Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, bine ai venit! Ce curajoasa ai fost ca ai schiat! Cum te simti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ramona, felicitari pentru testul pozitiv! sa ai o sarcina usoara si linistita!

ce gasca frumoasa faceti voi acolo...mai ca imi faceti pofta....

tonnia, imi amintesc ca anul trecut in perioada asta iti dadeam strigarea pe aici zilnic...cand face Sa un anisor?

zilele astea trebuie sa nasca si vera-godzila un baietel...asteptam vesti.

kid, mifloricico, bine ati revenit din vacanta! cred ca a fost superb. pacat ca ati avut si peripetii, dar bine ca totul e ok acum.

kristinutza

sunt foatre amuzata ca trimisesem acest mesaj pt voi la strumfii de iulaug, la "colegii" arinei...noroc cu gabiarama care mi-a atras atentia...

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, ma Anya, a trecut "repede", asa mi se pare acum, dar a fost foarte condensat anul asta. Pe 18 ian face 1 an, eu m-am operat de urgenta atunci, vazuse Iosup un nod pe cordon urat de tot si aveam si lichid amniotic mult mult prea mult!
Ce mai face Arina? Povesteste si de ea pe aici din greseala!

Vera, nastere usoara! Iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonnia

Da, ma Anya, a trecut "repede", asa mi se pare acum, dar a fost foarte condensat anul asta. Pe 18 ian face 1 an, eu m-am operat de urgenta atunci, vazuse Iosup un nod pe cordon urat de tot si aveam si lichid amniotic mult mult prea mult!
Ce mai face Arina? Povesteste si de ea pe aici din greseala!

Vera, nastere usoara! Iti tinem pumnii!

Antonia

mai aveti putin...ce emotii am avut, de parca nasteam eu. stiu ce te-am innebunit atunci cu cezariana la rece . de ce ti-e frica nu scapi...uite ca v-am batut pe voi la cap si n-am scapat eu.

arina creste, cum ar spune sora-sa . a scapat de bronsiolita, apoi a facut roseola. acum pare ok. dar, ca orice mama...ma vait ca nu mananca...am probleme serioase, ce sa zic . asa ca stresez copilul cu tzatza, cu lingurita, cu castronul...exact cum imi spuneam ca n-o sa fac.

anya in schimb nu refuza mai nimic...ar manca mereu...se trezeste de dimineata si intreaba:"mami, hai la bucatariuta sa mancam" (are o boala cu diminutivele). apoi..."sa mancam pilafioi...sau ciorbita...sau ce-i mai vine ei in cap" (v-am zis ca spune "i" in loc de "r"). dupa un castron de supa imi cere si felul 2, apoi, cand zic ca nu mai poate, vrea fructe. si, inainte de somnul de pranz..."LAPTICUL"!. nu stiu cum o sa scapam de biberon, dar deocamdata nu ma obosesc.
si pentru ca tot vorbeati, poarta in continuare pampersi...nonstop, fara ca in viitorul apropiat sa intrezaresc vreo sansa de scapare. dupa ce face kk imi spune:"mami, ai zis sa-ti spun cand fac kk. am facut". nah...sa mai zic ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mifloricico, ma bucur tare ca ti-a placut Londra! Da, ai dreptate cu fetele pe acolo, eu nu cred ca isi cumpara ghete sau cizme ca oricum nu au nici un anotimp sa le poarte (ba gresesc, vara le vezi in cizme d-alea de eschimos, bej cu blana alba in interior Ugg Boots, cred ca Ugg vine de la Ugly)

Alina, doua papusele ai!! Acum ma gandesc ca nu e chiar asa rau nici cu doua fete, in plus vad ca se poarte, ori cate doi baieti, ori cate doua fete. Alte plusuri, se iubesc mai mult intre ele si am destule haine de la Alex. Imi fac curaj.
Deci se confirma regula si la tine, un copil mancacios si unul ba. Atunci randul meu e sa am un mancacios acum, ca Alex tot nu vrea sa vada mancare in fata ochilor (decat fortata, fiecare lingura e o adevarata victorie).

Ruxi, sa stii ca i-am facut analize copilului si i-au iesit ok. TOtul in limite normale, chit ca nu prea mananca. Asa ca nu te stresa. Dar acum obsedez cu altceva, i-am facut grupa de sange si RH-ul, si i-a iesit A2 (ca mie) si RH negativ, ori eu si sotul avem ambii pozitiv. Alina, se poate asa ceva, sau au gresit aia de la Medlife analiza si atunci toate sunt bune de aruncat? Imi vine sa o iau sa ii mai fac o data analiza asta, mi se pare dubios...

Mergi la inceput

da, simona, se poate ca alex sa aibe Rh negativ, desi voi aveti amandoi Rh pozitiv (sigur amandoi aveti varianta Dd; combinatiile pot fi: DD, Dd, dD, dd - aceasta din urma fiind varianta cu Rh negativ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Miflore dezbracatul lor a inceput de mititei, iar acum n-au nimic. Am fost la munte de revelion, cu o familie de romani stabilita in Toronto. Comunitatea de romani fiind foarte mare, baiatul lor de 7 ani a fost crescut romaneste.
Dupa ce ne-am intalnit la hotel, am iesit la plimbare. Ei in fata noastra, noi in urma lor, ca nu era trotuarul suficient de mare. In aceeasi secunda eu si sotul ne-am uitat unul la altul : Alex avea 2 caciuli si deasupra gluga de la un hanorac, fular peste nasuc, Petrut cu capul descoperit, iar fular nu i-am cumparat niciodata.
Nici unul din ei n-a racit.
Am trimis o poza pe mailul comun, din camera l-am pozat pe un tip in maieu, am facut poza ca sa-i "terifiez" pe parintii mei . (o sa sterg mailul mai tarziu). N-am avut camera la indemana sa pozez 2 tipe in flip-flops.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Nici Mihnea nu bea lapte de pe la 1,5ani,decat foarte rar.E drept ca mananca iaurt,cereale cu lapte,gris.Calciul ii era aproape de limita superioara acu 2 luni.Si eu m-am agitat ca nu bea lapte,da se pare ca degeaba.

Scutec avem si noi non-stop,nu ma deranjeaza deloc.Il vad ca vrea sa faca caca si-l intreb unde vrea:la olita,la wc sau in scutec?Raspunsul variaza,daca zice ca in scutec il mai intreb o data,uneori schimba raspunsul,alteori zice hotarat"fac a tutec,mami!".De cateva ori s-a intamplat sa ceara el olita sau sa mearga la wc.

Felicitari,Ramona!Sarcina usoara!

Ioana,faine fete ai!

Apropo,ce mai face capra cu trei iezi?La noi de ce nu scrie?

Anya,nu ne mai arati frumusetile tale?

Mi-ar place s-o mai admir si pe Alex,kid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ruxandra felicitari si sarcina usoara !
Ramona felicitari si sarcina usoara !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diana, promit sa pun niste poze recente cu Alexandra. Mi se pare foarte corect cum l-ati crescut pe Petrut. Mi-as fi dorit sa o fi invatat pe Alex asa, dar cu atatea bunici si strabunici nu a fost chip. Dar azi in bus-ul de la gradi, Alexandra era singurul copil fara pantaloni de schi...cu raiati normali (si ciorapi lungi, dar oricum...fara salopeta de fas). Nu m-am mai simtit asa exagerata.

Mergi la inceput