MAMICI DE ITALIA (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cristina asta seara probezi cabina de dus.

Raluk prin spitale e super cald...sa spun drept nus invatata asa , in casa, apropo si de o discutie precedenta, cam 15 -18 prin camerele de sus ,jos in bucatarie mai rece...dimineata aerisesc peste tot pe rand...nici pe primul copil nu l-am invatat sau "tinut" la cald.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Brrr,Roxali,eu as degera in locul tau!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor
Nu am probat ieri dusul ptr ca nu l-a termintat,in consecinta vin si astazi tot la lucru insa pe astazi neaparat il termina,si o sa fac poze ca sa-l vedeti si voi.
Sotului i-am promis ca prima baita in noul dus o vom face noi doi impreuna iar aseara a venit acasa di corsa si cu un zambet larg pe buze,abia astepta sa ma tin de cuvant dar a luat fregatura
Acum astept sa vina cei de la montat

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
am venit la cafea
Raluk-ce a mai crescut burtica incet te apropii de marele eveniment
unde am fost eu in spital era aer conditionat si noaptea imi era rece ca mergea nonstop
mincarea era tare gustoasa,iar camasa de noapte o duci tu si cind nasti nu-ti da de acolo numai in cazul unei cezariene iti dau ei un halat verde cel putin unde am fost eu asa e acum vezi ca difera de la spital la spital
Cristina-imi pare rau de fregatura ramine de deseara dar vezi nu lucra sa ajungi sfinita
Roxali-imi pare rau ca tot asa e cu Sonia,sper sa-i treaca cit de repede
Micio-cum a fost a doua zi de acomodare?
va pup pe mai tirziu

_

ticker
GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Ralukam uitat sa-ti spun ca nici la mine la spital in timpul nasterii nu iti dau o camasa de noapte,ci o folosesti pe a ta. Neaparat sa iei cu tine vreo 3 camasi ( eu a avut doar 2 camasi si nu mi-au ajuns,iar in spital am stat doar 2 zile)ptr ca sa ai de schimb,si un dezinfectant ptr cusatura ( indiferent daca nasti natural sau cezariana) Eu iti recomand EUCLORINA BUSTINE.Ptr ca cei din spital ( unde am nascut eu) nu iti dau asa ceva,insa se cere la fiecare spalare.

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Multumesc pt detalii/sfaturi! Cred ca pana la urma imi iau si pijamale,nu numai camasi de noapte,care sunt toate de vara.

Asa deci,vi se pare marisoara burtica mea..De cateva zile am senzatia ca Anais s-a asezat pe pozitie,cu capul in jos.Maine astept confirmarea dr,ca merg la eco.

Raluca

Mergi la inceput

Si in special pt Diana..

http://www.reclama mascata//avertizare//copilul-tau/nou-nascut/nou-primele-28-de-zile-din-viata-bebelusului.html

Raluca

Mergi la inceput

Hm, se pare ca nu este posibil

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Raluk nu-ti luat camasi sau pijamale iti poti pune daca ai un trening de vara mistoc, cu pantaloni pinochetto...sa-ti spun ce faceam eu, seara ma dezbracam toata ma spalam, dus sau spalaturi pe" bucati", panolino+chiloti plasa si camasa ;dimineata papam si repede la spalat dinti si tzatzici, iar ma schimbam cu pijamaua sau cu treningul cu maneca scurta.
Dus am facut doar o data ca trebuiau sa-mi puna cearceafuri pe jos deoarece era ninoleum si le era frica sa nu alunec...drept sa-ti spun am cam ametit de cap dupa...cred ca a fost prea calda apa.
Dimineata vin doctorii sa te controleze si deci fate mumoasa...chiar daca nu vei dormi seara.
In legatura cu caldura din casa cred ca ma calit perioada comunista sau dormitul in cort sapt de sapt la munte.

Cristina pai unde ai gasit mesterii astia tari??
Asa lai lasat in suspans pe sotior.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Roxali,lamureste-ma un pic,te rog...ce inseamna pinochetto,panolino?Treningul e o buna idee..In camasa dormeai pt ca era controlul de dimi sau pt ca-ti era prea cald?

Raluca

Mergi la inceput