Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata si treaba mea, mai am de pus o masina de spalat si de spalat manual o rochie a Alexandrei si casa e luna. Am calcat tot ce se stransese de la Craciun incoace, plus ramase de dinainte, am mai lasat numai un set de lenjerie de pat de care nu ma mai ating. Cred ca o sa aiba un soc mejanera mea. Ma intreb cum o sperii mai tare, daca ii zic ca am facut eu sau daca ii zic ca am adus pe cineva, voi ce ziceti?

Maine am iar musafiri, sarbatorim cumulat ziua mamei soacre si a cumnatului si pentru ca nu voiam sa mai scot muciosii mei si pentru ca oricum la noi era mai mult loc, i-am invitat la noi. Insa mi-am trimis sotul dupa masina de spalat vase, chit ca vine cu Loredana aia de 19 ani despre care tot glumeste. I-am zis si eu sa aiba grija sa nu caute 60 90 60, ca la noi spatiul e 55 55 85.

Vad ca voi ori va distrati pe afara pe la zapada ori va odihniti.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teo, multam, o sa caut si eu un dermatolog bun, am tot cautat pe net si nimic. As prefera unul la o clinica privata sa nu mai umblu cu Andrei prin spitale.

Sim, pai asa arata genunchii si glezna lui Andrei, piele uscata usor descuamata. Atoderm dam de ieri, sa vad ce si cum.
Eu nu mai ies cu el de un secol, nu am timp. Si acum nici nu am cum, poate printre nameti. De abia a lopatit al meu terasele, gradina ramane asa pana la primavara.

Myral, . Uite suntem noi aici cu tine.

Opaaaa, ora de masa dupa sonor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Ana si Tomasa, multumesc pentru lamuriri, cred c-am priceput care-i treaba :). Vreau ca pana incep diversificarea sa experimentez, astfel ca atunci cand va fi momentul sa nu bajbai :D.

Sim, intr-adevar, e f eficient tratamentul acela, dar asa cum ai spus miroase rau, a petrol, de-aia ziceam ca-i mai neplacut de facut... Gand la gand cu bucurie ref la tara asta in care traim, ooofff! sper ca a calatorit bine mama ta, in final!

Roxana, am inteles care-i treaba cu batista, oricum, daca va trebui o sa experimentez prima data pe nasul meu, asa fac mereu inainte de a-i face sau da picei mele cate ceva.

Nu mai stiti cine vorbea de aparatul acela de curatat cu aburi?

Annisia, si pe mine ma intereseaza cura aceea cu ananas. Stiam si eu ca are asa numitele "calorii negative", dar cum se tine cura nu stiu...
Oare nu se poate tine si cat alaptam? am citit ca nu prea au legatura cantitatea si calitatea laptelui cu ceea ce mancam, la om cica isi ia laptele din rezerve tot ce trebuie. Asa o fi?
Oricum, ca si voi, deocamdata ma omoara pofta de dulce, asa ca nu prea am sanse sa tin vreo cura, dar e bine de stiut...
si pe mine cel mai tare ma doare celulita, mai mult decat kilele alea in plus... am auzit ca asta acumulata in sarcina se duce, asa o fi? mamicile la al doilea copil ce spun? poate la vara om putea si noi sa mergem cu fruntea sus la mare :D.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Si bv, nu stiu sigur dar cred ca era vorba de aparat de gatit cu abur nu de curatat. Iertare daca gresesc. RoxanaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Nu mai stiti cine vorbea de aparatul acela de curatat cu aburi?

Poze

Eu vorbeam de un steamer,aparat de gatit cu aburi!
Il stiu si pe-ala de curatat,ma tenteaza si pe mine,e la teleshopping,dar am ff mult parchet in casa,inclusiv in bucatarie!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by myral

Si bv, nu stiu sigur dar cred ca era vorba de aparat de gatit cu abur nu de curatat. Iertare daca gresesc.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

,asa este!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, pai dr Oros nu a pomenit de nici o DA, a spus doar sa il dau cateva zile cu Atoderm. A zis ca e de la contactul cu scutecul. Mama si-a gasit locul pana la urma, dar tot fac reclamatii. Astept sa ma sune cand ajunge sa imi dea nr biletului. Reclam si la CFR si la OPC.

Ma apuc de capitol nou.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
Miru a dormit bine noaptea, dar s-a trezit de dimineata si a trebuit distrata, iar pana la pranz nu a mai vrut sa doarma, asa ca pe la 1 ne-am culcat toti trei, acum suntem fresh, l-am trimis pe tati afara sa mai cumpere una alta si m-am apucat de aerisit , da e frig rau afara brrr

Piciulika condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca

Teo nu fi draga suparici doar pt atata lucru, mai greu e sa te apuci sa scoti toate acareturile, dupa ce incepi sa vezi ce repede merge

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput