Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 7
locca spune:
Da' chiar ca va distrati nu gluma ...
Hai la multi ani Ioane si Ioni!
Kidutule, inca o data felicitari, sarcina usoara, sa fie cu puta si sa fie o puta sanatoasa si frumoasa. Eu inainte sa nasc visasem ca am un baietel blond si ma gandeam pe urma de unde naiba visul asta ca noi in familie numai blonzi nu suntem. Matei e inca blonziu dar se inchide incet incet la par.
N-am mai intrat pe-aici din motive de greata. De sarcina si de calculator. Vreo 10 zile nu m-am apropiat de tastatura. Am citit acum ce-ati scris, dar n-am apucat sa vad poze, nu stiu ce sa fac, sa rad sau sa plang, acum ca am comis-o si asta e, sper sa am destui nervi mai pe la toamna asa si va zic si varianta mea cu 2 copii.
Am fost vineri la eco, avem o pastaie de 17 mm careia ii bate inima frumos. Maine ma duc la consultatie, sa mai fac analize etc. In rest vomit si n-am avut niciodata niste sarbatori mai ametite ca astea.
Reacomodare usoara la serviciu celor care s-au reapucat de munca!
Ramona, tin pumnii sa iasa 2 liniute. Hai, ca ma mut si eu la sept-oct 2008, facem grup acolo.
Antonia, fi'tu ala mare parca e frate de cruce cu fi'miu, tot asa trage la cioco, e innebunit.
Ce sa va mai zic ... am un copil caruia nu-i place zapada. Nu vrea sa puna mana, zice ca e murdara, nu vrea pe sanie, nu vrea pe jos si in general nu vrea afara. Mai nou nu ne lasa nici sa deschidem geamul ca intra frigul . Cred ca tre sa ne mutam la ecuator sa se simta si el bine.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Diana30 spune:
La multi ani,Ioana de Miru,Ioana de Nicole,Ioan de alinam,Ioana de ralucan,Ioana de karmenutza,Ioan de kristinuta,Ioana de anya,precum si taticilor Ioani!
Jadi,am vazut copii frumosi tare in pozele tale.
marinela79 spune:
LA MULTI ANIIONI SI IOANE si din partea noastra.....
Frumoase povestile vostre cu 2 copii,cu un copil..pe noi inca nu ne bate gandul dar ne dorim foarte tare un fratior sau o surioara pt IAris ,dar parca nu acum..inca mai am sechele dupa ce doi ani de stata acasa.Acum copilul s-a mai linistit,cel putin acum de sarbatori ne-am minunat cat poate fi de cumintel,doarme singur,mananca singur..isi ia pantalonii singur si mai nou se chinuie chiar si cu bluzitele si le nimereste.A inceput sa fie autonom,isi face ordine in camera,cand vrea,asaza fiecare jucarie la locul ei,in gradinita se joaca cu bebelusii si reuseste s ii linisteasca pe cei care plang ,le da jucarii si se agita in fata lor....ar fi cred momentul ideal sa mai aiba pe cineva alaturi.Dar noi suntem atat de lenesi cand e vorba de planuri..Iaris a venit pe neasteptate....eu tot mai credeam ca am o criza de rinichi cand am inceput sa vomit prima data.Parca as prefera sa fie asa,pe neasteptate.
Iaris ne innebuneste cu puzzle-urile,deja am trecut la cele cartonate din copilaria noastra,am trecut de faza lemnului,desi mie imi placeau mai mult,acum are 2 cu vreo 40 de peise si le face aproape singur,spun asta pt ca ne cheama sa stam langa el..si noi nu ne abtinem sa nu il ajutam.E fascinat si de unele desene animate,acum vrea tricou cu Diego si ciorapei..si toti pampersii trebuie sa fie cu Spiderman sau cu Cars....nici nu indraznesc sa iau altceva.Merge la dulap si isi alege."Acum vleau paidalmen:,"acum vleau matzini".Nu mai spun de filmuletele "Finding Nemo" si "Cinderella" din care stie fraze,le-a vazut de f multe ori.Acum are un DVD nou cu Lars,the little polar bear,foarte frumos.A avut o perioada in care se uita la "Festin des requins".care seamana putin cu NEmo....dar i-a trecut.Ii plac pestii atat de mult incat cred ca pana la urma o sa ii luam un acvariu...si sa il facem responsabil cu ingrijirea lor....
Cam atat de pe plaiuri canadiene,va pupam si sa auzim de bine
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
BiuMil spune:
Hei!! La multi pt 2008, ca nu v-am spus!!!
Felicitati Kid!!! sa fie sanatos si cu ce fel de putza vrei tu! dupa aia mai vezi tu cum te descurci
Locca, nasol cu greturile astea...saraca de tine si cu atatea mirosuri in jur, de Sarbatori!!
La multi ani Ioana, Radu, Vlad, Ioana de nicole si de Karmenutza!
si acum sa imi spuna cineva ce ii raspund lui Milan care striga cat poate din camera lui, in loc sa doarma: DE CE DORM LILIECII CU CAPUL IN JOS????!!!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
cge spune:
Bianca, cum nu stii ?
pai, mamele le stiu pe toate.
Of, de ziua lui Victor, i-am dat bani sa isi cumpere ce cadou vrea el. Ghiciti ce si-a luat : un cartus de imprimanta.
Asa ca noi cunoastem copiii cu pasiuni neobisnuite.
La Multi Ani Ioanelor si Ionilor !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
valen spune:
la multi ani Ioanelor Si Ioanelor si special un "la multi ani" pt. Victor de Cge.Cristina, aproape am ramas fara aer cand am citit ce-ai scris mai sus. La cum il stiu pe Victor, am crezut ca din banii primiti cadou o fi dat avans pt. cumpararea unui lant hotelier. www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
nicole74 spune:
Multumim mult pentru urari!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei!
Aici avem pozici de la Craciun!
http://s232.photobucket.com/albums/ee183/nicol2005/Al%20treiela%20Craciun/
Nicole&Ioana Alexandra
Antoanela23 spune:
La Multi Ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, Ioane, Oane, Ioni, Ionuti, etc!
Kid si Ruxandra, felicitari pt bebe2, sarcini usoare si copilasi sanatosi va doresc.
Pe curand,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Multumesc inca o data pentru urari, am avut o zi (neasteptat de) frumoasa.
Raportam o prima zi de gradi destul de buna, peste medie; inca nu pot scoate de la Miru ce fac, dar sper ca in curind sa dea raport detaliat. Azi am trezit-o tirziu si cam greu pentru ca aseara a stat mult si s-a uitat la filme; am prevenit-o pe educatoare ca o sa fie mai dificila, sper sa nu o supere Miru prea tare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Marinela, imi place tare de mult de Iaris, e haios si destept foc!
Ioana, hai ca a trecut cea mai dificila zi, bravo! Trebuie sa afli numele colegilor si s-o intrebi tu pe ea de unul altul pana s-o obisnui sa-ti dea raportul.
Cge, de mult vroiam sa te intreb de Victor,cum se descurca la scoala acolo? Cred ca e in top. N-ai prea mai povestit de el!
Locca, Dinu seamana cu Matei iar Matei cu mine, nici mie nu-mi place zapada, te pomenesti ca am avut gemeni si mi-au ascuns.....