Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Ioane si Ioni!!!!!

Am vazut baieti frumosi: Vlad al Irinei si Vlad, Tudor ai lui jadi! Si o fetita frumusica, Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neatza,

La multi ani tuturor Ioanelor, Ioanilor si derivatilor!!!

Multumim ca ne-ati admirat !

Casiana intoarcem si noi pupiceii Alexiei. Esti tare cu bb2. Multumesc ca nu ma lasi la greu , dar in baza mea... cine stie cat va dura .

Ramona va tin pumnii sa iasa planurile!

Alinam hehehe... poate nu ii trece sotului, ci te convinge pe tine .

Ioana cum a reactionat Miru la gradi dimineatza? Dar la munca cum e ?

Am admirat si eu o gramada de poze. Ca intotdeauna piticodromul are cei mai frumos copii !

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani si sa traiti cu numele de Sf.Ion!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor, mamici, tatici sau pitici!
Azi avem multi sarbatoriti, asa ca sa ne traiasca, sa fie sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare si la multi ani sarbatoritilor de azi! Multumesc de urari.

Ramona, tin pumnii.
Irina, m-a sunat directoarea sa-mi spuna ca nu plinge Miru deloc; eu ma astept sa faca scandal peste o saptamina, nu acum. E ok la serviciu, din fericire mi-au pastrat calculatorul si nu am avut de instalat nimic.
Casiana, n-am reusit sa iau rezultatele la analize, poate simbata.
Alina, e curajos Ion al tau cel mare. Sa-ti traiasca!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana nu cred ca ma convinge, sa imi traisca si ala mik si ala mare ca tare imi mai sunt dragi, cum te simti de ziua ta ?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

La multi ani Ioni si Ioane! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in 2008!
Felicitari kidule pentru bebe si sa fie cu putzica!
Noiam avut niste sarbatori destul de linistite, dar asta pentru ca nu am vrut sa ne complicam si am stat acasa. Darius in continuare e un puturos si jumatate, vorbeste in continuuu de te doare capul, dar nu intelege decat el si fratesu.
Denis e in perioada de glorie, ii dau caninii si maselele si e jale mare, ce nu dormeam inainte dar acum deloc. Plus ca si Darius a inceput din nou sa se trezesca si vrea in pat cu tasu asa ca eu sunt exilata pe canapea.
In schimb chiar daca nu s-a simtit prea bine Denisuc l-a intrecut pe fratesu la nazdravanii, asa ca e cu adevarat pericol public: a daramat bradul pe el si se tara de subt el fara sa scoata un cuvant, s-a ridicat pe recamier la mama si s-a apucat de tablou sa-l dea jos (statea atrnat de el), a scos firele de la TV si acum vedem..., a dat cu stecherul de la priza de pamant pana a facut flama si s-a ars (bine ca e copilul ok), ne musca pe toti rade, fratesu are de grija de le si tot ii zice ca nu are voie una si alta, dar degeaba, asa ca suntem zombi. Dar suntem fericiti ca sunt sanatosi si speram sa treaca mai repede perioada asta!
Dea, mami de Darius si Denis
http://www.webshots.com/user/natydea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani sarbatoritilor!!!

si sotul e si ioan, si fi-su la fel , asa ca sarbatorim si noi.

alinam, si eu sper sa-ti vina curajul.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

la multi ani si de la noi, de doua ori: pentru anul nou si pentru ioani si ioane!!!

am vcitit si eu ultimele pagini pe aici si m-am amuzat teribil.
tonnia, chiar n-am mai ras demult asa.

eu am o varianta diferita de "mama cu 2 copilasi mici": mi se pare foarte frumos, minunat chiar, numai sa fie sanatosi! si am stat singura cu fetele, fara ajutoare, din iunie de cand am nascut si pana in noiembrie, cand a iesit mama la pensie si mai vine uneori cateva ore pe zi s-o scoata pe anya afara si eventual sa mai gateasca ceva. cand sunt singura cu ele, cea mai mare teama este sa nu se urcea anya pe arina sau sa-i faca ceva (ea vrea s-o iubeasca, s-o pupe, dar ii mai scapa cate un degetel in ochi sau o mai ciupeste...nah, gelozia!), astfel incat o iau pe anya peste tot cu mine prin casa, chiar si la baie. acum, de cand mai vine mama, mi se pare parfum, iar cand raman numai cu arina...viata merita traita .
de sarbatori ar fi trebuit sa plecam o saptamana la munte, dar arina a facut o bronsiolita urata si, avand in vedere antecedentele ei, am decis ca e mai bine sa ne internam cateva zile, chiar intre craciun si revelion. asa ca am anulat orice plan. am stat acasa, printre seringi, fiole, aerosoli, muci, tuse etc.
singur ca mi-as dori sa plec si eu doar cu sotul, macar pentru o zi, dar cred ca nici n-as putea sa stau deocamdata fara copii. n-as vorbi despre nimic altceva si mi-as face procese de constiinta. am mai plecat 2-3 ore singura prin oras si parca nu ma pot adapta. daca ma intalnesc cu cineva ii fac capul mare despre fete, stau mereu cu urechea atintita la telefon...doar-doar ma suna de acasa. asa ca am renuntat si la idee pe moment.
pe de alta parte, imi place sa le am mereu langa mine si oricat mi s-ar parea de greu uneori, imi aduc atatea bucurii, incat uit de probleme. acum cand a fost arina bolnavioara si am chinuit-o sa-i punem branula, sa o aspir, sa-i fac aerosoli, ma gandeam ca as fi dat orice sa ma trezeasca noaptea, sa planga de alint, sa ma chinuie cum vrea ea, numai sa nu sufere.
ma consolez cu gandul ca vor veni vremuri in care o sa plecam singuri sa ne distram, dar cu momentele astea din viata lor nu ma mai intalnesc.

asadar...daca vreti incurajari...copiii va aduc multe satisfactii si eu zic ca merita si cu 2 mici!

alina, irina...poate va dau idei

kid, sa ai o sarcina usoara si un bebelus frumos si sanatos! ma bucur din suflet pentru voi.

cristina, frumoase pozele vostre. sunteti o familie superba, iar victor si anca sunt niste copii minunati.

ramona, sucees la bebelus si sa auzim ca dorinta ti s-a indeplinit!

casiana, alexia e o dulce!

mai aveam ceva de zis, dar am uitat...

va pup.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina; la fel de ferma sint si eu cu bb3, sa nu aud. M-am sarbatorit ieri cu prietenii, azi la serviciu nici macar bobo nu am adus, dar am mincat din bomboanele colegilor Ioni.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput