Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

kid felicitari pt sarcina si un bene sanatos si cu cucu cit despre vacante stai linistita, ca se gaseste timp, numai bani sa ai

miflore LA MULTI ANI cuscrulita si scuze pentru intarzire,multii pupicei de la ginerica

am admirat pe Vladut cu mami si tati in zapada pe canadieni Cristina,Marius ,Ancuta si Victorpe plimbareti de la mare Ines,Sarah,Valentoti frumosi si draguti, o placere sa ii admiri si ce mari au crescut puiutii

alinam bravo pentru vorbaret ,deci Antoine a ramas "le dernier que ne parler pas"

tangerina tinem pumnii sa fie cu ochisorii

tonnia ce mai........ ma dat gata Dinu si pt antoine ciocolata este preferata,el cum nu se exprima clar si mult, vine la noi ne face o imbratisoae ne cere pup, ne pupa si dupa accea cere cocaaaa ,smecheri mai sint

bine fetele va pup si va doresc weekend bun, azi ma duc la bucatarie, mi sa pus pata pe racituri si cum tata nu mai este la mine sa imi faca, o sa faca dana o sa va spun cum a decurs,sper ca nu o sa fac un dezastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Ce scumpi mai pot fi copiii piticodromului ! Nu-i asa ca asta-i cea mai frumoasa varsta?
Felicitari, Kid si Locca! Sarcina frumoasa!!!
Noi, din prima zi a anului am pierdut suzeta pe strada,la propriu, motiv pentru care am incercat sa ne descurcam fara. Sa va spun cate ore am dormit de atunci? Mai bine nu ; important este ca incepem sa ne revenim cate putin cu programul, iar suzeta imi va ramane in memorie ca un vis urat (desi, la 3 luni, cand a acceptat Maria suzeta, nu stiam cum sa multumesc celui care-a inventat-o!). Acum isi mangaie buzele cand vrea sa doarma si m-a pupat in astea trei zile, cat nu m-a pupat de cand e ea (sigur are legatura cu lipsa suzetei, zic eu)

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mai Kid ce imi vazura ochii? Felicitari si sa stii ca ma bucur enorm!
Si nu te speria, faptul ca am doi copii ma fac foarte fericita desi nu mai am asa de mult timp pentru mine. Eu nu ma plang de nimic decat de luatul bolilor de la unul la altul dar dau vina ca sunt nascuti in anotimpuri diferite . Si acum la Braila desi nu am avut nici un ajutor si mi-a fost mai greu, i-am dovedit cu brio pe amandoi. In plus Vlad este deja mare, vorbeste, te intelegi cu el asa va fi si la tine peste 9 luni ba chiar mult mai bine, Alex va avea 3 ani, este fata mare.

Mie cand mi-e mai greu ma gandesc la Gabiarama si imi spun ca daca ea poate cu 3, eu cu 2 sunt poezie.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am poze noi.

Craciun
Revelion
Comparatii

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

JADI ai niste comorii ,pe cuvint ma uitata la pozele vostre si lasa de dorit cel de al doilea bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani!
Bine v-am gasit in 2008!
Urez si eu cu mare intarziere "La multi ani Zinei!"
Ioana cum au iesit analizele lui Miru?Succes luni!
Irina felicitari lui Vladut!Astept si eu ziua in care o sa inteleg tot ce zice Alexia.
Sa stii ca am si eu aceleasi temeri legate de bebe2.Daca n-o mai fi asa cuminte ca Alexia?Cred ca o sa il fac pe al doilea cand te-oi hotara si tu.Sa nu fi singura,nu te las la greu
Vai ce poze frumoase!Pupici lui Vladut!
La noi nu e zapada asa mare, ce va invidiez!
Kid felicitari pentru cele 2 liniute!!!
Ooo, felicitari si lui Vladut cel vorbaret al Alinei.Acum sa te tii Alina ca n-o sa-i mai taca gurita, are de recuperat trebe sa vorbeasca si pt perioada in care n-a avut el chef sa spuna nimic.
Am admirat pozele cu piticodromii nostri canadieni:Anca , Victor si Iaris.Frumosi foc!
Ce simpatic a fost Dinu la vaza cu ciocolata!Si Alexia e mare fan ciocolata!
Tangerine eu va urez sa munciti cu spor!Sa se lase cu 2 liniute!
Andreeea felicitari ca ati scapat de suzi!La noi a fost mult mai usor.
Deni v-am admirat in poze!Chiar nu am mai vazut baietii de mult!Tudor pare sa semene mai mult cu tine.Oricum sunt frumosi foc.Si tu ai inceput serviciul?Cum te-ai acomodat cu noul program?Mie mi-au trebuit 2 saptamani sa-mi revin.
Acu pe final trebe s-o trag un picut de urechi pe cuscra-mea ca zicea ca pune si ea poze noi cu Raducu.Nu l-am mai vazut de multisor.

Mergi la inceput

Casiana, eu incep sa am dubii cu Tudor ca ar semana cu mine, mi se pare ca se indreapta spre a semana cu fra-su si implicit cu taica-su.
Oricum ii iubesc indiferent cu cine seamana

Nana, cand ne mai arati poze cu cretu'?

La servici m-am acomodat destul de repede dar am avut o durere de cap imensa care nu s-a lasata pana nu am vomitat seara acasa... mi-am dat fierea peste cap cu niste bomboane ferrero si acum trag tare pe citrice sa imi revin. Trebuie sa imi fac si eu analizele, nici la ginecolog nu am ajuns dar sotul prudent mi-a facut programare in februarie!

Ruxandra, parca mergeai la eco? Ce ai facut?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Hai sa ma laud si eu cu ceva poze:
Alexia la serbare
de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

olalaaa, ce poze frumoase am vazut!!!

am tot zis ca pun poze, dar tre sa-mi fac timp cu site-urile astea. tare mi-e dor de yahoo, invatasem si eu care e treaba cu pozele acolo...

tangerine, astept sa dai vestea cea mare! succes!

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
LA multi ani Ioanilor, Ion, Ionut, Ioana samd , multa sanatate si bucurii!
Sa ne traiasca Ioanii, eu pe cei doi ai mei i-am sarbatorit aseara, asa ca azi am program de sanius, care orikum va fi mai apreciat de Vlad decat harmalaia de asera.

Jadi ce baieti frumosi ai, nici cu Alexuta nu imi e rushine , am vazut si pozele Cristinei si recunosc ca eu m-am puturosit tare la capitolul asta.

Ieri trebaluind prin bucatarie vine al meu sot si imi zice ca ii e mila de Vlad ca se joaca singur, hai sa ii mai facem un frate, ca el parca ar fi gata sa mai faka doi ani de nopti albe hehehehe, i-am zis ca eu nu sunt gata ...... si nici nu stiu daca voi fi vreodata, ce m-a mirat foarte tare a fost faptul ca pana acum nici nu vroia sa auda de bb2, acum vine si zice asa din proprie initiativa, da eu sper sa ii treaca.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput