test de fertilitate-my test

test de fertilitate-my test | Autor: sorina16

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!vreau sa va intreb daca a mai folosit cineva testul de fertilitate-my test.A aparut de putin timp si as vrea sa vad daca e bun de ceva.Eu l-am cumparat ieri dar nu prea vad cum functioneaza pt ca si ieri si azi imi apare aceeasi imagine pe microscop.E vorba de testul care iti arata in functie de aspectul salivei in diferite zile ale ciclului menstrual daca e perioada fertila sau nu si ziua ovulatiei.Astept raspunsuri de la voi.Sper ca l-a mai incercat cineva si sper sa functioneze.
Va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

sorina, depinde in a cata zi a cm esti!!! e ff posibil sa vezi aceeasi imagine la microscop cateva zile consecutiv...si eu am unul pe baza de saliva..ti-as mai raspunde dar daca nu stiu in a cata zi de cm esti...e irelevant..te astept cu detalii

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina16 spune:

Multumesc pt raspuns.Acum sunt in a 7 zi de cm.Din cate am observat imaginea de pe microscop e aceeasi chiar daca pun saliva chiar daca nu.eu asta nu inteleg.Am sters lentila aia asa cum scrie in instructiuni dar nu stiu ce sa cred.Sotul meu zice ca e o mare teapa,dar eu sper sa mearga totusi.

Mergi la inceput

aa...deci sa inteleg ca si fara saliva e aceasi imaginea? eh...poate nu ai sters bine..si au ramas mici particule...oricum ptr z7 de cm cred ca vezi niste forme rotunde...ovale...cand pui salova...a...si las-o sa se uste bine bine...chiar daca in prospect scrie 10 min..poti sa lasi si 15-20 min...al meu eu alta marca...dar principiul e acelasi...daca mai ai intrebari, sunt aici

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Ok,multumesc pt raspuns.Eu zic ca l-am sters bine de tot,dar na...Am sa il las mai mult as se usuce.Oricum am sa incerc in fiecare zi sa vad daca se vede vreo diferenta cu cat trece mai mult timp.Tu l-ai folosit?S-a vazut vreo diferenta?Ma gandesc ca poate o sa se vada diferenta mai pe la mijlocul ciclului.

Mergi la inceput

eu am inceput sa vad ferigi din z9...dar asa...putine..asta fiind faza tranzitorie..ferigile s-au intensificat si in z13, 14, 15 era full de ferigi clare..am ovulat in z15 (eu imi luam si tb)..si am prestat zilnic in zilele 11-15...si acum sunt cu bb in burtik
iti urez noroc, la cat mai multe ferigi si spor la

Oana
6s
o noua viata

Mergi la inceput

Sper si eu la un bebe si sper sa mearga testul ala:).

Mergi la inceput

vroiam sa te mai intreb un lucru:unde anume puneai picatura de saliva?pe partea interioara a capacului prin care te uiti?sau pe sticla mai mare din interiorul microscopului?pe instructiuni arata ca tb pus pe partea interioara a capacului dar am incercat azi si pe sticla dininterior si acum se vad mai bine niste chestii ca niste ferigi.mai incerc sa vad diferenta:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

scoti capacul ala prin care te uiti ...
are 2 fetze ..una prin care te uiti si partea cealalta ... locul unde tre sa pui saliva ...
si nu trebuie sa pui multa saliva ... e suficient o pelicula subtire ..o lasi sa se usuce si-ti arata ok ...

daca pui prea multa saliva nu se vede ok ...pe langa faptul ca se usuca mai greu

si eu l-am folosit si fulgii aia de zapada au inceput sa se vada prin Z11 ...pana ce in Z14-15 erau mai intensi si mai mari ...

din pacate nu a fost sa fie bebe in astea 2 luni de cand il am.

http://tt.lilypie.com/3N44p2.png

Mergi la inceput

Eu nu stiu ce sa mai cred.daca pun saliva pe partea interioara a capacului nu se vede nimic,in schimb daca pun pe sticla din interiorul partii mai mari se vede ceva ceva.E ciudat oricum pt ca in ziua 9 si 10 s-au vazut cateva ferigi,mai multe in ziua 9.in ziua 11 si 12 nu se vad decat cateva puncte.Nu stiu ce sa mai cred.Am sa mai incerc.Sper sa fie bebe luna asta cu sau fara testul asta.
Bafta si voua si poate ne intalnim la sectiunea gravidutelor:)

Mergi la inceput

Pana la urma am vazut ca in ziua 11 parca si 12 s0au vazut ferigi multe.in z 11 erau imprastiate si in z 12 erau unite.In z 13,14 se vedeau doar puncte.acum nu stiu ce sa cred,am sa vad la sfarsitul lunii daca s-a prins ceva.

Mergi la inceput