test de fertilitate-my test

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna.si eu am un "test"asemanator",denumirea este altfel dar principiul acelasi.Trebuie sa lasi saliva sa se usuce foarte foarte bine(eu o las si 20 min) si sa nu mananci trei ore inainte sa testezi saliva altfel nu se vede nimik deosebit.Prima luna este mai greu pana iti dai seama cum functioneaza dar sigur te vei obisnui apoi.daca mai ai intrebari trimite-mi un pm iti explic detaliat cum functioneaza.numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina16 spune:

multumesc de raspuns.chestia ciudata e ca au aparut feigile alea in ziua 11 apoi a mai aparut o data foarte clar in ziua 20.oare cum de s-a intamplat asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

quote:
Originally posted by sorina16

multumesc de raspuns.chestia ciudata e ca au aparut feigile alea in ziua 11 apoi a mai aparut o data foarte clar in ziua 20.oare cum de s-a intamplat asa?

Buna fetelor ! Si pe mine ma intereseaza subiectul teste de fertiliate. In vara - pe 17 august am pierdut o sarcina , 6 saptamini iar de prin octombrie tot incercam sa raminem din nou gravizi.
Voi sunteti la testele cu saliva .....eu sunt inca la cele be baza de urina.
Am folosit Doctor Sigur , dar pe aici prin Craiova nu se mai gasesc de cca 2-3 luni si sincer mi s-au parut cam defecte - modul in care se difuza lichidul pe banda era neuniform si betisorul raminea patat .
Minut - indiferent de perioada imi apareau cele doua liniutze si cam tot timpul de aceeasi intensitate. Diferentele erau aproape imperceptibile si tot timpul ma chioram la ele sa vad sunt sau nu de aceeasi nuanta.Dupa astea eram permanent la ovulatie .
Cele mai bune (pe care le-am folosit si la prima sarcina in 2007 - incercam din 2005) mi s-au parut My Test - cam cele mai fidele , linutele se coloreaza progresiv in timp pina la ziua ovulatiei. Dar nu le folosesc asa cum scrie in prospect - doua linutze indiferent de culoare - ci astept sa fie ambele liniutze de acceasi intensitate si abia apoi
Le-am verificat in ianuarie dupa metoda - menstruatia vine intotdeauna la 14 zile de la ovulatie - si a venit la fix 14 zile. Am ciclu se are neregulat intre 31 - 35 zile si testele imi sunt utile pentru dozarile hormonale. Ma suspectez de ciclu anoovulator pt. ca desi in lunile octombrie , noiembrie si decembrie am "prins" ovulatia , bebe nimic si nimic.
Pina reusesc sa ma coodonez cu rezultatul analizelor incerc sa folosesc testele de ovulatie.
Cele pe baza de saliva cum se numesc ? Sper sa fi aparut si in Craiova.
Foloseste vreuna dintre voi programul Calmens ?

Mergi la inceput