MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina85ss spune:
salut fetelor.Azi am vrut sa descarc noi foto cu Giulia dar nu merge sit-ul photobucket.M-am trezit devreme ptr ca au venit sa-mi monteze dusul, ( parca nu-l mai monteaza odata ca m-am staurat 
) si de la 07 dimineata stiti ce fac? Deschid valvola de apa,inchid valvola de apa,iar o deschid si tot asa...
Ma doare capul
Giulia doarme linistita in carut in dormitor,oare cum poate sa doarma cu zgomotul asta? Booo' Iar cainii latra de se rup la zgomotele de ciocan sau de mai stiu eu ce 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
cristina85ss spune:
Raluk am vazut burtica,ce a mai crescut! 
Fetelor aproposito de carciofi,tot asa i-am facut si ieri,cu vechea reteta, sotul nu mi-a spus nimic dar se citea clar pe fata lui,iar carciofi ripieni? povero me....![]()
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slimatei spune:
neata..oana multumesc..dar eu una nu cred ca as avea puterea sa o fac vreodata...
la toate fetele ..printesele si cavalerii..fugim ca tb sa papam si suntem nervoase tare...![]()
Stefania X2 mami
....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
Roxali spune:
Neata!
Noi tot colicoase si fara chef de somn noaptea...din ce in ce mai putin dormim
, deci sant cam zombi.
Sper sa inceapa sconturile si la noi sa ma refac![]()
A fost si Befana ptr junior , fetei i-am pus o cutie de lapte praf
.
Katia datele mele 02.07.71...cea mai babalaca
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
cristina85ss spune:
Katiapam multumesc ptr data de nastere de pe 1 pg,tu ai fost faptasa? 
Roxali tot asa colicoase? Se spune ca la trei luni ar trebui sa-i treaca,dar sincer nu am experienta in domeniu. Giulia nu a suferit de colici
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Neatza,fetele...la pranz!![]()
Mai nou ma macina tot felul de curiozitati..e frig prin spitale?Ma gandesc ca e cam naspa sa stai intr-o camasuta de cateva palme...Si la nastere,te imbraca ei cu vreun halat sau nu?Cu mancarea cum e?V-ati dus voi cate ceva?...Dupa nastere,ati avut grija ce mancati?Exista vreo lista cu alimente indicate/contraindicate?Daca imi mai vin idei,va mai intreb ![]()
si o zi buna!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
cristina85ss spune:
quote:
Originally posted by Raluk31
Neatza,fetele...la pranz!
Mai nou ma macina tot felul de curiozitati..e frig prin spitale?Ma gandesc ca e cam naspa sa stai intr-o camasuta de cateva palme...Si la nastere,te imbraca ei cu vreun halat sau nu?Cu mancarea cum e?V-ati dus voi cate ceva?...Dupa nastere,ati avut grija ce mancati?Exista vreo lista cu alimente indicate/contraindicate?Daca imi mai vin idei,va mai intrebsi o zi buna!
Raluca
Prin spitale nu cred ca este frig,bineinteles depinde mereu unde nasti. Unde am nascut eu nu era frig deloc. Este posibil ca dupa nastere sa simti ceva frisoane si sa tremuri de frig dar nu din cauza temperaturii sau lipsei de caldura,ci este o reactie normala de la nastere.Dar nu iti lua haine nici prea groase ptr ca transpiri mai ales noaptea ( din experienta mea vorbesc). Mancarea ti-o dau ei,tu nu lua nimic de acasa ptr ca tot ce ai nevoie iti asigura ei. Eu am mancat de toate chiar si acum cand alaptez,iar Giulia nu sufera de colici.Nu stiu sa-ti spun sincer daca poti sa nu manca tot,eu totusi asa am facut.
Daca vrei sau ai sa poti sa alaptezi,exista o lista cu alimentele ''interzise'' insa din pacate eu nu te pot ajuta ptr ca eu nu am lista aceea si nici nu cred ca as respecta-o daca as avea. Atat timp cat pe Giulia nu o doare burtica si nu imi refuza sanul,stiu ca pot manca orice
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007poze
nasterea
cristina85ss spune:
Raluk da' de unde. ce bine ar fi sa fie gata deja,abia atept sa spal pe jos caci e un dezastru,numai ciment peste tot. Sper totusi ca pana deseara a fie totul aranjat deja
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Raluk31 spune:
Cristina,uite un link cu retete cu carciofi..poate gasesti ceva interesant
http://www.google.it/custom?domains=Cookaround.com&q=carciofi&sitesearch=Cookaround.com&sa=Cerca&client=pub-5186853082915394&forid=1&ie=ISO-8859-1&oe=ISO-8859-1&cof=GALT%3A%230066CC%3BGL%3A1%3BDIV%3A%23999999%3BVLC%3A336633%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC%3AFF9900%3BALC%3A0066CC%3BLC%3A0066CC%3BT%3A000000%3BGFNT%3A666666%3BGIMP%3A666666%3BFORID%3A1%3B&hl=it
...tiiii,ce lung e![]()
Raluca