Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Myral, vad ca mario se impinge de picioruse cateodata si nu pare a fi incantat.

Rox sanatate mamei tale. Bine ca este ok.

Teo merci, pai mai avem nitel si facem 5 luni:)

Si mie imi acde parul de nu mai stiu de capul meu, iar pe deasupra am gresia si aprchetul deschis la culoare asa ca se vad fire de par prin toata casa. Iar pe deasupre se ingrasa dupa 1 zi de la spalat de zici ca am pus ulei in el.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata in sfarsit, greu azi. Andrei, pentru ca a dormit lapranz 3 ore jumate, nu a fost chip sa mai motaie de seara si a fost super nervos, l-am carat cu randul cand eu cand tati. Se pare ca numai Alex il mai amuza, ca numai la ea mai radea. Asa ca abia la 10 juma am trecut sa ii fac ei dus, plus lapte, plus desene si abia acum nani.

Am decis sa nu ii dau Zyrtec lui Andrei, voi mai citi pe net despre el si ma mai gandesc. Este un antialergic, cu efect sedativ, un fel de Peritol, cu actiune pe sistem nervos central. Ca orice medicament se compara riscurile cu beneficiile, insa eu momentan nu ii vad beneficiile pentru ca nu am fost convinsa de fondul alergic al lui Andrei. Dupa ce ii fac in IgE si eventual un Phadiatop care ies prost mai discut.

Ali, as vrea eu sa vin, iti dai seama. Ia sa o pun pe madam dr sa ne faca trimitere si sa o aduc acasa ca sa justific spargerea bugetului si necesitatea calatoriei.

Bee, ce ghinion pe voi, imi pare asa rau. Doamne ajuta sa va faceti bine repede, multa sanatate va dorim si va sa va treaca. Sa stii ca eu nu reusesc nici acum - adica dupa aspirarea de la doctor - sa ii scot mucii lui Andrei cu batista bebelusului. O fi cu probleme ca mine, exact asa eram eu toata copilaria, cu nasul infundat si sinuzite.

Valentina, pai inteleg pentru ce ati decis sa il dati, insa 4 luni mi se pare prea devreme pentru a da medicamentul mai ales daca vorbim de suspiciuni de alergie si nu de diagnostic clar. Eu mai astept cu medicamentul.

Teodora, cred ca am lasat impresia de ton iritat, sau chiar o fi fost pentru ca si Ana a sesizat. Cred ca are dreptate al meu cand zice ca sunt nervoasa de unele si ma revars pe altele de nu mai stie omul ce am. Iritarea cred ca provenea mai degraba din necazul cu alergia si dermatita. Legat de greutate singura grija a mea era cum a iesit urocultura aia. Daca iti vine sa crezi este a5a si tot e proba compromisa, tot iese flora polimorfa cu toata igiena facuta de ei acolo. Asa ca azi tocmai i-am zis docoritei ca nu o mai repet ca oricum e o prostie. Asta era o grija. Cealalta era legata de lapte, ca de cand am revenit la Nan HA dupa dermatita nu mai mananca asa cum manca inainte, nu ca ar fi o tragedie, ca e ditamai muntele, dar de la 1 l pe zi a coborat la 800 ml. Ceea ce e ok sa zicem. Insa dr a zis sa ramanem la HA desi nu laptele e cel ce i-a generat dermatita. In fine, dupa cum vezi, iritarea mea provine predominant de la dermatita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

off, in sfarsit m-am linistit si eu
Mirunica mea m-a terminat, o ora a plans (tipat)cu lacrimi fara nici un pic de pauza, nu as putea sa va spun ce a avut, dar am inceput si eu sa plang, ma apucase disperarea, nu mai stiam ce sa ii fac, nu tzitzi, nu in brate , nu leganata, in nici un fel... intr-un final a luat tzitzi si a adormit mititica

Bee multa sanatate si tie si piticilor, sa va faceti repede sanatosi

eu ma duc in pat ca sunt terminata
va pup si o noapte linistita

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, merci, merci. Eu las net-ul conectat toata ziua, asa ca vorbim maine.

Urmy, si al meu doarme mai bine pe burta. Asta e, n-am ce-i face. Si fata mi-a dormit la fel.

Tomasa, esti tu draguta, da' parul meu chiar e jale, sa stii.

Rox, ca tot vorbeam de dermatita si de faptul ca pediatra zicea ca nu-i atopica, in seara asta cand il stregeam dupa baie am mai gasit doua zone uscate rau, pe langa coate. Sa vad ce zice luni cand i le-oi arata. Si o sa ii cer sigur trimitere. De obicei ea ma trimite la Grigore Alexandrescu. Am fost si cu Miruna la o doctorita acolo, dar nu mai tin minte cum o chema. Pana la urma ne-a rezolvat un dermatolog care n-are nici in clin nici in maneca cu copiii, de la Floreasca, o mai veche cunostinta a sotului meu.

Gata, ma duc sa incerc sa il culc, ca n-are stare deloc. Zici ca a baut toata ziua cafea! Si eu nici macar n-am baut azi...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, sangeram la fiecare scaun in ultimele luni de sarcina. Durerea suportabila a inceput in a2a luna de la nastere, sangeram la fel la fiecare scaun. Prostia a fost ca nu am sesizat atunci ca a aparut si fisura si am pus numai supozitoare care au extins-o. Daca nu ai dureri, cred ca e pb mov standard. Vezi ca gasesti pe site la Proctoline si la Prctoclinic niste descrieri are diverselor probleme si te ajuta sa iti dai seama cam ce ar fi.

Sim, problema cu CRB este ca se actualizeaza greu. Eu am intarziat cu ratele o data si mi-au zis cei de la banca sa am grija ca odata aparut acolo tare greu mai scapi.

Andreea, nu imi vine sa cred ce de chefuri si ce viata sociala are Vladi. Normal ca mai obosit si el, l-ai mai tratarisit si cu vaccin. Posibil sa faca KK mai des de la mucisori.

Sim, m-ar interesa The Sims, am citit despre el. Si cica mai e unul nou Cilizations. Si unul cu o familie de care ai grija, ma uit in pliant la Diverta si iti zic. Nu stiu ce sa zic, mi-a placut genul asta de joc, cel cu detectivii. Mai sunt unele in care umbli din camera in camera si cauti ceva sau intrebi personaje.
Tu gata cu detectivii?

Valentina, Alexandra pare ca s-a simtit tare bine pe zapada. Ce ar vrea si a mea pe afara, dar eu tot o cocolosesc.

Urmy, ce intelegi prin a transpira pentru a-i iesi raceala? Daca te referi la impachetari? Sau ceva gen sauna? ceea nu e tocmai recomandabil, ei nu au circulatia prea buna si risti sa ii faci vreun accident vascular. Somnul pe burtica nu are nimic, Andrei doarme numai si numai pe burta, daca se rasuceste plnage pana il intorc la loc. Eu mi-am luat - speriata oarecum de pediatre si de fete pe aici - monitor cu senzor de miscare ca sa ma asigur ca respira. Insa l-am luat deja la aproape 3 luni in care a dormit numai pe burta.

Cecilia, ingrozitor cu enterocolita. Cam ciudat totusi sa se ia prin simpla atingere, e un virus, trebuie sa se ia prin fluide, ma indoiesc ca e cu transmitere aeriana.

Ana, voua v-a zis ca nu e atopica? Nu stiu ce sa mai zic, nu iti pot spune ce frustrare am cu problema asta. Sa fiu sincera si eu mai am dubii legate de Andrei, pentru ca nu a reactionat la crema, pentru ca nu descoperim cauza, si multe altele. De ce - coincidenta? - apare numai pe zonele de contact cu patul cand sta si doarme pe burta? De ce e mai rau dimineata dupa somn lung in pozitia aceea?

Va las, al meu ofteaza pe langa mine, cred ca il enerveaza tastele. Pupici. Noapte buna.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, adauga-ma pe yahoo mess ca sa putem vb maine mai usor. Am acesi id ca aici.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Danuta multumesc mult! Trebuie neaparat sa incerc + crema de la kallos ca nu se mai poate. Mie de vreo saptamana imi cade iau si vitamine dar nu tot timpul le alternez in general (nu iau de toate ca am avut pietricele la rinichi) Acum mi-am mai luat unele naturiste de fapt sunt minerale, eu sunt ciudata am in general lipsa de calciu, asimilez prost, dar cu supliment se depune pe la rinichi.Despre diversificare am citit si eu acum la mamicile de nov dec si nu cred ca are rost sa ne bagam , mie mi-a lasat impresia ca totusi e cat de cat documentata mamica raspectiva dar e alegerea ei diversificarea la 2 luni. Eu ma bucur enorm de mult ca fac parte din acest grup unde e incurajata alaptarea mai ales cea exclusiva daca se poate si am vazut ca suntem multe mamici care alaptam exclusiv. Stiu ca eu am fost mai stresata, sigur am pus si intrebari mai stupide uneori dar m-ati ajutat enorm, sunt asa fericita ca am descoperit forumul asta, nu stiu ce m-as fi facut fara voiSim da s-a imbunatatit vremea abia astept ziua de maine.Si ia sa ma apuc si eu de bere ca poate asa adoarme si micuta meaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Rox, o sa caut The Sims si Civilization ala. In Sim City esti guvernator si trebuie sa iti construiesti orasul - absolut tot ce tine de el (canalizari, industrie, case, agricultura, etc). Eu nu am terminat detectivii, dar vreau sa ii transfer pe laptop. Aaaaa! Stii ce jucam eu si era belea: Syberia si Syberia 2. Erau belea de belea, o sa le caut sa vad daca le mai am pe cd.

Povestioare

Mergi la inceput

Myral, din cate stiu trebuie sa existe un echilibru intre calciu si magneziu pentru o asimilare corecta. Incearca sa iei si ceva magneziu cand iei calciul. Treaba asta mi-a zis-o un dr, mi-a explicat si dpdv chimic si medical, dar neuronul nu ma ajuta.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Teodora, cred ca am lasat impresia de ton iritat, sau chiar o fi fost pentru ca si Ana a sesizat. Cred ca are dreptate al meu cand zice ca sunt nervoasa de unele si ma revars pe altele de nu mai stie omul ce am. Iritarea cred ca provenea mai degraba din necazul cu alergia si dermatita. Legat de greutate singura grija a mea era cum a iesit urocultura aia. Daca iti vine sa crezi este a5a si tot e proba compromisa, tot iese flora polimorfa cu toata igiena facuta de ei acolo. Asa ca azi tocmai i-am zis docoritei ca nu o mai repet ca oricum e o prostie. Asta era o grija. Cealalta era legata de lapte, ca de cand am revenit la Nan HA dupa dermatita nu mai mananca asa cum manca inainte, nu ca ar fi o tragedie, ca e ditamai muntele, dar de la 1 l pe zi a coborat la 800 ml. Ceea ce e ok sa zicem. Insa dr a zis sa ramanem la HA desi nu laptele e cel ce i-a generat dermatita. In fine, dupa cum vezi, iritarea mea provine predominant de la dermatita.

Rox ,

Poze

imi pare rau cu dermatita!Credeam ca o sa-i treaca mai repede!Cind i-a iesit iritatia aia lui Mihnea,m-am dus cu el la Budimex(cunosc mai multe doctorite acolo).L-a luat ,l-a controlat,eu terminata zic:,,e dermatita atopica?'',s-a incruntat imediat dr-ta la mine:,,cum doamna sa fie asa ceva,ati vazut vreodata cum arata?'';m-am facut mica si am tacut malc.Sunt convinsa ca nu e asa ceva nici la Andrei,dar trebuie sa descoperi alergenul,klar!
Cred ca si eu sunt cam ciufi.In general,cind am de rezolvat ceva important,ma apuca asa o panica,de-mi vine sa ma duc pe coclauri.Am mult de alergat pt. adeverintele alea medicale,dr. de familie a fost in conc 2 sapt,iti dai seama ce-o fi luni la cabinet,omor;trebuie sa iau si de la dr-ta pediatra ca e bb alaptat,trebuie sa ajung si in Pipera si mi se pare un drum ff lung,mai ales acum cu atata zapada.Nu prea am chef sa ma intilnesc cu anumiti colegi,nu ma simt pregatita fizic,n-am fost niciodata asa de babana si ma apuca deprimarea,nu stiu daca sa-l iau pe bb cu mine in firma ,sa tabere toti pe el....

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput