnic usor
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 14
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Sarbatori fericite !!!
Laura13 spune:
salutari mamici!
adinazot multa sanatate micutei, o noapte linistita si fara febra!
dandusa ciocolata cu menta! ESTI REA! ca mananci singura.....evident eu cica de luni trec la cura asa ca acum era numai buna! bafta multa lui claudiu!
dianarus il pup tare pe ianis! da' tare, da? si pe tine pt ca esti o mamica minunata! si pe marc ca e sanatos si bine! sa va tina!
flore da, e voie daca alaptezi, dar cu xilina! aceea e ok, eu am fost la dentist si gravida si cat alaptam, a! si anestezie cu xilina am facut si in primele 2 luni de sarcina, am intrebat inainte ginecologul.....deci...ok! o noapte usoara si tie!
dbunny habar n-am de legaturi, dar tre' sa zic......ma tot gandesc la voi....cu colicii astia la 1 an......hai mai.....cand scapati? sincer....ma doare sufletul cand ma gandesc la voi!
lavinia ce mai face mihaita?
a deju a intrat motanul in priza? asa-i si dani, dar nu ma plang, bine ca e sanatos. eu ma mir de cum mai poate, pai daca as alerga dupa el toata ziua as pica lata, efectiv, da ture si ture si ture si nu sta deloc si tot mai poate. bravo lor!
KIKINEATA Sa iti dea DD multa sanatate, bucurii multe alaturi de minunea ta frumoasa, fericire, bani si tot ce iti mai doresti!
despre noi:
azi noapte a fost JALE! vreo zece treziri, dar de 2 ori l-am luat si in pat cu noi. prima data a adormit relativ repede, a doua oara s-a foit/vorbit/pupat/dat suzeta noua/zvarcolit/agitat/cantat 45min. la 4 dimineata. eram zombiiiiii!iar el la 7 era fresh. asta e, speram in nopti mai bune! a venit dc de fam azi, cica nu ar fi varsat de vant, ca nu exista varsat de vant fara febra, un pic de rosu in gat (cica ar fi virus care debuteaza ca o rinofaringita (fetele cu experienta....asa-i?)). cica e alergie, mi-a dat peritol. nu cred ca-i dau, decat daca se agraveaza, astept sa ajung luni si la pediatra. eu am bocit aseara o gramada, ca de luni incep munca si il las pe dani singur......la care florin ma linisteste: din ce vrei sa traiam? du-te si munceste. dupa care......o sa fie bine, stie ca il iubesti, te iubeste....si tot asa. dar prima replica m-a dat pe spate.
va pupic
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dandusa spune:
Adinazot,
muuulta sanatate lui Ale,sa se faca bine,sa n-o mai chinuie virusi astia ,mama lor de virusi...,pupici si sa aveti o noapte usoara
Laura,
deci nu-i varsat de vint...,ieeee,ati scapat...,sper insa sa nu fie nimic altceva...,poate doar reactie la multi pupici dati de tine...,pupam pe Dani cel frumos
ai ghicit...esti cistigatoaea unei bucatzoaie de cioco cu crema de menta...
Bambo,
si la noi la fel a fost...,au iesit doua masele inaintea incisivilor laterali de jos...,unul dintre ei este inca jumate iesit din cochilie...,intre timp au mai iesit doua masele aproape integral... si caninul pe care-l vazusem acum citeva zile...,n-am avut cum sa-l studiez ca nu ma lasa pitika...si fara voia ei...
Saryta,
am uitat sa-ti spun ca mi-a plact fff tare dansul elf-elitelor...,am incercat si eu,dar nu mi-a iesit...
cu intarcatul...,nu stiu ce sa zic...,s-ar putea(doamne fereste!),sa aibe ceva daca tot refuza mincarea si vrea doar sin...,stii cum e...,cind vor alinare cer sin...,cind vor relaxare vor sin...,cind vor energie vor sin...,nici eu nu cred ca-i momentul sa o intarci....dar acum depinde si de cum gindesti tu,de ce vrei...
eu o voi alapta pe Crinuta pina cind va dori...,ca si timp iti pot spune ca inainte sa-i iasa toti dinii/maselele...,nici daca ramin gravi,nu o intarc...,pentru ca pe ea asta o ajuta fff tare...,sinul este asa cum spuneam mai sus...,energie(citeodata miriie...,suge doua guri si apoi zburda...),relaxare(citeodata sta cu sinul in gura fara sa suga...),ainare(se calmeaza dupa citeva guri...)
cu siguranta vei lua decizia cea mai potrivita pentru puiul tau
de-ale Crinutei...
de curind i-am luat un bebe mic de plastic...,este fff fascinata de el...,il spala pe dinti,ii da sa pape...,il leagana,ii cinta de nani
ieri l-am luat pe bebe si mimam ca-i dau sa suga...,s-a uitat atent si fff incruntata l-a luat de-o mina l-a aruncat cit colo,apoi s-a napustit asupra tzitzei cu o sete domle' ,s-o fi vazut la marginea patului,in picioare cu tzitza in gura...
Fiti mai buni de Craciun