MAMICI DE ITALIA (18)
Raspunsuri - Pagina 4

cristina85ss spune:
cristina85ss spune:
 multumesc slimatei. Mai am o intrebare,voi cum gatiti carciofi?
Va plac? Cum se traduc in romaneste? Eu ii prepar cam asa: ii curat mai intai de foiile acelea dure,prepar un mestec din patrunjel,usturoi,putin ulei,pan grattato sare,piper = totul macinat bine si amestecat impreuna omogen, umplu carciofii cu amestecul asta,ii pun intr-o cratita unul lipit de altul, adaug o lingura de ulei de masline si putina apa cat sa-i acopere si ii pun la fiert.In seara asta iar carciofi i tot asa ii prepar ptr c anu stiu alte retete,poate imi spuneti cum ii faceti voi. Sunt tare curioasa cum se traduc in romaneste.
Mai am treaba prin casa,la 17 trebuie sa plec iar la scuola guida ( ce m-am saturat),vreau sa fac ptr pranz ceva usor ptr ca ne-am cam ingrasat de craciun,si mai trec si pe la supermercato sa cumpar o ceara ptr lemn,ii folosesc ptr biblioteca din sufragerie. 
Fetelor astept pareriile vostre sa-mi spuneti cum gatiti carciofi
Cristina  +
 +  GIULIA 21.09.2007
 GIULIA 21.09.2007

poze
nasterea

Raluk31 spune:
Raluk31 spune:
 La multi ani,Katia,cu ocazia zilei de nume!
Cristina,Stefi,am primit de la Mos un dvd "cum sa am grija de copilul meu",unde este clar precizat faptul ca trebuie sa mulgi tot laptele ramas,daca simti ca mai ai in sani,tocmai ca sa eviti complicatiile,durerile,febra,infectiile si cine stie ce altceva...si daca nu ai pompa,il poti mulge manual intr-un pahar.
Cristina,despre carciofi,nu am idee,eu ii mananc doar murati.
Despre sejurul meu in tara,pot sa spun ca a debutat groaznic,n-am putut ateriza in Sibiu din cauza cetii,ne-au lasat la Timisoara si de acolo 6 ore cu autobuzul pana acasa..Anais a fost tare agitata,iar mie mi-a fost teama sa nu se intample ceva,din cauza drumurilor si,implicit,a zdruncinaturilor.Insa,slava Domnului,totul s-a sfarsit cu bine....Colac peste pupaza,ne-au ratacit si bagajele si a trebuit sa asteptam 5 zile ca sa le recuperam.Deci,moralul n-a fost teribil.In rest,n-am facut mare lucru,am mancat,am dormit,ne-am plimbat si am vizitat prieteni.Iar la intoarcere,nici o problema.Cam asa au stat lucrurile 
Raluca
in asteptarea micutei Anais

diana_g spune:
diana_g spune:
 buna,dragelor!cum o mai duceti?
SLIMATEI-ce bine ca ai lapte,era mai rau daca nu era.sora mea a alaptat 2 saptamani si dupa aceea a inceput cu laptele praf,un adevarat necaz.asa ca ferice de tine;inca o data felicitari pentru bebelina,e asa de dulce
RALUK-imi pare rau pentru cele intamplate in vacanta,dar important e ca sunteti voi bine
acum va las,ma duc sa ma pregatesc ca mai tarziu iesim si noi ca au inceput saldurile.mi-a promis sotul ca mergem sa achizitionam cate ceva pentru bebe si sigur si pentru mamica
va pup pe toate

diana_g  32+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a 
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

katiapam spune:
katiapam spune:
 Salut fetelor
multumesc pt urari de sf ioan
Cristina-cu carciofii pot sa-ti spun ca dupa ce-i cureti trebuie sa-i dai cu lamaie ca altfel de innegresc 
in rest mai comprati e cucinati si eu tot la borcanel maninc
daca dorma fetita mai bine las-o ca inseamna ca i somn daca are foame se face auzita nu?
ma ocup acum sa trec data ta de nastere pe listuta
asa se obisnuieste sa doarma toata noaptea
Raluk-vorba aceea cum se zice tot e bine cind se termina cu bine
din pacate se mai intimpla.....
Slimatei-ma bucur ca aud ca esti tot mai "mamica"adica capeti experienta si dai sfaturi coool tine-o tot asa
 tine-o tot asa 
Roxali-trec si data lui Enrico,sa ne-o dai si pe a ta 
_                         ticker
ticker 
 GIULIA-20/06/07
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

slimatei spune:
slimatei spune:
 cristina... imi pare nespus de rau caci nici eu nu te pot ajuta...cu carciofii..mie una nu-mi plac de nici o culoare....cat despre cd.. ar fi intresant daca ai avea timp si placerea de a o face...
raluka.eu tare curioasa sunt cum faci sa te storci..singura ca la mine nu curge nici un gram de nik...nici cu pompa. dapai cu mana... si pot sa-mi imaginez cum si de ce ma doare cand papa junioara...iti dai seama ce forta are..?
diana
ioana..multumim ...
...
da acum nu ma lua cu vb.. ce ne dai de baut..?
Stefania X2 mami  ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr. 

cristina85ss spune:
cristina85ss spune:
 multumesc fetelor ptr raspunsuri, slimatei trimite-mi id-ul tau de messengger prin PM ca sa-ti trimit cantecele
Cristina  +
 +  GIULIA 21.09.2007
 GIULIA 21.09.2007

poze
nasterea

Raluk31 spune:
Raluk31 spune:
 Diana,spor la cumparaturi,si eu sunt intr-o adevarata cruciada
Stefi,eu zic ce am vazut,probabil ca doare f tare si cand te storci..dar bine ca aveti lapte,vorba Dianei
Raluca

cristina85ss spune:
cristina85ss spune:
 Raluk pe mine nu ma doare cand mulg lapticu insa cu mana nu ma descurc si nici nu am incercat pana acum.eu folosesc o pompa de la avent sa merge destul de bine
Cristina  +
 +  GIULIA 21.09.2007
 GIULIA 21.09.2007

poze
nasterea

micio spune:
micio spune:

La multi ani, Katia!
Raluca, bine ai revenit! Poze cand ne arati?
Cristina, cu papatul noaptea prin carti am citit ca dupa patru luni nu mai e necesar, acu fiecare copil cu nevoile lui...al meu a mancat  noaptea pana la un an si 5 luni cand l-am intarcat . Nu-ti da singura de lucru si lasa fata sa doarma ca de ii este foame te anunta. La bucatarie m-ai pierdut, abia de stiu ce-s aia carciofi
. Nu-ti da singura de lucru si lasa fata sa doarma ca de ii este foame te anunta. La bucatarie m-ai pierdut, abia de stiu ce-s aia carciofi
Stefania, pt muls manual: iei sanul in palma si apesi cu degetul mare spre aureola(asa ii zice? ca nu stiu de ce imi suna ciudat acu), apoi strangi putin. Trebuie sa insisti pana vine laptele. Na ca dau si lectii de muls
Am fost la nido astazi, am stat 40 de minute, Eduard destul de linistit, nu s-a jucat cu copiii, mai mult singur, la plecare a plans ca i-am luat mingiuta, iar afara spunea "nu-i bibi"(bimbi). Maine din nou....

Raluk31 spune:
Raluk31 spune:
 Oana,bine te-am gasit, uite ca am adaugat si 2 poze 
http://www.flickr.com/photos/16885827@N02/?saved=1
Raluca