Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tot eu, am plins citind ultimele pagini, am scris meajul ptr irlandeza si mi-am mai revenit!

idaira, nu am sa-ti spun nimic, doar sa stii ca sint alaturi de tine cu tot sufletu, cind ai nevoie aici sint

alinushca, am zimbit la mesajul tau, ca plingeam de la celelalte mesaje, mama lor de statistici

mariaanna, nu am cuvinte, am plins ptr bebelusul tau, e atit de nedrept!sint mai multe fete care au pierdut sarcini la virste mari si acuma au bebei sanatosi.pe mine m-a ajutat f mult faptul ca=l aveam pe dominic, el a fost barca mea de salvare .vei reusi sint convinsa

ma gindesc la ziua aceea de 15 iulie 2006, nu voi uita niciodata ziua aceea, viata mea s-a schimbat ptr totdeauna, mi-am pierdut brusc inocenta,mi-a fost rapit ceva din mine.....poate ca sint nebuna, dar in seara asta cind imi dragaleam bebeul m-am auzit spunindu-i "mami te iubeste atit de mult da sa nu spui la nimeni sa nu patesti cumva ceva"nu vreau sa par nerecunoscatoare, ma bucur in fiecare zi de copilasii mei, si-i multumesc LUI, dar mi-e si frica sa nu pateasca unul din ei ceva..... lumea imi zicea ca reactionez exagerat ptr un embion de 12s!dar era embrionul meu....era un posibil david sau dominic.....si ma gindesc din nou la laura_ioana, cum si-a pierdut ea fetita, cum a pierdut ea alte 3 sarcini, si cum o are acuma pe Thea,la irlandeza dupa 2 sarcini pierdute, la mari cu cele 3 printese, la ileana cu bebe mario, la cristina_anacu micul andrei, la cristina26 cu ingrid care l=a pierdut pe micutul Paul, la jojocare a tras=o si ea ca numai ea stie cum de nu si-a pierdut mintile, la joahnna, la vivela, liaB si slimatei,la caty un suflet mare cu micuta pe care a adoptat=o, TOATE AU REUSIT! aveti incredere fetelor, sigur este un bebe mic care va astepta pe fiecare sint convinsa de asta!

saryta, cum sa ne suparam, ne dai vesti bune si ne fac bine imi pare tare rau ptr pierderea ta

mcrissa, cum esti?

dana, felicitari ptr bebe miscaret, abia astept sa vad ce ascunzi acolo

arianna, cum sa nu te primim,as fi preferat in alte conditii eu tin minte ca ti-am scris si la celalat capitol, scris sa scapi de mes moderate, apoi comunicam mai usor, inca o data imi pare tare rau

evelien, imi pare tare rau

irinel, iti stiu povestea, si de fiecare data pling cind o citesc, avem baieti de mai 2004 amindoua, si stam in canada.imi pare atit de rau

va pup tare pe toate, atit de rau imi pare ca necazurile lovesc in oamenii buni, sinteti toate fete minunate si veti primi rasplata intr=o zi veti vedea!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Patrcia bine ai venit pe lume! Irlandeza ai reussiiiiiiiiiiiiiit, FELICITARI si sa fie intr-un ceas bun.

Asteptam detalii si de la Laura-Ioana si de la Irlandeza.

Fetelor am citit, m-am intristat ca avem fete noi alaturi de noi..va raspund mai tarziu ca acum sunt super prinsa.

Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Dragele mele, nici nu stiti cat de mult sufar alatur de voi, citind povestile voastre triste...mai ales citind poezia de pe prima pagina...
Evelien,sunt sigura ca vei depasi momentul, chiar daca e greu.Priveste inainte cu speranta.
Danangie,nu vreau sa modifici...doar ca parca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat cu adevarat.Parca ar fi fost un cosmar urat..
Irinel, imi pare nespus de rau...Nu stiu ce sa zic...ca ai fost o norocoasa ca totusi ai avut-o , chiar si pentru putin timp?Sau poate ca e mai greu pentru tine in aceste conditii...Oricum,te inteleg ,dar resemnarea e ultima solutie acum.Ce mai poate fi reparat?Timpul nu poate fi dat inapoi!Eu asa ma consolez, chiar daca am momente cand rabufnesc.
Pepsi,am si eu un baietel de 5 ani jumatate pentru care merita sa traiesc si care ma incurajeaza.Si el sufera...isi dorea mult surioara.De aceea, uneori este neascultator si spune ca nu are o sora cu care sa se joace...Tot el ma mangaie spunandu-mi ca o sa fac un alt bebelus...
Adevarul e ca u am crezut nicio clipa ca se poate intampla ceva cu bebelusul sau cu mine.Eram prea sigura ,de parca l-as fi sfidat pe Dumnezeu...Iar El mi-a dat o palma!Si ce doare....
Curaj, fetelor!

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Marianna nici o clipa sa nu te gandesti ca bebelusul tau nu este ingeras,chiar daca s-a nascut fara sa vada lumina zilei.Sunt convinsa ca viata ii va oferi baiatului tau un fratior sau o surioara.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Dupa cum ti-a zis si Flavia suntem multe ca tine,stiu ca asta nu te consoleaza cu nmic si nici nu-ti alina durerea ,dar mai stiu ca iti da speranta.Sa vorbesti cu aceste fete minunate ca te vor ajuta,pe mine m-au ajutat enorm si acum poate sunt nerecunoscatoare ca intru mai rar insa ma bucur alaturi de ele cand vad ca mai este o mamaica fericita.
Va pup pe toate!!!

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALINUSCHA da a trecut timpul...chiar daca mie nu mi se pare ca a trecut repede. Cu D-zeu mergem inainte.

NINIA ma bucur ca ti-ai pus net.....eu imi aduc aminte in 2005 ca vreo o luna jumate nu am avut net.....si eu nu aveam vecin unde sa merg sa trag un ochi . Si atunci muream de ciuda.

EVELIEN imi pare rau ca trebuie sa treci si tu prin aceasta nenorocire. Te imbratisez si sper sa-ti revii cat mai repede.

ARIANA dar nu am inteles ceva......dupa ce ai pierdut sarcina.....ai continuat sa iei utrogestan? Eu zic...ca inainte de a continua sa-l iei trebuie sa-ti faci anumite analize in anumite zile ale ciclului mestrual. Deci, te rog , raspunde-ne ca sa stim ce sa iti raspundem. Imi pare rau ca nu am fost pe faza cand ai scris acest mesaj.

IRINEL imi pare rau pentru tragedia asta. Dar ce malformatii a avut? Nu conteaza ca te intinzi la vorba. Sa stii ca e o terapie foarte buna scrisul, comunicatul....Daca iti face rau sa vrobesti despre ingerasul tau...nu-i nimic, te inteleg perfect. Sa iti dea D-zeu multa sanatate si multa forta sa mergi inainte.

FLAVIA mi s-a facut pielea de gaina citind ceea ce ai scris....da, ai asa mare dreptate, atata suferinta.....dar vezi? D-zeu ne da sperante vazand reusitele fetelor...Cateodata si pe mine ma ia nostalgia tare de tot cand ma gandesc ca acum ar fi trebuit sa am si eu un bb de 2 luni.Ii multumesc lui D-zeu pentru bb-ul asta care mi l-a dat, si ma rog cu frica in san, pentru ca frica nu a disparut, sa duc cu bine aceasta sarcina. Ai o inima de aur Flavia, se vede dupa cum scrii.

MARIAANNA ok, las asa. Poezia este trimisa de MICHELLE o fata foarte sensibila si suferinda. Cand va vrea...poate iti va povesti si povestea ei....

MICHELLE chiar ce mai faci? Sper ca ai petrecut niste sarbatori frumoase. Un an nou sa dea domnul cu multe impliniri.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

La Multi Ani dragele mele si un an nou plin de impliniri!! Sa dea DD sa vi se implineasca toata visele si sa fiti la fel de fericite cum sunt eu acum. Am avut niste sarbatori minunate alaturi de micuta nostra si cam in 4-5 sapt o voim avea definitiv acasa. Intre timp o avem la sf de sapt. Pot spune cu mana pe inima ca nu as fi crezut niciodata ca in asa scurt timp voi simti ca micuta este cu adevarat a mea. Nici nu ma deranjeaza sa spun ca e adoptata, si ma amuz atunci cand vad fetele nedumerite ale celor din jur pt ca Alexuta seamama leit cu tati pe care il iubeste mult si care o adora.
Asa ca fetelor, orice veti alege va rog sa nu uitati ca si adoptia va aduce aceeasi satisfactie si bucurie ca si un copil natural.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai scris demult insa abia acum incep sa ma simt si eu ceva mai bine.
Desi cu intarziere destul de mare vreau si eu sa va urez LA MULTI ANI!, multa sanatate, fericire si sa aveti un an mult mai bun decat cel care a trecut.
De asemenea, vreau sa le felicit pe cele care au ramas gravidute (sa aveti parte de sarcini cat mai usoare , duse pana la apat si bebei sanatosi) si bineinteles pe cele care intre timp au devenit mamici(sa aveti copii sanatosi, frumosi, destepti si cuminti si sa va bucurati de ei).
Imi pare rau ca lista noastra a crescut, fetelor va doresc sa fiti puternice si sa reusiti sa treceti peste aceasta durere imensa.

Eu sunt ceva mai bine acum, incep sa nu mai vomit asa de mult si sa mananc si eu cate ceva. A inceput deja sa sevada un pic de tot burtica. Abia astept sa ma duc marti la doctor sa vad ce face bebele.

Ptr fetele care au probleme(cistita si infectii urinare) si banuiesc ca ar putea fi gravide - si eu am avut aceeasi problema fix in luna in care am ramas gravida. Eu am luat Uricol (cate trei pliculete pe zi - e din plante si nu are contraindicatii), Urinal (care si asta e din plante si nu are contraindicatii decat in trimestrul III parca sau si II) si am facut bai cat de fierbinti am suportat cu ceai de galbenele si mi-a trecut foarte repede. Multa sanatate.

Pup toate fetele si va urez o zi buna.

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONYSORESCU ce ma bucur ca ai mai scris. Chiar ieri ma uitam dupa ultimul mesaj al tau sa vad ce ai scris. Si scriai ca te simteai rau tare. imi pare rau si sa speram ca a trecut perioada critica. Care e DPN a tale? Asteptam vesti despre eco.

CATTY ce frumos! Cat are micuta? Nu plange cand o lasati acolo? Sper ca aceste saptamani sa treaca repede. Multa sanatate!!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Jojo,chiar as vrea sa cred ca e un ingeras si ca de acolo, de sus, ne va ajuta si va fi alaturi de noi.Iti multumesc pentru sprijin...Uneori as ma trezesc si mi-as dori sa fie doar un vis urat...
Din pacate, nu e...si trebuie sa merg mai departe!M-ar interesa ce analize ati facut voi, fetelor, inainte de a avea o alta sarcina si in timpul ei si dupa cat timp ati decis sa fiti din nou mamici.

mariaanna

Povestea nasterii lui ALEX, povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112729

Mergi la inceput