Durerea unei pierderi de sarcina (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Catty, sa va traiasca fetita si sa fiti sanatosi, sa va bucurati din plin
Cuvintele tale arata ca esti un om minunat, cu suflet mare, o sa va rasplateasca Bunul Dumnezeu pentru toata suferinta voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

LA MULTI ANI, fete dragi, sa aveti un an linistit si cu impliniri, cu bebei sanatosi in brate, e tot ce va doresc eu si sper sa se indeplineasca. Cu scuze si cu rusinica va spun ca am plecat pe 31 seara la casuta de la munte si am uitat sa ne mai intoarcem. dar a fost foarte frumnos si ne-am relaxat.
FELICITARI MAMICILOR!!! Dragelor, m-am gandit la voi si m-am rugat pentru voi si bebeii vostri, ma bucur tare mult pentru voi!
Idaira, scumpo, eu nu m-as lua dupa statistici, si eu am pierdut doua sarcini, asta e a treia si slava Domnului am ajuns la 32 saptamani. cu stres, frica si plans, recunosc, dar am ajuns.si daca ma gandesc bine sunt atatea fete aici care au pierdut multe sarcini si acum sunt mamici. nu e nicio explicatie, nu e nicio logica in tot haosul asta de viata, dar TE ROG nu te da batuta! trebuie sa reusesti! te imbratisez cu drag si sper sa privesti inainte mai mult!
Caty, ma bucur nespus de mult pentru linistea care ti-a cuprins sufletul, ai vazut ca toate au intrat pe fagasul normal? sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea.
Marianna, imi pare nespus de rau pentru ce s-a intamplat, este groaznic. de neconceput.sunt alaturi de tine cu sufletul, toata viata vei simti o apasare, asa simt eu cel putin, chiar daca sarcinile mele aveau 8 si 5 saptamani... cum am spus si mai sus: viata e un haos unde nu exista nimic logic. te imbratisez cu drag.
Ariana, imi pare rau pentru tine, iti pierzi inocenta cand se intampla asa ceva, eu una nu pot spune ca m-am putut bucura de aceasta sarcina pe deplin. sunt fericita, dar simt o apasare tot timpul. despre progesteron nu stiu sa-ti raspund.
Evelien, imi pare rau ca ai venit si tu printre noi. incearca totusi sa-ti pastrezi privirea spre viitor, spre bebele ce-l vei avea, toate fetele de aici vor avea bebe, sunt sigura, DD ne va ajuta.
Michelle, imi pare rau pentru dezamagire.
Flavia, cred ca a fost minunat revelionul in 4.
Irene, tin pumnii sa te faci cat mai repede bine!
Mav, o sa pun poze de la revelion ca-n rest nu am... pentru tine si Sebi, sper sa se faca foarte repede bine, mitittelul!
Alinushca, multi.
va imbratisez pe toate scumpelor, nu mai pot sta ca sunt oprite gazele 5 ore si e un frig aici... am un radiator, da' raceste bebe. scumpelor, imi este groaznic de frica, sa nu ma certati, daca nu innebunesc perioada asta, nu innebunesc toata viata... multi

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 32+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Probabil unul din defectele mele e ca sint prea realista, uneori as fi vrut sa fiu altfel,tocmai pt a trece mai usor peste anumite situatii. Un lucru e cert,nimeni nu vrea sa auda vesti triste si fiecare isi dezvolta in maniera proprie mecanismul lui de aparare...nu e nimic rau in asta,e uman si natural,asa sintem facuti.Cum durerea nu e o unitate de masura ca sa putem spune ca a ta e mai mare sau mai mica!

Pe de alta parte,stiu ca nimic dar absolut nimic nu e batut in cuie si ca totul e posibil.Statisticile sint facute dupa cazuri reale si o farima de adevar tot au(ar fi absurd sa neg o evidenta!) dar sint relative,ca totul in viata asta.Sint contrazise de exceptii si de acel procent mic care au in final fericit.Daca n-ar exista astea atunci n-ar exista speranta!

Acum ma aflu in acea situatie care se potriveste cu acea nenorocita de statistica,asta e cruda realitate si nu o pot nega! Si totusi ,as minti daca as spune ca nu ma gandesc si la reversul medaliei,ca exista o posibilitate,una...care poate sa aiba final fericit!

Alinushca nu sint suparata pe tine,asta ar mai lipsi...si stiu ca mesajul tau era o incercare de a ma imbarbata...atit pe mine cit si pe tine cit si pe toate fetele care se afla in situatii asemanatoare. Si chiar m-a bucurat mesajul tau,pt ca te-ai identificat cu situatia mea si ai cautat sa ma ajuti!

Am primit pe PM multe mesaje de incurajare,atit de la fetele de aici cit si de la fete pe care nu le-am citit niciodata...m-au emotionat!! Plingeam citindu-le mesajele ,imi plingeam durerea mea dar si a lor...persoane care au suferit si inca sufera dar care mai gasesc resurse de a ajuta si pe altii...nu stiu,n-am cuvinte ...atita doar,ca ma inclin,in fata lor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Am revenit!!!!!!!!!!!!!
Mi-a fost dor de voi!!!!!!!!!!!
Felicitari prospetelor mamici!!!!!!!!!!!!Sa aiba bebei sanatosi si frumosi!!!!!!!!!!!!
Imi pare rau ca lista noastra iar s-a marit.......o sa trecem peste si cu toate vom avea un bebic !!!!!!!!!!!
Idaira imi pare rau,cuvintele sunt de prisos!!!!!!!
Miha74 ti-am trimis un PM.
Irenecam sper sa rezolvi cu infectia!
L5845
Myry creste burtica, ce frumos.!!!!!!!!!!
Ninia
Alinush
Danangie cebine ca mai intri si pe aici!
Pepsi
Michelle
Blueeyes

va pup pe toate!!!!!!!!
Despre mnine ce sa va spun,abia am sosit din vacanta si incerc sa ma obisnuiesc cu idee ca o iau de la capat cu toate,serviciu,dorinta de bebe etc.Dar sa speram ca noul an se va anunta unul plin de gravidute!

Visez la ziua cand voi fii
http://tt.lilypie.com/zGaKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, bine ai revenit!D-abia astept sa ne povestesti cum a fost vacanta!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Musette - bine ai revenit! Un an EXCELENT!

teo2irina
- chiar ma gandeam la tine, ca nu ai mai dat nici o veste. Ai grija, si fereste-te de frig...si gheata. Mai ai un pic, gandeste pozitiv, totul va fi doar PERFECT! Ce face sotul?

Ariana, Marianna, Evelien si nu in ultumul rand Idaira- capul sus si toate gandurile bune dn partea mea. Fetele v-au scris foarte frumos in mesajele anterioare despre strea de sprit si incurajari ...asa ca nu pot decat sa va spun ca sunt alaturi de voi. Am plans citind prin cate treceti in aceste momente. Offff, e groaznic...

Suntem norocoase, avem alaturi de noi fete care au reusit...si care ne umplu golurile impartasindu-ne din bucuria lor...momentan, ca va veni si randul nostru. Nu pierdeti speranta...se spune ca piere ultima.

Eu m-am apucat de renovat, avem o garsoniera pe care o inchiriem, si ne-am gandit (io si sotul meu) ca ar trebui sa o mai imbunatatim, asa ca de trei zile, dau cu lavabila, vopsesc....si sterg pe jos. Ma simt de parca m-as duce la sala de trei ori pe zi. Oricum am zis ca daca candva raminem fara job-uri...ne apucam de renovat, ca ne distram grozav...

O zi excelenta va doresc,
Miha

http://tt.lilypie.com/1mgEp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lauraaaaaaaaaaaaaaaaa Felicitariiiiiii!!!nu am avut norocul sa fiu aici sa tip cat pot de tare..dehh netul bata-l vina..dar am avut norocul cu bubulina care m-a anuntat cum ai nascut..eu eram in oras si grasu acasa si el a primit mesajul..m-a sunat si mi-a spus..am inceput sa tip de bucurie..se uita lumea la mine..da ce?si asa nu ma intelegeau ungurii ce zic
Bine ai venit pe lume THEA MARIA!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de parintii tai!
irlandezooooo felicitariii ma bucur din tot sufletul..sa-ti traisca printzesa

va pup pe toate..nu am net de aceea intru asa rar..

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Idaira-daca ma crezi nici nu stiu ce sa iti spun....nici eu nu pot intelege de ce viata e atat de nedreapta si mai ales cu oamenii buni...te rog mult incearca sa fii puternica...trebuie sa fie bine odata!Of Doamne atata suferinta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

La multi ani! fetelor-cucuietelor :)
Sa aveti un an nou plin de impliniri si de bucurii si de tot ce va doriti.
Idaira, o imbratisare calda pentru tine; cuvintele nu prea au efect in situatiile astea .
Laura si irlandeza, felicitari si aplauze pentru comorile voastre, sa fie sanatoase si sa va lumineze viata :)

Eu am 5s si 4z, nici un simptom, parca uneori as avea senzatia de greata care trece repede. Sanii nu ma dor, desi la sarcina precedenta ma dureau ingrozitor. Astept sa se faca luni, sa sun pe doc, sa vedem daca vrea sa ma vada la moaca. Prin telefon mi-a prescris utrogestan 3/zi si vitamina E 1/zi. Incerc sa nu ma gandesc prea mult sa nu o iau razna....
Va pup pe toate si sper sa avem un an mai bun decat cel ce a trecut.

_
Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Danangie-imi pare rau ca nu ti.a fost bine de revelion...In rest cum te mai simti?Nu vad la semnatura ta numarul de saptamani de aceea te intreb cate saptamani ai?Imi aduc aminte cat de trista erai si tu si iata ca ai ramas cand te-ai asteptat mai putin...Sarcina usoara in continuare.
Ale-nu ai mai scris de atata timp...cum mai esti?
Slimatei-ai o dulceata de fetita.Sa iti aduca numai si numai bucurii!!!!!!!!!
LauraIoana-felicitari inca o data pentru fetita sanatoasa.Te asteptam cu poze si sa ne spui cum a fost totul.
Irlandeza-si pe tine te mai felicit o data si vreau sa iti vad si tie comoara!
Jojo-miha-cum e viata de mamica?Ce face micuta?
IreneCam-nu am reusit sa recuperez totul de aceea nu stiu daca am inteles bine,esti gravidutza?
Pepsi-pozele cu piticii tai scumpi sunt minunate,David creste si e tot mai frumos si dulce(are cu cine semana),iar tu ramai in continuare extarordinara,tu ai fost si esti intotdeauna alaturi de toate fetele in toate momentele.din partea mea ai si vei avea tot respectul!!multumesc pentru incurajari!tu ce mai faci?
Ninia81-sper sa iti mearga netul cat mai repede.Tu ce mai faci?
C.myry-nu imi vine sa cred ca ai deja 18 saptamani,ce mai zboara timpul.Ai grija de tine si de bebika mica din burtika!
Mav-imi pare rau sa aud ca Sebi este iar bolnavior,sper sa se insanatoaseasca cat mai repede.Sa stii ca iti inteleg starile...imi pare rau ca iar ti.a venit cm-ul mai repede,nu stiu ce sa spun,poate e si stresul de vina...ai mare grija de tine!
Kossir-imi pare rau ca esti atat de trista!
Ariana73-cu siguranta ca toate te acceptam dar pentru asta trebuie sa scrii mai des pentru ca aici sunt foaret multe fete si e greu sa le raspunzi la toate mai ales la cele care nu scriu prea des,intelegi?m-au dat lacrimile citind mesajul tau....gandurile tale...eu si acum Il tot intreb de ce s-au intamplat toate astea de ce mi.a fost luata fetita atat de repede,de ce trebuie sa sufar atata...de multe ori am impresia ca o iau razna dar apoi ma gandesc la familia mea,la sotul meu si de dragul lor ma mentin inca la"suparafata"desi e extrem de greu...Scrie-ne mai des ceea ce simti,ceea ce gandesti...
Mariaanna-mesajul tau mi.a dat fiori,ingrozitor ceea ce ti s.-a intamplat....astfel de mesaje ma lasa fara cuvinte...Cum poate fi viata asta atat de nedreapta?Iti doresc multa putere.....
Dan-ny-imi pare rau ca ti.au venit uratii...stiu cat e de trist...
Alinushka-despre tine ce ne mai spui?cum mai esti?
Remaliss-as vrea sa ne mai scrii si tu sa stim cum mai esti....Sper din suflet ca acum esti mai bine,te rog scrie-mi,aici,pe pm sau mess,oriunde numai sa stiu ceva despre tine.
Saryata-felicitari pentru cei doi copilasi si mai ales ca durerea nu te-a doborat de tot si nu te.ai dat batuta,ai luptat in continuare desi nu ti.a fost usor.
Ingeras26a-cum mai esti?draga de tine tu cu atata durere in suflet totusi incurajezi pe alte fete...
Catty-ma gandesc la mesajele tale de dinainte.cat de triste erau si cat erai de convinsa ca niciodata nu vei mai fii fericita si iata ca acum visul ti s-a implinit ai o bombonica de fetita care iti lumineaza viata si ti.a redat zambetul pe fata.Gestul tau este unul extraordinar.Ma bucur ca a venit ziua cand ai scris cat esti de fericita!
Oana-oana26-incearca sa ramai puternica si sunt sigura ca si la tine se va intampla minunea in curand!
Kitzy2004-perioada de doliu dupa copilasii nostrii nu cred ca va avea vreun sfarsit vreodata...eu si acum plang dupa fetita noastra si ma gandesc cat de frumoasa era ca un ingeras,ce piele fina avea...cum erau ochisorii ei inchisi de parca ar fi dormit...nu cred ca aceste imagini imi vor iesi vreodata din minte,din inima...Sper sa ai puterea de a incerca din nou cat mai repede...Eu dupa pierederea primei sarcini am spus ca nu mai incerc dar imi doream atat de mult un copilas incat am incercat din nou...din pacate din nou soarta a fost nedreapta cu mine si am pierdut.-o pe micuta la 24 saptamani...am spus ca nu voi ami putea incerca nicioadata dupa atata suferinta dar de cateva luni bune ne-am hotarat sa incercam din nou dar din pacate minunea se lasa foarte mult asteptata....Eu sper ca tu sa te hotaresti mai repede pentru ca altfel iti prelungesti si mai mult suferinta!Fetita ta iti va da putere sunt sigura de asta.
Evelien-imi pare atat de rau ca ai ajuns si tu pe aceasta lista trista...E atat de trist...Iti inteleg atat de bine sirul de sentimente de intrebari...of de cate ori nu m-am intrebat si eu"pana cand"...dupa ce am fost lovita prima data imi tot spuneam ca nu are ce sa se mai intample a doua oara ca trebuie sa fiu optimsita si cand ajunsesem sa cred ca totul v.a fii bine m-a lovit doctorul cu vestea ca fetita e bolnava...Din pacate vei mai auzi astfel de fraze"lasa ca esti tanara,mai ai timp"sau"nu e capat de lume"si fel si fel de astfel de replici de la oameni care nu au nici cea mai mica idee ce este in sufletul tau dar te rog eu nu ii baga in seama!ai grija de tine°
Chantal-mi.as dori sa intri sa ne spui ce mai faci,cum te mai simti...ma tot gandesc la tine!
Baby-r7-ai fost al control?cum te simti?ai dat marea veste si ai fugit?Sarcina usoara in continuare!
Irda-sarcina usoara in continuare iti doresc.ai aflat ce ai in burtica?
Cristina 26-ce mai faci?Ce face micuta ingrid?
L5845-ce mai faci?sper ca te.ai relaxat de sarbatori!
Monysorescu-imi pare rau ca inca nu ai scapat de greturi dar lasa bebe sa fie sanatos in rest nu conteaza nu?cate saptamani ai?sarcina usoara in continuare.
Teo2rina-mai ai si tu atat de putin,abia astept sa vina si la tine marele moment sa te vad cu bebita in poze!
Cristina-ana-ce mai faci?ce face micutul?
Andreea16-cum merge sarcina?
Musettepink-ma bucur sa te aud atat de optimista in noul an!
JulyMorgen-incearca sa nu te mai gandesti la nimik rau,fiecare sarcina e diferita,simptomele nu sunt obligatorii...Ai grija de tine!
Bluueyes-ce mai faci draga mea?ai fost la doctor la control?
Mcrissa-sper ca luna asta sa ne dai vestea cea mare!

Despre mine ce sa va spun....am fost atat de bucuroasa ca au fost ai mei la mine,as fi vrut sa ii tin aici pentru totdeauna...insa am fost si dezamagita ca mi-au venit uratii din nou,nici nu mai stiu daca mai are vreun rost sa mai sper...

Mergi la inceput