Mamici de iulie-august 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cum adaug poze in album? Ma poate ajuta cineva ?
Mentionez ca am activat din profilul personal.

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata gagicutelor , iata am reusit sa imi fac putin timp inainte de a pleca la ziua unui copil unde Mandy sigur ii va placea .
Flo poti sa modifici mesajul daca mergi la patratica deasupra mesajului scris unde daca te duci cu mouse-ul scrie edit apesi acolo si o sa-ti revezi mesajul si modifici sau adaugi ce vrei tu . Sper ca ai inteles ce vreau sa spun .
Astazi vreau sa aduc cutiile din pod unde am inpachetat tot ce era de bb. mic de la Mandy , unele amintiri altele de folosit . De abia astept sa vad ce regasesc acolo dupa 3 ani caci am uitat multe cred eu .
Acu trebuie sa plec , va pup !

Alina 15+3 si Mandy Stephanie 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Azi-noapte mi-am visat si eu bebele, pentru prima data. ERa o fetita extrem de dulce :) si suuuper cuminte. Sper sa se implineasca si sa fie o fetita.

Mi-au placut discutiile voastre despre hainitze si alte lucrusoare pentru bebe. La noi miercuri incep soldurile si o sa-mi cumpar 2 camasi de noapte pentru maternitate si ceva haine de gravida, ca spre sfarsitul lunii cred ca o sa incep sa am nevoie. HAine de bebe o sa cumpar cand intru in concediu si o sa iau numai trusoul pentru spital (adica pentru 5 zile), care oricum ajunge pentru prima luna si apoi fac plinul in soldurile de la sf lui iunie.

_
Vicky 15+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu nu shtiu cum va mai incap hainele
eu am o super burta...nici gand sa ma mai incapa ceva
deci sunt cea mai burticoasa..pe mine nu ma mai incap decat colantii...s-a terminat cu blugii

Ana-Maria16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu nu am nu stiu ce burta, dar mi s-a ingrosat talia, asa ca de acum 3 saptamani mi-am luat niste pantaloni o marime mai mare care inca sunt ok. In din aia de gravida deocamdata nu am ce sa pun.

_
Vicky 15+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam mult Alina Maria......am gasit!
Eu deocamdata ma imbrac in vechii blugi, dar cred ca nu mai dureaza mult nici la mine. Cand voi incepe serviciul in luna februarie, am sa apelez la salopeta de gravida de la prima sarcina, la vara e mai greu, caci trebuiesc mai multe piese vestimentare, dar mai e si concediul prenatal, cand mergem doar la consultaie...poate scapam cu ceva mai putine, caci sunt tare scumpe....voi ce ziceti ? investiti asa mult?

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pe mine nu ma mai incap de ceva vreme, iar ce mi-am luat pana acum sunt numai de pe net (mai precis de pe ebay uk) - la niste preturi de ras. De ex blugii astia au fost mai putin de 20 de euro (650 de mii) cu tot cu transport, rochita asta a fost ceva mai scumpa, vreo 800 de mii cu tot cu transport, iar o multime de bluzite mi le-am luat cam cu 300 de mii bucata - de exemplu, bluzita asta a fost 360 de mii cu tot cu transport. Mi-am mai luat o pereche de blugi care nu imi sunt inca buni (trebuie burtica mai mare).
Acum imi caut un pantalon de stofa si vreo doua fuste si gata. Nu imi mai iau pana la primavara, cand o sa iau mai subtiri.
Pentru bebelusi, tot pe ebay o sa dau o raita. Uitati ce pantalonas cu bluzita i-am luat unui nepotel de-al meu, cu vreo 400 de mii cu tot cu transport.
Din magazine, obisnuiesc sa cumpar de la Piciul - sunt frumoase, bune calitativ, dar nu foarte ieftine. Nu sunt nici cele mai scumpe.
La Eliza am avut destul de multe hainute inca de la prima luna, pentru ca spalam destul de des si nu se uscau foarte rapid. Plus ca le calcam pe toate, si nu reuseam sa tin mereu paasul. Acum, fiind vara, poate e mai simplu - hainute mai subtiri, se usuca rapid....

Am uitat sa va spun sa lasati pozele sa se incarce, altfel o sa credeti ca sunt haine pentru balene

Anca 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, de fapt un gand care ma tortureaza de cateva zile. Ce s-a intamplat: inainte de Craciun, cand eram in saptamana a 11-a, am folosit scanner-ul la servici. Ma rog, am scanat vreo 2 foi, dupa care, privind lumina, mi-a trecut prin cap ca poate nu este indicat in sacina si l-am oprit. Nu prea m-am mai gandit la lucrul asta dupa aceea, dar de 3 zile ma framant: oare s-o fi intamplat ceva? Folosirea scanner-lui este interzisa in sarcina sau nu are nici o influenta? Abia miercuri ma duc la medic si intreb, pana atunci nu am liniste. Multumesc pentru eventualele raspunsuri. Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ioana nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji. Scannerul doar foloseste o lumina puternica, o lampa, dar care nu emite niciun fel de radiatii. Nu te mai gandi la asta.

Legat de griji, eu sunt foarte amarata ca la mine, desi sunt in sapt 12, intru in 13, nu se cunoaste absolut de loc burtica, imi vin toate hainele dinainte, doar sutienul s-a cerut o marime (de cupa) mai mare. Voua cand a inceput sa vi se cunoasca burticile, macar la haine, daca nu sa se vada? Poate tine si de tipul de corp, eu sunt mai rotunjoara, dar chiar daca-s grasutza, nu am burta, nu am avut niciodata, io-s doar grea si mare all-over.

Linistiti-ma si pe mine ca mai am 6 zile pina la control si fac cu nervii pina atunci. Greturile (putine oricum) s-au dus, pe bb nu-l simt inca, o sa fac tot felul de scenarii pina simbata viitoare.

Monica si gargaritza 12+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

la multi ani tuturor, revin si eu dupa o saptamina de vacanta in care m-am relaxat (a se citi plictisit de moarte). Programasem vacanta inainte de a sti ca sint insarcinata, aveam planuri mari de schiat in cele 7 zile de stat acolo. Insa am tras niste cazaturi rezonabile in prima zi de schiat, asa ca am renuntat dup-aia sa mai schiez, am stat doar prin jurul hotelului, m-am mai programat la cite-un program de welness, am citit, s-a mai indurat barbatul si m-a scos la plimbare din cind in cind si cam atit.

Vad ca s-a discutat de revelion si cum v-ati petrecut, ei bine, noua la ora noua ni s-a facut un somn ingrozitor, am rezistat la 3 feluri de mincare din cele 8 cite erau programate si ne-am dus la culcare. Nici macar artificiile n-au reusit sa ne trezeasca, am dormit ca pensionarii.

Bun venit noilor gravidute, vad ca lista s-a mai lungit intre timp, am citit si m-au distrat discutiile legate de zgomotele de sarcina. Si eu ma inscriu in lista zgomotoaselor, barbatu-meu zice ca mai nou scot sunete pe toate gaurile si are dreptate, pentru ca dupa ce ca stomacul nu ma mai asculta, ma mai apuca si neshte rigiituri citeodata de mi-e jena si mie. Iar pe partea ailalta, am niste secretii albicioase. Scuze descrierea prea detaliata, insa sint curioasa: mai are cineva secretii albicioase destul de abundente?

Am vazut ca au mai fost discutii legate si de coeziunea grupului. Acuma ce sa zic, nici eu nu intru destul de des, de miine incep serviciul si timpul meu o sa fie extrem de limitat. Mi-e teama ca n-o sa ma integrez daca nu bat destul din taste, insa pe de alta parte n-am nici mereu ceva interesant de spus.
La doctor mi se pare ca-s cea mai putin dusa, am fost doar la 5 saptamini si de atunci pauza. Mai merg de-abia peste 2 saptamini, sarcina mea e mai mica, n-am greturi, n-am dureri, n-am restrictii, n-am temeri, deci nu prea am cum sa interactionez cu restul lumii care are diverse alte probleme. Cred ca, dupa teoria ankailaura o sa fac baiat.
A, si, apropo, ankalaura, foarte simpatice hainutele alea de pe internet, eu n-am comandat decit o data de la mango, insa marimile nu le-am nimerit si nici n-am reusit sa schimb hainutele. Tu de unde stii cum sa le nimeresti?

mona, mersi de numerele de telefon. Si, cu intirziere, la multi ani si din partea mea lui cris.
dana, am vazut ca intri mai des pe aici, imi pare bine. Am citit si de experienta cu Parisul, pacat ca a fost o vacanta nereusita. Tu ai reinceput serviciul?
mada, inca mai sinteti in tara? Cind va intoarceti? I-ai spus mamei tale de sarcina?
avalon, cum a fost vacanta? Cind mai mergi sa-l vezi pe bebe?
bubuleana, n-ai mai intrat demult, esti bine? Cum mai stai cu greturile?
biribu, eu am citit ce-ai scris legat de ecografiile de sarcina, de ce zici ca nu sint bune? Am auzit si eu de teoria asta, insa nu stiu prea multe.
ioana, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu scanerul, ma indoiesc ca poate sa-l afecteze pe bebe.
boticelina, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji, deja esti destul de avansata cu sarcina, asa ca ai sanse mari sa fie totul bine. Nici eu n-am cine stie ce simptome, sa stii, dar sint linistita, totul e in mina altcuiva, tot ce pot face eu acuma e sa fiu o mamica linistita si fericita.
nati, te pregatesti pentru botezul sotului tau? Pina la urma ce pregatesti de mincare?

Si apropo de mincare, eu am reusit sa ma ingras 2 kg, chestie de care nu-s foarte incintata. Am de gind sa merg si eu la magazine in perioada asta de reduceri, desi recunosc ca inca nu ma indeamna inima sa iau haine marimi mai mari, tot marimea S o probez, ma incapatinez sa cred c-o sa ma mai incapa. Singura pb e ca la birou trebuie sa ma imbrac mai business si iar trebe sa investesc ca sa-mi schimb garderoba.
hai c-am scris roman, compensez pentru saptamina de absenta si pentru perioada in care o sa fiu mai tacuta din cauza de servici.
cer scuze ca nu v-am nominalizat pe toate, sinteti multe si nu mai fac fata. Pupici tuturor

8+

Mergi la inceput