* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (110) *
Raspunsuri - Pagina 14
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
I-am trimis mesaj de felicitare Irlandezei si mi-a raspuns acum inapoi, a spus ca pupa toate Zuzele si au poze pe care ni le va arata cand se intorc acasa.
Ven, exact asa am patit si eu aseara. Dupa doua zile in care a papat exclusiv de la san, ieri noapte l-am pus la san la 7, l-am tinut 40 de minute apoi l-am culcat. Dupa o ora se trezeste, plange cum plange cand ii e foame si cauta cu gruita sanul, sugea bluzita de pe el si cand il puneam pe umar isi facea gurita bobocel ca pt alaptat. Deja ma gandeam ca sa vezi ca am pus-o cu el, a devenit alintat. M-a tinu asa din ora in ora pana la urma am cedat nervos si la 12 noaptea i-am dat supliment pe care l-a papat printre suspine (si suspinam si eu de mila lui) si pe urma a dormit instantaneu si nu s-a trezit decat la 3 de a papat iar. De atunci s-a saturat din sanul meu. Dar m-am hotarat ca daca se mai intampla asa ceva nu mai chinui copilul. In plus cred ca de foame nici kk nu facea ca eram ingrijorata ca noaptea dinainte si toata ziua nu a facut kk dar dupa episodul cu suplimentul dimineata am gasit kk. Zic si eu, poate ma lamuriti voi, cele care sunteti mai pricepute.
Si mai am o controversa: pareri pro si contra cu programul de alaptat: de la spital mi s-a spus sa ii dau la cerere, adik atunci cand se trezeste el si plange de foame. Dar am auzit pareri ca nu e bine sa il lasi nemancat mai mult de trei ore chiar daca doarme. Pana la urma il las sa doarma si ii dau papa cand se trezste, sau tb sa il trezesc eu la 3 ore? Ca el de obicei depaseste 3 ore cand doarme. ce fac, il scol? Va rog mult ....
Virgo, esti pe val?????? Go, Virgo, go!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
povestea nuntii, nasterea lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Ange, sa-ti zic ce mi-a zis mie neonatologul cand l-am nascut pe Andrei. Mi-a zis ca un bb alaptat exclusiv la san nu se constipa, si ca uneori poate sa faca kk si o data la 3 zile si nu e vorba de constipatie, ci pur si simplu absoarbe aproape tot din laptic si nu are ce kk sa faca...
Si eu tot la cerere l-am alaptat pe Andrei, dar mi s-a zis o regula de urmat... Un bebe mai mic de 5 kg nu tb sa stea fara sa pape mai mult de 5 ore... Deci daca nu se trezea nici dupa 5 ore (ceea ce de fapt nu prea se intampla), il trezeam eu... Altfel il lasam sa doarma linistit...
Desi si mie mi-a fost tare greu, NU i-am introdus nici un supliment de lapte praf, si in scurt timp mi s-a reglat mie lactatia in asa fel incat am reusit pana la urma sa alaptez pana la 1 an si 1 luna (din care primele 5 luni bb a fost hranit exclusiv la san)... Sper sa imi reuseasca si de data asta cu al doilea bebic...
Te pup,
Tina
33+ cu
si mami de Andrei
(7 ani)Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 7 saptamani !!!
Ellenuta spune:
tinna nu am gasit nr tau pe contul zuzelor .. trimite un PM, plsss
irinuka .. nu mai ies azi din casa. stau si vegetez, beau siropuri de tuse .. si ma bucur de burtik .. caci de maine s-ar putea sa nu mai fim 2 in 1 ..
bdiana bine ai venit la zuze!!
zuzici, eu stau mai mult sub paturica .. beau ceiuturi cu miere .. asa ca voi intra mai rarut ..
e asa ciudat .. nu am nicio emotie ptr maine .. poate pentru ca nu dau niciun semn de nastere??? se vede treaba ca bebicai nu-i place la ger si nici la zapada .. 
40
EVA MARIA
AMR 1 ZI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
alinaatudor spune:
Nu a venit Miri de la monitoring?
Miky baby...ce faci..contractii, dureri, ceva?
