Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cristina, tare frumosi sunt copilasii tai, si mie mi se pare ca amandoi iti seamana bine! Ce frumos ati petrecut de Sarbatori, bravo!

Kristinutza, am inteles! O sa incercam sa venim si noi, o sa iti dau de veste inainte. Cred ca o sa ma urc pe schiuri, dar mai cu grija asa, astept dupa amiaza, poate vad samburelul la ecograf.

Ioana, bravo pentru simulari! Cred ca o sa va iasa! Nu stiu daca ma voi intelege cu Alex foarte bine cand va avea 3 ani, tot nu are dorinta de a pronunta corect cuvintele, ce balmajeste ea acolo mi-e total strain!

Multumesc Diana, pentru urari! Si eu sper ca e puta acolo in burta mea! O sa aflu cam de martisor, cum zice si Ioana, abia astept! Azi noapte am visat ca aveam in brate un bebe baiat blondut, palid, cu parul drept...o fi el? Ca speram de data asta la un brunetel, sa semene cineva si cu mine!

Locca, pe unde esti? nu mai intri? Te-au doborat greturile? Eu nu am nimic, nici cu Alex nu am avut, in schimb mi-e somn de nu mai pot, nu stiu cum o sa fac la scarbiciu! Iar o sa dorm cu capul pe birou pe la 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chiar Locca, pe unde esti?

Hai sa va povestesc faza haioasa. Dinu e innebunit dupa ciocolata, nimic n-o egaleaza. Azi i-am dat una mica Kinder si toata dimineata s-a jucat cu hartia goala,o desfacea, se prefacea ca mananca, iar o impacheta, spunea: e fermecata, nu se termina niciodata. Dupa aia mi-a spus: ce-ar fi sa-mi dai una din camara si eu ti-o dau pe asta fermecata? facem schimb? Merita, mami! Si cea mai tare faza: se prefacea ca se duce la mamaie, asta e bunica mea, ca ia taxi, plateste, coboara, intra in casa,racneste (ca e surda): mamaie, am venit cu ciocolata!!!! Si apoi: "ce bine de tine, poti sa mananci cata vrei, nu se strica dintii, tu nu ai!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia super Dinu!!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Si continuarea. Ce credeti ca a facut Sa in toata aceasta dimineata?

Varianta 1 pentru Irina si aspirante de bb2: radea fericit uitandu-se la Dinu.
Varianta 2 pentru celelalte: racnea si se arunca in cap de nervi ca nu poate pune mana pe hartia fermecata. Imi plesneste capul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Tonnia,mor de ras.De ce?
Varianta1:din cauza de ce zice Dinu.
varianta2:din cauza de mesaj precedent.

p.s.ambele variante sunt corecte

Mergi la inceput

Razi tu razi, Diana.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, e mortal Dinu, si varianta 2 o cunoastem asa bine.

Noi am putea sa o ducem pe Anca la gradinita, dar Victor vrea sa o tina acasa ca azi trebuie sa o invete literele.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Irina, vad ca a ajuns zapada de aici la voi. V-am admirat in poze.

Multumim de laude, si mie mi se pare ca Anca seamana cu Victor, deci cu mine. Dar au si trasaturile lui taica-sau(psihic vorbind), pe astea voi nu le stiti.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

mai, voi va distrati nepermis de mult aicisa

LA multi Ani pentru toata lumea; un an 2008 cu tot ce va doriti; felicitari speciale burticoaselor discrete si mai evidente

astept si eu saptamana viitoare sa vad daca s-a intamplat ceva, ca muncim de ceva vreme fara spor; desi la cate alcoale si medicamente am bagat in mine, mai bine nu luna asta:)

noi am avut revelion de pitici, o sa ma straduiesc sa pun si poze; nu vreti sa stiti cum e cu 6 copii si 5 barbati in casa; partea faina e ca toata lumea si-a improspatat colectia de jucarii cu aceasta ocazie

acum am fost o ora la sanius si MAria e terminata; de 3 ore doarme:) nu vreau sa ma gandesc ce o sa fac la noapte; o astept sa se trezeasca sa o pun sa dea cu aspiratorul:)

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput