Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Prisi, poate o durea burtica, mai face si Stefan asa uneori.
Ma bag si eu la nani, noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

noapte buna SIM,tocmai ma minunam ca mai esti prin zona la asta ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

...si cel mai grav:mi s-a stricat masina de spalat!Nu mai sta selectorul de program unde-l fixez,se roteste incontinuu si baga apa,o scoate imediat si nu se invarte cuva deloc!De reparat ar avea cine ,doar caaaaaaaaaaaaaa:trebuie sa demontez toata mobila de bucatarie,partea de jos:blatul si ce e pe el:chiuveta,plita,nshpe dulapioare,ca bucataria mea e facuta pe balcon si masina de spalat e incastrata in blat si pusa ultima langa peretele balconului,ca sa ajungem la ea trebuie sa scoatem tot de-acolo!Mor de inima,nu alta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

ROXANA ma bucur ca mama ta se simte mai bine .
PRISI si Teuta mea a plans ieri seara si nu mi-am putut dat seama din ce motiv ,poate ii mai doare si pe ei burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Sim am la combinatii de vitamine ca nu mai stiu ce sa iau, stau si socotesc mg ca unele coincid si sa nu iau doza prea mare. acum o sa caut si calciu cu magneziu, eu luam ca cu d3.Prisi si a mea are unele seri mai plangacioase, bine ca s-a linistit Mirunica.Teodora nu stiu ce aveti toate cu dimensiunile mai mamicutelor dragutelor dar o sa aveti destul timp si sa dati jos kg, acum important e bebe.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

TEO cum sa mori draguta de inima doar de atat ?stai calma trebuie sa se rezolve ,demontati ,reparati ,montati la loc si gata ,decat sa stai fara masina despalat ,hai fruntea sus nu te stresa

Mergi la inceput

Offf Prisi,nu stiu ce sa zic,de plans puiul meu nu plange,mai mult se tanguie,ca un tiganush!O singura data a plans tare,noaptea,era constipat,dadea partzuri la greu si nu iesea kk!Dar intr-un final a reusit sa faca si a adormit instant cu el la kur!L-am schimbat aproape adormit!

Aniast,vorba Roxanei,dar plimbaretz mai e si Vladi al vostru,noi n-am plecat cu el nicaieri,doar la cumparaturi!Vezi ca nu-i a buna cu kk,asa am inceput si noi dupa o perioada in care facea exact ca al tau:martea si sambata,la 6 dimineatza era ceas,a urmat vaccinul de 2 luni si 2 sapt. in cap de kk,a trecut singur pina la urma!Dar ti sa pare ciudat sa treci de la 1 la 4 zile la 4/zi!

Mihnea

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

la mine acasa toata lumea are cate o problema ;
TEO are pe piept niste bubite
ALEX este tot racit si mai are teme de facut si nu reuseste sa stea mai mult de o ora pe scaun la birou
SOTULICA este ca o curca plouata ,cred ca-l prinde si pe el gripa
EU nu am inca nimic ,ma incerca si pe mine o moleseala cand am venit de la servici ,dar am baut o cana de vin fiert si sunt ca noua .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Teodora nu stiu ce aveti toate cu dimensiunile mai mamicutelor dragutelor dar o sa aveti destul timp si sa dati jos kg, acum important e bebe.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Cind eram ,ma mandream cu burtika,abia asteptam sa creasca!Acum,nu stiu cum s-o mai maschez,si in sensul asta,azi am mancat 2 franzele(la noi s-a gasit paine si ieri) cu un borcan de dulceatza de visine!De nervi,asa reactionez eu la stres!Si ma stiau toti obsedata de silueta,eram trend-setter la capitolul culinar,ma vedeau la bucatarie ce maninc,a 2-a zi ii vedeai pe toti cu fructe si legume!

Mihnea

Mergi la inceput

Maria,stii cum e:nu mor cainii,cand vor caii!Dar imi vars si eu oful!

Mihnea

Mergi la inceput