Mamici de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

clopotel probabil ti-au iesit iesit anticorpii pozitivi pt rubeola, deci ai avut boala cindva si esti imuna, si nu exista pericol sa o mai faci odata ca sa poata fi afectat bb

15+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

clopotzel in 10 faci si eco cand mergi la dr?
dana mersi...sper sa fie bine bb ..va aduc vesti mai pe dupamasa...
dma...cristina va si astept vesti de la voi-incet fac o obsesie ptr voi...si io merg azi si ma kaki pe mine un picutz

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza cu salutari de la Bistrita!!!
Moama da ce viteza aveti la scris!
Io pana recuperez iarasi imi apare sefu si nu mai poci scrie nika...

oanasm, ah..pai concediu zic eu ala de maternitate sau de ingrijire bebe ca in rest nu stiu zau...chiar imi statea gandul la un concediu medical numai ca la cat sunt eu de activa mi ca m-as plictisi acasa si m-as intoarce din nou la munci

Am sa va explic cum fac eu sa pun la semnatura alceva decat linkul, poate vi se pare mai simplu si faceti ca mine
Deci:
Deschid o pagina de scris, ca si cum as raspunde la un subiect, in paralel deschid si profilul meu.Bunnn
In pagina de scris am uneltele necesare sa scriu ingrosat, colorat, sa schimb caracterele, mai mici sau mai mari etc...in plus, am o casuta care are desenat un pliculet la fel ca si outlook express, este a 10-a casuta incepand cu B acela care ingroasa literele
Ei bine, daca faceti clik pe casuta cu pliculetul vi se deschide o mica ferestruica unde puteti scrie ce anume doriti in loc de link, dupa care dati ok si mai apare o casuta in care dati paste la link.Este foarte important ca inainte de a da clik pe pliculet sa deschideti si linkul cu pricina si sa dati "copy" ca mai apoi sa puteti da "paste" Pe urma puteti colora, modifica, boldui si desena ceea ce ati scris.Cand totul este asa cum va place (puteti da vizualizare sa va corectati); selectati toata chestia aia lunga si lata si dati "copy" si "paste" la profilul cu semnatura, si gata.
Este complicat??
Eu...pentru ca intru mai rar si nu prea am timp sa umblu la semnatura mi-am ascuns linkul acela sub iconita cu graviduta sa se modifice el singurel ca io nu am timp sa-l tot modific

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

dia_filipas, eu din cate stiu nu ar trebui sa ne doara nimic foarte rau, adica dureri mai insuportabile...restu pot fi de la intinderea ligamentelor, creste uterul si toate cele...
Depinde si de fiecare femeie in parte, cum percepe durerea sau ce fel de corp are.Eu de exemplu la sarcina nr.2 mai am cate o mica intepatura uneori cand fac efort, spre exemplu iau juniorul in brate, dar pun pe seama muschilor mei atrofiati de atata stat in pe scaun .Am incercat in postul anterior sa explic cum fac eu cu linkul, in caz ca nu ai rezolvat deja problema, poate te ajuta explicatiile mele.

danangie, iote ca eu te cunosc pai vezi daca mi-s dejtele lenese si ocupate cu alte treburi ...nu scriu mult pe aici motiv sa nu ma stie lumea.Si in final ai schimbat dr aia nesimtita?Nasol...mie daia imi place de medicul meu, ca si la spital si la cabinet e la fel de dragut si haios, si nici nu are pretentii mari la cabinet.
Cum e cu bb2?Pai e binisor, Stefan deja a inceput sa inteleaga, chiar aseara il rugasem sa-si ia papucii in picioare sa mergem in bucatarie sa mancam ca este gresia rece si mi-a zis ca "nuuu ca ma catar la tine in brate" Eu i-am raspuns ca nu-l pot cara in brate ca e greu, dup acare a venit raspunsul lui sub forma de intrebare "Da mami, mai creste bebele ala mic la tine in burtica?"

anaxena eu habar nu am cum e cu borsul, nu am gatit niciodata cu asa ceva....nu pot sa te ajut.Eu acresc ciorba cu lamaie sau otetul din borcanul cu tarhon da pun asa moderat, mai bine de 3 ori cate 3 farfuri de lingura

oana, interesant, ca te duci in Ungaria, este mai aproape de voi si banuiesc ca esti multumita de medic.Ce fain ca stati unde se agata harta in cui peaproape asa...

Continuarea in curand ....

pup all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ana_a da...medicul e superr ok...si mai e si tinerel...adik...asa pare..noi si cumparaturile astea mai mari tot in ungaria le facem, ca e mai ieftin ca la noi...

