Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mai bag nasul in niste fise, revin mai acusi.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, am revenit si eu dupa cateva zile...de fapt dupa un an. N-am mai apucat sa intru sa va urez toate cele pentru noul an, dar credf ca nu e prea tarziu nici acum. Drept urmare, Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate, numai impliniri si multe realizari!

Noi am petrecut in familie, alaturi de inca 5 copii de 1 an, 3 ani, 6 ani, 8 ani si respectiv 9 ani. Vladi s-a purtant ca un om mare, a adormit pe la 22 in timp ce dansa in bratele unei matusi (cu muzica la maxim), a dormit pana la 23.50 pe 31 dec cand s-a trezit sa treaca alaturi de noi in noul an. La 2 dimineata s-a bagat iar la somn pana pe la 6 dimineata cand s-a spart revelionul si am plecat acasa. Credeam ca nu o sa mai doarma dar, ajuns in patutul lui, a dormit pana la 13. A fost incredibil cum s-a mulat pe programul nostru.
Pe 1 ianuarie am continuat petrecerea iar pe 2 ianuarie ne-am pregatit psihic pentru vaccinul de 4 luni.

Ieri pe 3 ian am fost la doctor, avem la 4 luni 7.100 si 63.5 cm (tot cam mititel, dupa parerea mea) si am facut vaccinul unde Vladi a fost extrem de cumintel. Pe seara am avut proasta inspiratie sa raspundem unei invitatii la Cornu peste noapte. Vaccinul si-a facut de cap, Vladi a facut temperatura, a fost miorlait toata seara si a adormit abia pe la 1 noaptea. Starea de maraiala a tinut pana in seara asta. Imi era atat de mila de el...gemea incontinuu, nu a dormit deloc azi toata ziua si avea privirea in gol. Pe seara, dintr-o data mi-a prins privirea, i-a aparut o luminita in ochi si si-a revenit la starea lui buna de copilas sociabil si nazdravan. Nu mi-a venit sa cred cat de vizibila a fost transfoarmarea.

Cam asta despre noi, ma duc sa citesc din urma ca am 2 capitole de recuperat si revin.

Pupici

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Ana, stabilim o ora cand intram amandoua pe net si iti dau datele de conectare la ftp.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am uitat sa va spun ca Vladi s-a chinuit de ieri dimineata, pe langa efectul vaccinului, si cu niste mucisori de groaza. Noroc cu batista bebelusului si cu serul fiziologic. Si ma plangeam eu deunazi ca face kk la 4-5 zile si stimulat, tot ieri a luat-o pe urmele lui Mihnutzu de Teodora, a facut 3 kk si azi 4 kk.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Este cineva dintre voi care,desi da bebelusului o anume formula de lapte praf, ia totusi reteta de la medicul de familie pentru laptele gratuit? Eu imi dau baiatului MIlumil dar m-a rugat o vecina sa-i cedez ei reteta. Din cate imi aduc aminte de la Alex parca trebuia sa depui un dosar pe undeva, dar mai multe nu imi mai amintesc. Daca aveti ceva informatii spuneti-mi si mie va rog!
Si.. am reusit intr-un final sa postam si noi cateva pozici de la prima nisnsoare din anul asta.

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

http://community.webshots.com/user/vale_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Gema am bagat la greu ceai de chimen si anason si galactogil si nu am cedat decat f greu pana i-am dat completare. A durat cam pana la 3 luni si jumate, pana mi-am reglat lactatia. Dar si acum daca ma plimb f mult sau nu pap cat trebuie se vede imediat

Mandarinutza, Prisi merci frumos

bikmaria saru'mana. Nici Teuta ta nu este mai prejos.

Si Bv si mie mi-a placut enorm de mult rochia...si mi-am facut-o in 2 saptamani iar in 3 saptamani am aranjat nunta. Si unde te gandesti ca in banii astia sunt inclusi 100 Euro pe care i-am dat fatei care mi-a creat rochia. Oricum erau alti bani in 2004, fata de ce sunt acum.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Slippers, multumesc pt. raspuns. Deci tot la Dolce, cum ne gandisem vom ramane. Sa ajungem noi pana acolo...
Cat despre par, mie cand ne-am intalnit mi-ai parut impecabila, nici vorba de ce spui tu.
Bee, sigur lactatia e mai mult de la cap decat de la ce mancam. Cica numai in cazuri de malnutritie severa este afectat laptele, in rest tot din rezervele de grasime, suficiente si la slabe , se produce.
Sim, masca de la Kallos e chiar buna, mergi pe mana Valentinei. O stiu si eu de la targuri, e profesionala, multe colege de-ale mele si-o luau si erau multumite.
Aniast, bine ca acum e puiul ok si ca ati petrecut frumos de sarbatori. Muci au toti in perioada asta.
Teodora, nuuuuu . Din pacate nu doarme toata noaptea, nu fac eu asa copii. Si nu visez la asta pana n-o intarc .

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Roxule, ce gen de joc ai vrea? Ca mie, de exemplu, mi-e dor sa joc un The Sims sau un Sim City (fara nici o legatura cu mine )

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

1. Carpatina - ai niste vb de ma lasi masca si ma amuzi teribil. Bravo, super simt al umorului.

2. Apropos de medicii pediatri ....eu sunt pt diversificare la 5-6 luni pt cei alaptati la san. Inca nu m-am hotarat cu ce voi incepe. O sa studiez in curand pb. Dar, dupa tot ce am citit si auzit, incep sa imi dau seama ca aproape toate sfaturile legate de alimentatia copilului nu sunt chiar asa rele. Dupa cum zicea Tomasa de fetita din parc care manca orice, nu e dracul chiar asa de negru. Si stiti ce am sarit cand i-a dat sotul o bucatica de cozonac lui Tudor. Eu am baut lapte de vaca de la o saptamana (laptele praf era pe reteta si nu era suficient) si am inceput sa mananc si alte produse destul de devreme si nu am patit nimic. Fiecare sa faca cum considera ca e mai bine, dar eu personal nu cred ca tb schimbat pediatrul pt o schema de alimentatie.

3.Mi-au intrat in sfarsit verigheta si inelul de logodna. Numai ca nu le-am mai purtat de la inceputul sarcinii si mi se pare ca arat tare caraghios cu inel pe dejt. Tarancuta, tarancuta, cu bujori in obrajori...

4. Tudor doarme neintors pe burtica, dar pe spate nu. Ce varianta sa aleg tinand cont de neplacerile ce pot aparea de la dormitul pe burta?

5. E bine sau rau ca cei mici sa transpire pt a le iesi raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Toata seara, m-am tinut sa intru sa va spun ce am aflat de la o prietena care are o verisoara cu un baietel de 10 luni, ei bine pe 2 ianuarie a ajuns la spital cu baiatul la G. Alexandrescu, unde l-a internat cu enterocolita, cica este o epidemie de enterocolita foarte ciudata care se transmite foarte usor, cica daca atingi un bb care are deja si pui mana pe al tau se imbolnaveste in cateva zile. Priena mea este disperata ca a intrat in contact cu el pe 1 ianuarie, iar baietelul ei are 3 luni.Cica spitalul este plin de aceste cazuri.
Nu vreau sa va sperii(prietena mea este mai panicoasa), eu sunt destul de calma, dar preventiv voi fi putin mai atenta mai ales ca sapt viitoare merg la vaccin si sigur o sa mai fie bb pe acolo.
Gata merg la nani, noapte buna.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput