LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Bianca de Ancutza78:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113783

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutare gagici,
Fie ca anul 2008 sa va aduca ceea ce anul 2007 nu v-a adus...La multi ani!!!
La multi ani Acina!!!
No, ca s-au terminat si sarbatorile...m-am odihnit si eu putin...Revelionul l-am petrecut acasa cu fratii lui Mitica (baietii) cu tot cu copilasi ...am fost mai multi de o gramada si a fost super fain. Copii au stat si ei treji pana la ora 4 dimineata dupa care au picat la datorie pe rand .

Iarina e putin racita acum dar se trateaza...are secretii si tuseste din cand in cand...ciudat e ca noapte nu horcaie deloc.
Irina daaaa, misca bebe din burtica, e mai "agresiv" decat a fost Iarina.
Giova , pai am cam pus bine pe mine...15 kg. pana acum...pana la 27 cat am pus cu Iarina mai am .

Iarina e din ce in ce mai vorbareata si mai stresanta...s-a facut mai nou o rautate ...de cand a stat pe la mami.

V-am pe toate, toate,toate si sper sa revina toate fetele aici sa scrie despre spiridusi.

O zi frumoasa sa aveti in continuare .

Ali27+ si IARINA (16.02.2006)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MUUULTI ANI FERICITI , DRAGELE MELE!!!
VA DORESC DIN INIMA SA AVETI UN AN DE VIS, PLIN DE REALIZARI, SANATATE DIN BELSUG SI MUUULTE IMPLINIRI PERSONALE SI PROFESIONALE!!!

VA MULTUMESC PENTRU URARILE DE LA MULTI ANI PENTRU PUIUL MEU....AM RAMAS IMPRESIONATA CAT DE MULTE PRIETENE AM!

eu acum am ramas putin singura. sebi a plecat cu dani la servici..asa ca am timp de DC. devizionat poze , de urat la multi ani restantierilor...si de povestit de noi de la craciun incoace.....

ma duc sa dau si la bb de papat , dupa care revin in forta.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

deci....

ide craciun, ne-am petrecut in familie, am fost ai nostri...cumnatii, nepotii, parintii, nasii, nepotii, finii, care suntem, vorba lui ali, "mai mult de-o gramada". pe la orele 20, si-a facut aparitia mosul cu un sac pliin de cadouri...sebi inmarmurit cand l-a vazut, de data asta la el acasa...nici nu a mai vrut sa ia pampersul si sa se imbrace...asa ca o sa-l vedeti...cam dezbracat in filmulete. ups! a inceput sa dea cadouri la nepoti, nu ai lui sebi nu-i dadea...el " mami! mami!" sa ma duc iar la mos. cand l-a strigat mosul ( tati) sa-l pupe, l-a pupat repede si a inceput sa ia cadourile unul cate unul...totul a durat pana la masinile din the cars, cand nu a mai contat nimic si nimeni...este in continuare indragostit de ele...le ia si la baie si la culcare si la mancare, chiar le da si lor sa manance cu el...si le-am luat, claro si la munte cu noi.

a fost foarte frumos de craciun, in familie...la impodobitul bradului a participat incantat si el...a pus globuletele de la baza bradului, le-am lasat asa puse de el, ni s-a parut frumos sa-i apreciem eforyul lui, chiar daca nu prea erau bine puse. ii plac si acum beculetele din brad, plasa de luminite de la geam si mosul pus la geam in dormitor...vorbeste cu el, ii schimba jocul de lumini...

azi sau maine va trebui sa dam si noi bradul jos...s-a cam scuturat.

de revelion a fost fantastic...revelionul de vis la care am visat mereu...pacat ca nu l-am avut si pe bebe cu noi...ar fii fost perfect. a trebuit sa-l las acasa cu patintii. mi-a fost teama de frig, de drumul lung.

l-am petrecut la praid in harghita, la aproximativ 8 ore de mers cu masina. colegii lui dani ( vreo 12 familii) au inchriat o cabana anul acesta construita, super conditii... am facut foc de tabara, gazdele au organizat taiatul porcului, plimbare cu sania si fel si fel de mancaruri traditionale. am mers la salina praid( am ramas uimita de adancimea ei si ce fel de organizare este acolo-locuri de joaca pentru copii, biserica, muzeu, magazine la 350 m adancime, daca nu ma insel ), la sanius, la ski, la patinaj la gheorgheni....nemaipomenita zona. as lasa valea prahovei pentru bea. mi-a placut ca nu era nici aglomerata cu tursisti, inca era virgina zona...curata, cu aer curat, cu miros de rasina, de fum si mai ales mancarurile tradionale....ciorba de gulas, ciorba de usturoi, dansul ursului, ciulamale.

sebi a mancat...nu asa ca acasa...da' am fost multumita ca statea cu noi la masa si nu trebuia sa ii fac " artificii", sa manance. a avut copii cu care sa se joace, a dansat la greu. o sa-l vedeti de fapt si in poze/filmulete...s-a dat cu sania odata singur si de mai multe ori cu noi, s-a distrat pe cinste si nu regert deloc ca l-am luat.

hai ca m-am intins ca o placinta. descarc pozele si revin.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

toanca felicitari pentru mancios..ma bucur ca si voi v-ati distrat la munte.

alina cum a fost la bran? cred ca super aglomerat. frumos foc modelul ayan. da' nici cu bia de cata nu am ce zice. sa vezi tu cand or fii mari si v-or zice ca vor sa se duca in discoteca impreuna .

mira ce bine ca a invatat david sa mearga cu skiurile si nu ii e frica . si mie mi-ar placea sa stie cand or fii mai mari. nu ca noi, care am invatat acum mari. eram asa de penibili pe partie...cand treceau piticeii pe langa noi, fara bete si faceau niste cristiane de....

giova sa aveti un drum luuung si sa doarma marco. la noi, sebi cam 60 % din drum a dormit...ceea ce a fost super. pentru ca am avut ceva emotii de la dragasani spre craiova. a fost cod galben in zona asta....zapada mare, aluneca, se mergea numai cu 20 /ora. nu ne era frica de masina noastra, mai ales ca pusesearm cauciucuri de iarna, ci de neresponsabilii ( unii chiar cu dacia ), care ne depaseau si care puteau deraia si intra in noi.

fetelor, oriunde te-ai duce si oricat de bine te-ai distra, tot mai bine-i in casa ta. nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Bumbi cum se face ciorba de usturoi? Prima data aud de asa ceva, cred ca e buuuna
Alina am vazut pozele voastre Ce mult seamana Ayan cu tine! Frumoasa rusoaica si frumos copil Am vazut si poza din centru cu luminile de sarbatori
Giova drum bun, sa ajungeti cu bine acasa

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

maraki, habar nu am cum se face...au gatit gazdele. mi-a parut rau ca nu le-am intrebat. de fapt, nu cred ca m-as fii inteles cu ele. traducatorul nostru era fiul bucataresei care venea, pleca iar venea, iar pleca. ele erau romance, dar nu stiau romaneste.

ciorba de usturoi a fost f buna...eu initaial am crezut ca e ciorba de burta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinutza_80

Maraki, au fost luminite pe Magheru, dar parca mai frumoase in alti ani.
Gio, da, el e Nikita, am facut Revelionul cu musafirii nostri la Catalina. Am pus poze http://community.webshots.com/album/562008372xQVlBL

alina frumoase foc pozele. si bia stie ce a facut ayan la munte cu kornikova? scumpica foc rusoaica mica, mai ales in rosu ii sta super! si mami ei eeeee.......am vazut ca ati fost si la restaurant la cheile gradistei. super!!!

bai, da' si tu ce bine arati!!!! parca ai fii sora lui ayan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Maraki, asa e, frumoasa rusoaica tare! Toata lumea e deacord acum ca Ayan seamana numai cu mine.
Bumbi, Nikita este baietel Adevarul e ca e asa de frumusel,ca poti zice ca e si fetita, are trasaturi finutze. Cand i-am luat de la aeroport si in masina i-a dat caciulita jos in masina si Ayan imediat i-a pus mana in par si a zis "OOOOOOOOOO". Cred si eu, la ce blond platinat are! Merci de comlimenteAi ghicit restaurantul, noua ne place f mult, era cam aglomerat, am avut noroc sa mai gasim o masa libera.
Acum ma apuc si eu de vazut poze cu spiridusii, n-am mai vazut de mult de tot.
Noi tocmai ne-am intors de la ziua Biei, ne-am simtit f bine. Ayan s-a facut un pupacios, a pupat-o pe Bia la greu, dar cel mai mult pe nasa Biei, o pandea si-o lua la pupat in continuu. Pune Cata poze mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare!

Eu cred ca am ajuns la zi cu pozele, sper sa nu fi sarit pe careva. Pe ale Mirei nu le-am gasit, cred ca nu a reusit sa puna. Giova si Alina, cum voi n-aveti pozele in drop, declar aici ca mi-au placut nespus. Se vede ca v-ati plimbat si v-ati distrat de minune. Mi s-a facut un dor de munteee (nu ca aici n-am inota in zapada zilele astea, dar e altceva la munte)! Si mi s-a facut si o pofta sa pap ceva bun la Cheile Gradistei, ceva de speriat (noi ii spunem "la apa-n casa").

Lui Vladimir nu prea-i place la zapada. Azi l-am scos cu sania (improvizata) si n-a vrut sa stea pe ea deloc. L-am si filmat.

Mergi la inceput