Mamici de iulie-august 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
narcisa.s spune:
Cris, restaurantele nu sunt scumpe si marea majoritate au doar optiunea bufet....Adica ai vreo 20 de feluri de mancare, salata, aperitiv, garnitura si desert iti pui cat vrei si ce vrei si iti cantaresc farfuria...Un fel de cantina numai ca arata mult mai bine si se mananca civilizat...Sa iei un pranz, cum face marea majoritate in oras, ajunge pe la vreo 10 - 12 RON.Restaurantele a la cart sunt deschise doar seara, dupa ora 19,00
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 11+
bujo spune:
Va multumesc pentru urarile de bun venit acasa. O sa-mi prinda bine maine cand ajung in tara De abia maine plecam de aci asa ca sa-mi tineti pumnii sa ajungem cu bine si sa nu facem mucegai prin aeroport.
Fetelor cand eram in tara mereu ma minunat de prostia romanasilor nostri. Credeam ca numa ai nostri is cam limpezi la mansarda da crek belgienii au castgat teren. Frate ce m-am crucit de revelion. Erau in piata puhoi si noi stateam langa o parcare de biciclete. Si se tot chinuiau sa treaca si cand vedeau ca e blocat cu biciclete noi ne gandeam ca fac cale intoarsa. Da cum nici Pacala n-a lasat usha jos asa nici astia n-au renuntat sa inainteze si s-au apucat sa sara peste biciclete si sa cada peste ele. Ii intrase la una un ghidon in fund si gemea de ziceai ca a gasit in sfarsit marimea potrivita Aaa a si mai era una care voia sa sara peste o bariera din astadintr-un lant. Si cum isi facea ea avant, a sarit in fata lantului si cand sa treaca peste s-a facut placinta pe asfalt. Nici n-am zis ca n-a muscat o bucata. Is dushi cu pluta pe aici. Si sa va mai zic o faza. Ei se imbraca gros si pe copii ii plimba ca primavara. Am vazut bebelushi cu capul gol pe un frig de iti ingheta paru pe picioare. Naspa rau, chiar nu inteleg.
Gata cu vorbaraia ca maine am avion. Sa-mi tineti pumnii
bujo 12+
album de nunta
Biribu spune:
oana pestii de crescatorie cica ar avea cantitati crescute de hormoni si chemicale ce mai baga aia prin mincarea lor, si in plus dioxina
15+
Mami de Anna (5.02.2007)
narcisa.s spune:
Bujo, avionul este cel mai sigur mijloc de transport...Mai sigur si decat liftul...Si pana la urma ai numai vreo doua ore pana la Bucuresti...Sa iti aduci provizii de ciocolata si sa cumperi magneti de frigider cu baiatul care face pipi!!Zbor placut sa aveti
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa 11+
Clopotzel spune:
Aoleuuuuuuu fetelor, da vad ca v/ati pus pe treaba......aveti mila de cele care nu au timp sa intre sa citeasca tot.....por favor....
V/ati rupt degetele in mesaje....eh asta inseamna ca o sa primiti cadouri de Regi ca ati fost harnice si silitoare (aici pe 6 ian se sarbatoresc Regii Magi- cadourile sunt mult mai consistente decat la craciun)
Am sosit si eu acasa bucuroasa foc ca analizele mi/au iesit toate bune. Nu imi venea sa cred. Mi/a zis ca bebele nu o sa faca rubeola ca mi/a iesit mie pozitiv...ceea ce nu am inteles deloc...o sa il intreb pe ginecolog cand merg pe 10 ian.
Iar fierul e ok, imi era putin cam teama de el...dar vad ca de moment e ok.
Pana nu vad ca bebele e ok , ca e in crestere..tot nu ma pot bucura...stau cu inima cat un purice pana la eco....ca la prima eco nu se vedea decat o bulina....
Sper sa supravietuiasca la "cutremurele" cauzate de tusea mea fara oprire....doamne de mi/ar trece odata....
Va pup si aveti grija de voi sa nu raciti...ca mare belea e o simpla raceala fara paracetamol...
6+
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
Clopotzel spune:
Bujo la ce ai scris tu despre cum imbraca belgienii copii as putea sa adaug si spaniolii (per general) ca sunt si exceptii ca peste tot.
Dar cine vrea sa isi tina copilul tzatz-de-matz cum ar spune unii...ii pune: in cazul baietilor - pantalonasi scurti de stofa cu bretele si pe sub ei de cele mai multe ori sosete trei sferturi sau daca da inghetul ii pun strampi din aia de bumbac ptr copii...dar totusi mie una mi se pare o aberatie..ptr ca nu mi se pare nici o imunizare neglijand frigul si incercaadn sa te imbraci ca toamna la 15 grade cand afara se invart temperaturi in jurul la 0 grade....plus ca ii imbraca cu paltonase din alea super dragutze si elegante...dar care de cele mai multe ori se dovedesc super incomode si nici nu tin bine cald la gat...in fine fiecare e liber sa isi creasca copilul cum vrea...insa uneori mi se face mila vazand parintii cu super fularoaie in jurul gatului cu cizme si in ele bagate blugii (ca asa se poarta) iar bietul copil cu genunchii goi...
ce vremuri....
6+
Cei mai buni prieteni ascultã
ceea ce nu spui.
Louana_me spune:
Buna seara sau noapte buna la toata lumea
Am ajuns si noi acasa dupa un concediu prelungit cu unul medical, dar acum suntem bine.
Ma bucur si eu ca e asa mare zarva pe aici, si asa am flat, parca Irda zicea, ca durerile astea de burtica din saptamana a 14 a nu sunt chiar asa neobisnuite. Ca noi ne-am cam speriat in seara asta de intensitatea lor.
As vrea sa va scriu si eu la fiecare, dar nu pot tine minte tot ce am citit 1 ora intreaga, adica ce am recuperat de cand n-am mai intrat pe net. Oricum, sanatate la toata lumea, si sa dea Dumnezeu ca anul acesta sa ne aduca copii in primul rand sanatosi, si noi impreuna cu sotii sa le dam o educatie sanatoasa
Mona, LA MULTI ANI pt Cris...
Totul este greu pana devine usor....
MIKYCRIS spune:
CLOPOTZEL,deci tot romanii sunt mai grijulii cu copii si bine fac!apropo de paracetamol,pai poti sa iei ca nu e contraindicat in sarcina-dar sa fie din ala simplu.in sarcina mai este indicat si algocalmin fiola atunci cand gravi are febra.si eu am fost racita si stiu de la dr ginecolog toate astea.
14+
MIKYCRIS
Nati spune:
oanasm, so..tu nasti in Ungaria, si sotul poate sta cu tine, super fain asa.
Cred ca daca ii zic sotului, sigur o sa-i vina ideea sa nasc in Ungaria, asa sta si el cu mine, ca deja se miorlaie de pe acum ca are sa stea singur 6 zile cat stau eu in maternitate cu juniorul.
La clinica unde am sa nasc eu, sunt rezerve numai pt o persoana, e dotata cu tot ce trebui, bebe si el in camera cu mine, da cred ca am sa ma plictisesc 6 zile singura fara sa vb cu nimeni decat cu sotul cand o veni in vizita.
Dana, e fain in Hawaii, da scump de te ia durerea de cap, mai ales sa locuiesti acolo, asa ca turist, iti faci singur calcule cat sa te intinzi cu banii sa te simti bine in concediu.
De ramas acolo cred ca nu ramanem, am inteles de la sot ca sistemul de educatie nu e chiar asa de straclucit, el fiind elev acolo, plus nepotii care sunt acum in scoli, sora lui e in California si probabil ne proptim pe acolo prin zona, habar nu am, e asa de departe mutarea asta.
Dar vb cu el cand vedeam ca trec ani si bebe nu aparea, ca daca nu avem copii, si el da coltul inaintea mea(fiind o diferenta de varsta intre noi,nu va ganditi la prostii), eu ma reintorc in Romania,acolo e locul unde m-am nascut, acolo vreau sa mor,cel putin sa-mi mute ramasitele in tara.,doamne ce sscriu eu de dimineata
Acum ca vine bebe, ma gandesc la el/ea ce viitor sa-i ofer, in America are mai multe sanse decat in tara, asa ca raman printre straini o vreme.
Referitor la ce sex are juniorul nostru, habar nu am, l-am intrebat pe medic sa-mi spuna la ultima vizita cand am fost, aveam 13s si 3 z, dar mi-a taiat macaroana, mi-a zis ca pana in februarie nici sa nu ma gandesc sa-l mai intreb, atunci e 100% sigur ce este, si ca el nu umbla cu ghiceala, ba e fata ba e baiat.
Probabil au avut ceva probleme cu depistarea sex-ului si au fost parinti suparati, si de atunci poate nu zic decat atunci cand e sigur la eco.
La Multi Ani, Cris, sa fii sanatos si norocos in viata!
Te pup ,Mona, asteptam vesti cum a fost la petrecere.
Pup you all, aveti grija de burtici.
15+
danangie spune:
NARCISA aici nu e asa. Cel putin mie nu mi s-a inatmplat sa ma sune careva sa ma intrebe de sanatate. Intrebai cum e cu asigurarile aici.....cum sotul e liber profesionist...adica e patronul lui......e greu de explicat treaba asta cui nu e aici......pot descarca , cel putin sper.....la stat.....ca sa nu plateasca multe taxe.
BUJO atat ce-am mai ras aseara la citirea mesajului tau ca al meu se uita la mine crucis. Sa mai intri pe la noi ca tare mult imi place cum scrii. Apai eu cred ca a fost doar un pretext de a nu cheltui banii astia cu teroristii lor. M-am ofticat ce-i drept dar asta e. Deci ai si tu un ingeras in ceruri....sa dea Domnul acu' sa ne fie bine si sa mearga totul ca la carte. Trebuie.Drum bun cu avionul. Dar oare unde aterizezi?? Nu de alta...dar eu vazui la stiri ca sunt blocate aeroporturile. Tin pumnii oricum.
MIKY cum mai spuneam...daca doctorul e bun, aparatul e bun......fie el si abd sau trasv....trebuie sa fie cat de cat performant. Ca de nu......
OANA tin pumnii pentru azi. Asteptam vesti.
BIRIBU ce bine ca ai intrat si tu. Da, stiu ca sunt unele gravide care au burta mica. Am si exemple.....dar stii eu asa sunt....cateodata imi mai vin pasarele prin cap.Cat despre eco.....nu stiu ce sa zic......primei cumnatei tot la 12 s i s-a spus ca va avea fetita.....la a doua i s-a spus ca va avea baiat. Si s-a adeverit. Ca e noroc, ca e priceput....nu stiu....
KYMMY si eu cand merg la urmatoarea eco voi avea fix 17 s si tare sper si eu ca doctorita asta sa se priceapa sa-mi zica ce am.
CLOPOTZEL dar ai rujeola? Cum sunt preturile in Spania la ginecolog?Pentru tuse, stiu ca merge cu zeama de lamaie bauta asa simpla in asa fel sa "inunde" tot gatul.
LOUANA sanatate multa si tie si sa ai un an plin de afectiune si impliniri. Durerile da sunt normale dar sa nu fie exagerat de tari. La nevoie no-spa.
NATI da america suna bine. Am un verisor acolo si mi-a aratat ce casa si-a luat de si acum imi culeg dintii de pe jos. Eu mor dupa casele alea a lor.
Ok fetelor, dupa cum vedeti......am inceput seria insomniilor. Sa va povestesc ce-am facut aseara. Faceam cina sotului cand imi da tel cumnatamea, gravida si ea in 22s. Si ii povestesc de temerile mele, de paranoia mea ca din cauza oboselii trasa la Paris mi-e frica de bb.....ca sa fie ok...ca sunt curioasa. Ce-mi propune cumnatamea? Ca de ce nu tragem noi o fuga pana la baieti la spital( baietii fiind sotii nostri care lucrau amandoi ieri dupa-amiaza) sa facem noi o mica ecografie. Zis si facut. Ne-am dus amandoua ca doua rate, prin zapada imensa ca v-am zis ca de ieri ninge incontinuu ( si e asa frumossssssss afara!!!!), ne-am prezentat la baieti si am facut eco cu un eco obisnuit in care acolo fac eco la inima. Si l-am vzut!!!!!! sunt asa de fericita si linistita!!! Se misca, ii batea inima si isi sugea degetul de mama focului!!! am ramas asa de impresionata cum tragea de degetul ala..... Nu am reusit sa-l masuram sau sa vedem ce este ca am stat putin si nu era un eco normal pentru ginecologie. Dar important e ca m-am linistit si ca e ok. Pe urma, cand am ajuns acasa, am parcat masina si m-am plimbat cu cumnata prin nametii de zapada vreo 40 minute. Doar noi doua eram pe strada. Dar a fost asa de frumossss.
Acum....astept sa-mi vina somnul.....de ce am din nou insomnii?? Offf....
mult asteptat