Pai mai Virgo, eu nu am experienta dar am vazut ca fetele ziceau ca si durerea asta e de la contractii..adik..chiar daca nu simti contractiile..ele sunt acolo..nici nu stiu ce sa zic..am vauzt ca DPN-ul tau e 1 febr..nu mai bine iei un nospa sau un alt anmtispastic?..poate te lasa..sau inmcerci cu baia calda...
Alina
34 si Stefania 
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png
AMR 6 Saptamani
AngeliquedeS spune:
Stoisor
!!!
Irina, Tinna, va multumesc foarte mult!
Irina, sa iti traiasca baietzelul!
Tinna, treaba e ca aseara daca nu ii dadeam suplimentul, ar fi stat numai cu sanul in gura, si credeti-ma ca nu se juca cu el, SUGEA!
La 6 m-am apucat de alaptat, o ora, amandoi sanii - a ragait, l-am culcat, dupa 10 min s-a sculat fomist, stiti ca sunt gesturile cu care te obisnuiesti, cand il vad ca face guritza bobocel imi vine sa mor de mila. L-am alaptat din nou, o jum de ora, un san, i l-am scos cu de-a sila din gura, a ragait, l-am culcat, dupa 10 minute se repeta povestea, iar o jum de ora de alaptat, iar dormit. Asa am tinut-o de la 6 pana la 12 noaptea!!! Si plangea de foame. Dupa ce i-am dat suplimentul a adormit instantaneu pana la ora 3 si un sfert!
Nu mai stiu ce sa fac, nu rezist sa il vad cum se chinuie de foame. Daca cerea din ora in ora ii dadeam oricat dar ar sta sa suga intr-una, cum il iau de la san plange de foame. Chestia ca nu face asa tot timpul, faza de aseara vine dupa doua zile de alptat exclusiv la san, azi dimineata iar s-a saturat la san. Insa acum am patit-o din nou ca aseara, de la 11 jumate i-am dat san o ora si a inceput iar, pana la urma iar i.am dat supliment si acum doarme neintors.
Nu stiu ce sa fac, vorba lui Ven, cred ca o dau in depresii. ma gandesc ca macar bine ca papa totusi si de la mine. Am inteles ca si Ceska are pb asemanatoare, inca nu am ajuns la mesajul ei.
Deci kk nu tb sa faca zilnic? Intreb pt ca pana acum vreo trei zile facea si de mai multe ori pe zi...
Orice sfat e binevenit!
Miriiiii, unde esti, am nevoie de tine.
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
ceska777 spune:
AngeliquedeS,
Benji doarme faze de 5-6 h noaptea si dupa masa. Uite la 12:30 a adormit dupa 35-40 min tras la sani si completare 50ml din sticla lapte praf! Sunt curioasa cand se trezeste. Bine probabil are si mostenire de la tati somn profund ca nu il trezesc nici trei desteptatoare!!! De papat papa cat ii e foame. Ne agitam la san dar in sf am reusit sa invatam sa tinem si sa tragem de sfarc! Mai pompez ceva sa simulez suptul lui cat doarme ziua Benji. In rest sper sa fim ok. Si maine planuim sa il aducem pe cutu Lucky in vizita!
Peste week end. Nu ii prea place mamei mele dar asta e! Si el face parte din familie chiar daca e cutu! Iar Benji va avea un tovaras bun mai incolo!
Inca nu stiu cum sa fac sa pun odiseea nasterii lui Benji pe S-a nascut o stea. Acolo nu pot da replay sa scriu, nu? Ma ajuta cineva?
Ceska, mamica de Benji
mic si scump
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
ceska777 spune:
Tina S cat a durat sa il poti hrani exclusiv la san si sa fie satul!????
Ceska, mamica de Benji
mic si scump
http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"
docdecap spune:
ceska, pentru poveste nasterii dai pe "subiect nou" -e link chiar langa obisnuitul "raspunde la subiect" si acolo dai si titlu -cum vrei sa apara pe pagina sectiunii, si in mesaj scrii povestea. daca e prea lunga, ai vazut ca mai sunt mamici care o fac in mai multe mesaje ulterioare, care se scriu cu 'rasunde la subiect'
lamurici? 
Monica 39s cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
IrinaL spune:
Ceska, cred ca trebuie sa creezi un subiect nou la Nasterea unei stele.
Iar cu cutu chiar e ok, cica e bine sa aiba tovaras cand e mic. Am multi prieteni care au cutu si bb mic, daca respecti reguli elementare de igiena e ok.
Irina 38+
Ileana
http://good-times.webshots.com/album/561638078UNmTAB
http://family.webshots.com/album/561996297VzsMsi
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Stoisor!!!
Irina, Tinna, va multumesc foarte mult!
Irina, sa iti traiasca baietzelul!
Tinna, treaba e ca aseara daca nu ii dadeam suplimentul, ar fi stat numai cu sanul in gura, si credeti-ma ca nu se juca cu el, SUGEA!
La 6 m-am apucat de alaptat, o ora, amandoi sanii - a ragait, l-am culcat, dupa 10 min s-a sculat fomist, stiti ca sunt gesturile cu care te obisnuiesti, cand il vad ca face guritza bobocel imi vine sa mor de mila. L-am alaptat din nou, o jum de ora, un san, i l-am scos cu de-a sila din gura, a ragait, l-am culcat, dupa 10 minute se repeta povestea, iar o jum de ora de alaptat, iar dormit. Asa am tinut-o de la 6 pana la 12 noaptea!!! Si plangea de foame. Dupa ce i-am dat suplimentul a adormit instantaneu pana la ora 3 si un sfert!
Nu mai stiu ce sa fac, nu rezist sa il vad cum se chinuie de foame. Daca cerea din ora in ora ii dadeam oricat dar ar sta sa suga intr-una, cum il iau de la san plange de foame. Chestia ca nu face asa tot timpul, faza de aseara vine dupa doua zile de alptat exclusiv la san, azi dimineata iar s-a saturat la san. Insa acum am patit-o din nou ca aseara, de la 11 jumate i-am dat san o ora si a inceput iar, pana la urma iar i.am dat supliment si acum doarme neintors.
Nu stiu ce sa fac, vorba lui Ven, cred ca o dau in depresii. ma gandesc ca macar bine ca papa totusi si de la mine. Am inteles ca si Ceska are pb asemanatoare, inca nu am ajuns la mesajul ei.
Deci kk nu tb sa faca zilnic? Intreb pt ca pana acum vreo trei zile facea si de mai multe ori pe zi...
Orice sfat e binevenit!
Miriiiii, unde esti, am nevoie de tine.
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
Angi eu asa am patit la Bogdan si chiar am dat intr-o mica depresie pana mi-a venit mintea la cap si am decis ca cel mai important este sa am un copil fericit si multumit si nu unul crizat si infometat doar ca tin eu cu dintii la alimentatie .
Asa incat am hotarat ca cel mai important este sa ia in greutate si sa fie sanatos si eu in stare sa il cresc si nu dusa la nebuni .
Si sa stii ca Bogdan e un copil super sanatos chiar daca a fost alimentat mixt .
La Andrei vad ca suplimentul nu este o regula dar daca e necesar eu nu-l refuz .Tin la alimentatia la san dar nu sunt fanatica .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
AngeliquedeS spune:
Ce-am mai reusit si eu sa recuperez din urma (numai la capitolul asta)
Cati_magureanu, sunt alaturi de tine, acum am citit dn urma!
Vai ce emotii am pt fetele care urmeaza si sunt asa de multe!
Adryana, dupa cum vezi nici una dintre noi, cele care am nascut deja, nu ne gandim sa parasim baricadele, ba chiar va facem capul calendar cu alaptat, kk, etc, etc... Asa ca stai linistita, la 1 martie ne mutam cu catel cu purcel la Scutece!!!
Ellenuto, meriti bataitza si tu si sotzul si nashii ca nu v-au anuntat ca sunt raciti! Vai ce rau imi pare!
Off, Ceska, acum am ajuns la mesajul tau. ce chin si pe capul tau. Si sa stii ca Pupi nu se joaca cu sanul, chiar ii e foame! Si mie mi se rupe inima. dar nu inteleg de ce totusi uneori se satura doar din san si alteori nu?
Daca nu ii ajungea trebuia sa nu se sature niciodata... dar asa... odata se satura data urmatoare nu????
Uite aici le-am dat fetelor vesti despre tine: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113331&whichpage=14
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori