LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (274)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna!
Am vazut azi o gramada de poze dar vad ca acum seara nu ma lasa sa pun comentarii. Dimineata ma reusit....
Giova, drum bun spre casa!
Irina si Pufu, eu chiar nu va invidiez pentru zapada. Ma apuca groaza cand ma gandesc ca se prognozeaza ninsori si pe la noi, saptamana viitoare. Iar al meu cupil e mare amator de mancat zapada, ceva de groaza! V-am admirat pozele la zapada, macar s-au distrat piticii (mai putin Vladi)
Alina, frumoase poze. Fain ca v-ati facut prieteni, voi pe cand in Rusia? Ayan se face parca tot mai blond si intr-adevar seamana cu tine.
Bunbita, m-ai ucis cu pozele de la Praid. Noi asta vara am vrut sa mergem, sa stau eu cu Razvan vreo 10 zile la salina, dar medicul a spus ca nu e cazul si oricum e prea mic. Acum insa, dupa ce povestesti tu si dupa ce am vizionat poele, musai sa-l conving pe sot sa mergem. Daca te rog, poti sa-mi dai mai multe detalii pe PM (ceva nr de telefon, adresa, preturi etc) despre vila unde ati stat?

Fetelor care ati fost in Antalya, imi puteti da niste nume de agentii serioase, de care ati fost multumite si care s-au ridicat la inaltime asteptarilor?!! Noi vrem sa mergem in toamna, undeva septembrie-octombrie si vreau sa fac deja rezervarile, faza e ca noi ne-am propus sa mergem cu masina dar toti prietenii nostri ne-au sfatuit sa renuntam la ideea asta, din cauza bulgarilor, si mai bine sa mergem cu avionul! Ce parere aveti?

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cine are noroc are, cine n-are...n-are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns acasa, super drum, fara zapada. asa ca am mers bine si in 3 ore am fost acasa. marco a dormit 2, iar ultima ora a stat cuminte in scaun si eu in fata cu tati.
de cand am ajuns acasa, despachetez, bag la masina....sunt moarta de somn. Vroiam sa mai facem si ceva cumparaturi pt. maine, dar le lasam pe dimineata, ca nu ne mai simtim in stare.

Nu a vrut sa manance mai nimic azi, ma dispera nu alta, nu stiu ce are. dar nici nu mai insist.

Pufu imi pare rau ca nu-i place lui Vladimir zapada. marco e fascinat de ea, dar e cam multa la voi, e drept.
Alina acum ma uit la poze, asa cat ma lasa terminator.
E fain motorul, de unde l-ati luat si cu cat?
hai ca am reusit sa ma uit la poze, sunt superbe....cred ca v-ati distrat cu rusii. frumoasa e rusoaica si Nikita.
Bumbi unde sunt pozele? in drop?
ma bucur ca ati avut niste sarbatori pe cinste si un revelion de vis.
Ioana e mult mai bine cu avionul in Antalya. Iar rezervari de pe acum...nu stiu cine-ti face, caci nu au inca listele cu preturile pe vara 2008. Noi am fost cu Eximtur, dar ar fi mai bine daca ati merge din Budapesta si cu o ag. ungureasca. pretul este cu mult mai mic decat la noi.
ii place zapada lui razvan? marco nu o suporta pe maini sau fatza. plange ca disperatul si trebuie sa-l stergem rapid. in rest n-are treaba, ii place la nebunie.
b]Ali[/b] lasa ca nu ajungi la 25 kg cu sarcina asta. ma bucur ca te-ai relaxat. si iarinutza e o turbata? si marco ma oboseste la cat vorbeste. si mai nou, ne striga, tipand nu alta. cred ca vor innebuni vecinii.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

SALUTARE.
AZI NE-AM LUAT INIMA-N DINTI (in special eu ) SI-AM DAT O FUGA LA BUCURESTI, SA INCALTAM COPILUL, ca-i ramasesera mici-mici ghetutele. Punct ochit si lovit, luat ghetute de la Ortopedia (turcesti, dar de calitate), ca de obicei.
L-am plimbat si cu scarile rulante, n-a zis nici pas macar, i-a placut foarte mult si-ar mai fi vrut, dar noi tot pe graba...
(scuze de majuscule, chiar nu vreau sa tip, dar nu mai sterg inceputul).
I-am luat si fotoliu auto (din Buzau, ca mi-a fost teama sa mai frecam Bucurestiul in cautare de magazine...). Nu este ce vroiam eu, dar... sper sa fiu multumita de el. Important este ca are si centuri proprii, asa cum doream eu.
Aici nu-i fir de zapada, dar era in parcare la Unirea destula. Razvan - un prudent si jumatate : intai a tatonat terenul... incet, incet... si a ramas la faza asta, deci nu s-a aruncat in zapada, desi mi-ar fi placut.
In rest... de luni la cresa, la copii. Sedintele de psiho-logopedie se desfasoara conform graficului, miercurea si vinerea, d-ra spune (intrebata de mine) ca nu ar mai fi hiperkinetic, sa vedem ce spune dr. Magureanu pe 14 ian.
Vazut ceva poze de copii frumosi, din pacate am prea putin timp sa pun si comentarii, asa ca... va spun aici ca mi-a placut tot ce-am vazut.
Noi inca nu avem curajul sa mergem pe la munte, la vreo pensiune, desi mi-as dori tare mult... sa mai crestem un pic (ma refer aici la nivelul lui de intelegere...).
Aaaa, mi-a venit si partea a doua din comanda Quelle: in loc de puzzle cu voci de animale avem cu: motoreta, vapor, masina, tren, pompieri, avion si nu mai stiu ce. De data asta, cred ca fac retur si un mare scandal, sunt niste cretini, desi in factura scrie clar: puzzle cu voci de animale. Pe dracu'... Mi-au gresit si prima parte din comanda, in loc de o jucarie anume de baie, mi-au trimis cu totul altceva... nu mai spun ca dureaza pana onoreaza comanda, de parca le-ar da gratis.... imbatranesti, nu altceva.
M-am lungit ca o placinta...
Nu v-am spus: carnatii mi-au iesit nesperat si super beton de buni!
Cam atat, deocamdata.
Sanatate tuturor.

http://www.elfyourself.com/?id=1331694396

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Subiect aniversar pt. Daria de Lunanoua:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113821

Subiect aniversar pt. Daria de Anabordea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113826

Subiect aniversar pt. David de Anasol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113825

Subiect aniversar pt. Marco de Giova:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113822

Subiect aniversar pt. Matei de Toanca:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113824

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ohooo ce chef avem azi La multi ani copilasilor sarbatoritzi si distractie placuta alaturi de cei dragi

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Chef de chef astazi...
Sa ne traiasca dragalasii spiridusi!

Mergi la inceput

bate vantuuulll....... brrrrrrrrr.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

LA MULTI ANI

Noul An sa va aduca numai sanatate si toate dorintele, visele si sperantele voastre sa devina realitate !!!

Speram ca primiti urarile noastre si mai tarziu, sunt din suflet !!!

Am petrecut cu bine Craciunul si trecerea dintre ani, nu ca si acasa la noi, dar a fost bine, am reusit sa ajustam toate conditile sa ne simtim bine. David a fost incantat de tot ce s-a intamplat, am fost si la biserica si a fost cuminte. A mancat chiar si sarmale si i-au placut, a mancat si ciorba de perisoare, cam acra ptr. gustul lui dar dupa cateva strambaturi s-a hotarat sa se obisnuiasca si cu noul gust...
Incepe si el sa vorbeasca cate una alta, ieri a zis buba ca s-a lovit la manutza si a trebuit musai sa ne punem band aid si apoi nu va spun ca toate jucariile au avut apoi band aids fiecare pe unde s-a nimerit, pe ochi pe labute pe cioculete, depinde unde a considerat "micutul doctor" ca au buba. Eu m-am jucat cu el de-a calul si mi s-au inrosit genunchii si musai a trebuit sa am si eu genunchii bandajati si sa i-au si pastile ca asa a vrut el.
Mai scapa cuvinte noi dar cand il punem sa repete nu mai spune cuvantul ci arata...A zis lidica=ridica, manecuta, alata=salata, palte=departe.
Are un stil de a povesti cu aaaa si uuuu si ioi si uau si no, folosind gesturile adecvate te face sa intelegi ce vrea sa spuna, deunazi a fost la noi cineva cu o fetita de 3 ani si vreo 2 luni care vorbeste super bine si puiul meu a redus-o la tacere ca numai el ii povestea si ii arata prin gesturi cum a dat el de mancare la gaini la bunicu si cum s-a urcat pe scara...a fost tare comic.
Cred ca vrea sa faca si propozitii ca seara cand ne culcam zice mama tati nani, zice tati palte bu, cand pleaca taica-sau la soacra-mea.
Eu zic ca e tare cuminte pupurelul meu, bineanteles are si el momente in care merge la colt sau ia palma le cur...ce ma scoate din minti la el e ca face kk si zice popo dar dupa ce a facut si isi duce mana la curutz strambandu-si nasul ca pute...
Na ca am povestis asa ca de inceput de an

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

LA MULTI ANI de ziua onomastica:
ANASTASIA IOANA
BIANCA IOANA
RAISA IOANA
DARIA OANA
ILINCA IOANA
IOANA ALEXANDRA
OANA MARIA (de Dana Ene)
IOANA CATALINA
Sa cresteti mari si sa fiti cuminti!
LA MULTI ANI si mamicilor Ioane si cu tatici Ioni/Ionuti !

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi...pupici multi..I am back in town..adica la job!

Bia

Mergi la inceput