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

eu tot la munca, tot frig rau, insa macar a inceput sa ninga si in pitesti, asa ca maine cred ca mergem prin Trivale la plimbarica!

am visat azi-noapte ca aveam gemeni si le-am ascultat inimioarele, ciudat vis, mai ales ca stiu ca e unul singur:)

Lori15+

Mergi la inceput

Ralu79, cu Stefan mi-a facut si mie nasa mea testul ala cu sarea si a iesit baiat, si baiat a fost!

dia, si mie imi place numele Miruna! Sotul mi-a spus zilele astea ca daca este fata ar vrea Laura, eu inca nu-s decisa, mi-ar place Mara, Miruna, Ilinca, Elena da sotul nu-i incantat de nici una.
Mai cautam...suntem in pana de idei.

anaxena, apropo de carti, mie mi-a placut mult cartea "Mama si copilul" scrisa de sotii Capraru, dar nu mai stiu cat este de actualizata acum, chiar as cauta o varianta 2007 daca as gasi, eu am avut una mai veche.O carte zic eu fff completa si de mare ajutor.

AlinaMaria, io zic ca alea ce au casa luna ori nu stau acasa ori face alcineva treaba altfel nu-mi explic ca nici la mine nu e curat luna si de mult am renuntat la a mai avea o obsesie din asta...mai ales cu doi handralai copil si barbat care intra si ies pe usa toata ziua buna ziua...

narcisa, foarte interesant ce povestesti tu de medicii de acolo!Tot respectul!

Va doresc o zi buna buna de tot si sa auzim numai de bine!!

Eu ma intorc la munca din nou, indata apare sefu si revin la urmatoarea pauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor va pup pe toate si va transmit mesajul scris ieri :). Azi nu o sa mai intru ca am o gramada de lucru :((

Ei Dana, nu am purtat tocuri inalte (cam de 5-6) ca si asa sunt eu inalta. Despre urechi si mama mi-a pus acelasi diagnostic : o bucatica de ceara care s-a lipit de timpan si acum vibreaza, da’ nu iti inchipui ce nasol e. Si aici se face TT indiferent de varsta.

CRISTINA, NARCISA si eu mor de pofta de musaca. E mancarea mea preferata. Aaa si eu de cand cu sarcina m-am puturosit ceva de groaza. Mancare nu mai fac aproape deloc (si mie chiar imi place sa fac), noroc ca mananc la cantina, curat face sotul.

dr_anca sa faci o data la 2 zile si regulat nu inseamna ca esti constipata ci ca asa esti tu reglata (asa mi-a zis mie doctorul, ca si eu eram la fel, acum ca si tine in fiecare zi).

_
Vicky 15+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ankalaura, merci de sugestie cu mesajul de raspuns. Eu nu ma gandisem sa am 2 ferestre deschise, una in care sa citesc si una in care sa scriu raspunsurile personalizate. E super, dar pe mine nu m-a dus neuronu pana acum, deh!

Oricum, mult mai scrieti! Azi am timp sa citesc, dar de luni incolo, nu voi mai avea asa timp, si probabil voi citi si raspunde mai pe sarite, asa...

Monalac, la multi ani lui Cris!

Dia si Ralu, iaca si eu m-am gandit daca e fata sa o cheme Miruna, dar al doilea nume. Primul e Ilinca, ales inca de la sarcina trecuta in caz ca era fata. Iar daca e baiat, Luca, pentru ca pe juniorul din dotare il cheama Matei Ioan (Matei ne hotarasem noi sa-l cheme, dar pentru ca s-a nascut pe 7 ianuarie de Sf. Ioan, i-am pus 2 nume). In felul asta fac setul complet de apostoli .

Anaxena, vreau si eu parola la mailul comun, te rog. A, si sa nu uit, si io sunt fan ciorba acra, deci salveaza-mi si mie un castron, ok?

Danangie, ma bucur ca ai reusit sa-l vezi pe bebe. Legat de intrebarea daca mai stie cineva ce va avea, eu sper sa aflu pe 8 ianuarie de la nenea Iosup daca e fata sau baiat, si va spun pe 9, adica miercuri.

Oana, bafta la eco! Super ideea cu nascutul la spitalul din Ungaria!

Lori, si io tot la munca si tot frig rau. Dar azi plec devereme macar... Visele sunt ciudate uneori, dar nu te stresa; poate in adancul sufletului iti doreai gemeni?

pup you all,

Caprioara 13+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata fetelor...
am intrat sa-i urez La multi ani! puiului lui monalac...
sa va traiasca,sa fie sanatos si cu mult noroc!

pt toate burticile,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput