Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Kid2003 - Felicitari pentru sarcina mamico!Ma bucur tare mult pentru tine si doresc ca Dumnezeu sa va dea, tot ceea ce va doreste inima.

Poze-David Jonathan!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricica, iti urez si eu La multi ani fericiti si sa te simti super la Londra, sper sa nu vina zapada si pe acolo, dar sa iei haine groase ca e cam frig, cica, si plouaaa...

Va multumesc din suflet pentru urari! Eu mi-am sunat doctorul azi si i-am zis de liniute, a zis sa vin maine poate poate o bunghi ceva in ecograful ala al lui. Cat despre schi, i-am zis cu naduf ca uite, am planuit vacanta asta din iulie si acum nu mai pot schia...Si m-a intrebat candid "de ce? ti-ai rupt ceva?", asa ca s-ar putea sa imi zica sa ma urc usor, pe schiuri...pe partii usoare, o sa vad.

Va doresc inca o data La Multi Ani pentru 2008 si sa vi se indeplineasca si cele mai ascunse dorinte!

Ioana, astept cu interes raportul despre gradinita Mirunei!

Kristinuta, suna super locul acela de joaca, dar unde e mai exact, la piciorul Podului cum intri in Crangasi, sau la piciorul podului la mine, la Turda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Haideti ca daca nu v-am mai povestit de mult despre noi.

Poze cu noi de Craciun.
http://picasaweb.google.com/marius.geana/Craciun2007?authkey=f-TgANWu9RM


De Craciun noi am stat acasa, l-am asteptat pe Mosu' care ne-a adus multe cadouri.
De pe 29 dec, am fost la munte lg. Montreal, ne-a prins tare bine iesirea, am rupt ritmul de zi cu zi.
Am fost in diferite locuri si la Village du Pere Noel, si in alte statiuni, dar daca ii intrebati pe copii unde am fost, raspund in cor: 'La piscina".

Hotelul unde am stat are piscina ptr copii, inclusiv un topogan cu apa de care copiii s-au indragostit. Ptr mamici, era un jacuzzi cu apa calda. Era fain, sa stai in jacuzzi si sa uiti la muntele de zapada de afara.

De azi sunt la scarbiciu, bine ca macar restul familiei mai e in vacanta.

Marinela, multumim de laude. Iti tinem pumnii atunci, sa nu fie diferenta prea mare intre Iaris si bebe 2.

E ok si cu diferenta mica intre copii, practic cresc impreuna.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Alina, felicitari lui Vladut. Te inteleg perfect, si noi suntem topiti dupa Anca, care vorbeste in propozitii din ce in ce mai complete. Si zapada, iti trimitem noi de aici.

Mifloricica, la multi ani!!!



Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

LA MULTI ANI!Sa fim sanatosi si voiosi!

Musai sa o felicit pe Kid.Kid,felicitari!Tare ma bucur pentru voi si o sper ca puta-i la locul ei,adica acolo la tine-n burtica.

Milfloricico,la multi si fericiti ani!Distractie faina la Londra!

Alina,ma bucur de vorbitul lui Vladi,iar tu o sa ai momente cand nu vei fi asa fericita ca acum si ti-ai dori sa mai si taca.

Ioana si Miru,va doresc succes la serviciu.

Tonnia,nici mie nu-mi place iarna si ma enerveaza sa ies la sanie.Ieri m-au tarat dupa ei(Mihnea si taica-so),azi i-am fentat si i-am trimis singuri,sper sa scap si maine;de luni de voie de nevoie intru in tura ca pleaca consortul la serviciu.Mortal Dinu cu povestile lui.Cu cine seamana asa inventiv?

Irina,nu vii la Cluj sa-l dai si pe Mihnea cu sacul?

Cristina,v-am admirat pozele.Anca,cu cat creste,cu atat seamana mai tare cu tine.

Gina,l-am admirat din nou atat pe David,cat si pe fete.Sunteti o familie frumoasa.














Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Multumim pentru incurajari, va fi greu mai ales cu programul, ca acum ne trezim toti 4 la ora 9, iar de luni cred ca va trebui sa ne trezim la 7. Azi am facut un fel de simulare, ne-am trezit de la 7, dar nu am facut toate operatiunile in ritm alert sa vedem daca ne incadram in timp (spalat pe dinti, imbracat de gradi, etc). Miine incercam sa facem o simulare de zi lucratoare.

Kid, ce veste buna, felicitari si sarcina usoara!!! Cel tirziu de martisor afli si ca e baietel. Gata, incerc sa nu mai scot nici o perla despre cum e cu 2 copii. Oricum tie o sa-ti fie mai usor ca Alex va avea 3 ani, asa ca nu lua in seama ce zicem noi. Cu skiatul, asa am patit si eu anul trecut, nu am avut curaj sa ma dau; nu neaparat ca as fi cazut eu, dar mi-a fost frica sa nu dea cineva peste mine cu viteza si sa ma trinteasca nashpa.
Cristina, v-am admirat in poze.
Alina, iti dau cu placere toata zapada de aici. Ma bucur ca vorbeste din ce in ce mai bine Vlad.

Si dupa-amiaza am fost cu Miru la tavaleala prin zapada, mare bucurie mare, se baga intr-un morman de zapada pina la git si statea acolo.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, pai nu mai faceti simulari, ca va mai chinuiti niste zile in plus. lasa direct pe luni. savurati ultimele zile de trezit la 9 .

kid, si eu vroiam sa-ti spun ca nu inteleg de ce ar fi interzis sa skiezi. bine, trebuie ceva grija, dar banuiesc ca oricum nu te dadeai la stilul kamikaze nici cand nu erai insarcinata. ca doar nimeni nu vrea sa cada, gravida sau nu. in fine, tu hotarasti, dar eu n-as renunta la ceva ce-mi face placere, nu mi se pare asa periculos. plus ca m-as gandi ca si bb mic-mic din burtica se bucura cu mine .

locul de joaca e la piciorul podului dinspre crangasi. acolo unde e un parculet, unde e blocul tutti frutti, deci pe partea cu piata crangasi.
eu chiar vreau sa-mi fac un obicei de a merge in fiecare duminica dimineata acolo cu radu... asa ca va asteptam.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

vai, cristina, ti-am vazut pozele . stiam ca-s f frumusei astia mici ai tai, dar ii admir de cate ori am ocazia.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza

Diana mai mai ca as veni. Nu mi-e groaza de iesit la zapada ca si mie imi place .

Cge frumoase poze. E o poza pe acolo in care mi se pare ca Anca seamna cu Marius... in rest clar e mai mult a ta. Cred ca e mai usor cu 2 copii cand diferenta de varsta e mai mare. Intre mine si sora mea sunt 10 ani si imi aduc aminte ca o scoteam cu caruciorul, ba cand invatam dupa-amiaza stateam eu dimineata cu ea (cand avea 2ani si ceva)... Deci chiar am ajutat-o pe mama mea.

Marinela asa e, Tonnia e dovada ca se poate, dar are o mama la care poate apela non-stop.
Cand sunt pornita sa gasesc argumente contra le scot si din piatra seaca . Vladut al meu a avut perioade nasoale cu somnul, dar in rest pot spune ca e un copil cuminte... ce ma fac eu daca al doilea e mult mai neastamparat ?

Alinam felicitari pentru Vlad.

Si acum ca m-am latit destul va fac o selectie de poze (de dupa Craciun ca n-am fost in stare sa le pun pe toate): cu mami la sanie, "burtoiul" (preferata mea), cu sacul, vieeeee, si una de aseara - in nameti

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

uitasem...
Ioana m-am distrat foarte bine asa dis de dimineata cand am citit despre simulari!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput