Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Antonia, nici orez cu lapte nu ii place? Poti sa fierbi orezul doar in lapte, si atunci intra o cantitate mare de lapte. Si nici nu trebuie sa stie ca are lapte
.
In alta ordine de idei, primesti urari in avans? Mi-am amintit acum, si mi-e frica sa nu uit pina simbata: la multi ani lui Sa, sa creasca mare si sa fie sanatos
!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kristinutza spune:
decat nimic, e bun si un carucior care arata jalnic.
bai, iar n-am chef de munca. ma duc sa fumez o tigara, poate-mi vine chefu'. cred.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Daca ziua doarme in pampers se pune ?
Ruxi .
Kristinutza eu am dus caruciorul la bunica mea :( in speranta ca va gasi ea cui sa-l dea. Nu l-a dat, dar eu ajung pe la ea in cel mai bun caz la inceput de februarie. Daca nu gaseste pana atunci sa-mi zici.
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Tonnia spune:
Locca, ai uitat sa spui de pranz, nu mananca Matei ceva supa/mancare/ceva?
Nici Dinu nu mananca cereale cu lapte, orez, gris cu lapte, nimic ce ingrasa, mananca multe iaurturi.
haha,acum am citit ce spun ai vostri de mandretile lor!
Ioana, multumim mult!!!! Vrem sa-i taiem si motul sambata.
Tu ce vaccin tot faci,parca tot timpul faci vaccinuri! Ai facut si Varilixul?
Nu stiu ce sa zic de analizele alea, eu am avut tot timpul fierul peste limita normala, fara sa am boala aia nu stiu cum se cheama, mi s-a normalizat cat de cat in sarcini in ultimul trimestru. Dinu avea Calciul la limita superioara si din proprie initiativa nu i-am mai dat Vigantol in vara, nu ma intreba de cum am judecat!
Ioana75 spune:
Antonia, petrecere frumoasa; sa ne zici ce a ales Sa de pe tava. Eu i-am facut Mirunei toate vaccinurile, mai putin antigripal, din cauza intrarilor in colectivitate; nu vreau sa se imbolnaveasca. Acum ziceam de vaccinul Smarandei de 6 luni. La Miruna mai avem anul asta un rapel la infanrix.
Irina, daca vrei tu, se pune.
locca spune:
Ba mananca de pranz. Mananca legume cu carne. Nu supa. Deci doar un fel. Orez nu a mai mancat de nu stiu cand, pastele nu i-au placut niciodata.
Dupa ce termina de mancat ii dau un suc de mar cu morcov pe post de desert.
Am uitat si sa spun ca intre mic dejun si pranz uneori mai mananca un fruct si/sau un biscuite.
Ar trebui sa ma mai duc si eu cu matei la niste analize, sa vad cum sta cu calciul. Ioana, tu ai fost la medicover victoriei la recoltare? A fost ok asistenta aia?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Tonnia spune:
Ioana, inteleg ca i-ai facut si Varilixul. A avut ceva reactii adverse? Cica e cel mai nasol asta, nu stiu daca sa-l fac. Havrixul i-l fac sapt viitoare.
Ioana75 spune:
Miruna nu a avut nici o reactie la nici un vaccin, si a facut infanrix, priorix, varilrix, havrix. Nu a ratat nici un rix
miflore spune:
Buna zane frumoase!
Sunt la servici, deci am timp.
N-am citit nimic din urma, voi recupera cu siguranta azi maine.
Hai sa va pove, am avut o vacanta frumoasa, intai la casa de la tara ca sanius si gratare si apoi la London. Frumoasa tare Londra asta, nu stiu ce sa ma fac cu top 3, Londra, Paris si Barcelona, care ce loc sa ocupe. Ai ce vedea. Ce m-a uimit pe mine f. tare a fost urmatoarea chestie: acolo sunt tempe de 2,3,5 pana-n 10 grade in perioada asta, cu plus. Ei, ascultati aici. Barbatii imbracati normal, cu pantaloni, geci, etc iar fetele la 15-20-25 ani imbracate cu fustite scurteeeee, fara dresuri si-n sandaleeeeeeeee! Am vazut si-n slapi, stiti voi, d-aia de plaja! Oare sunt normale la creieras? Multe aveau picioarele vinete. Iar sambata seara cand merg ei la pub-uri- c-am fost si noi sa prindem atmosfera si ne-am intors pe la 3 dimineatza - era densitatea cea mai mare de asemenea fete, evident, iesisera si la agatat. F. dragute perechile cu el, imbracat normal si ea, de i se vedeau chilotii si-n sandalute, hahahahhaa!
Kid, merci de ponturi,, am fost la Brick Lane, wow, ce coloratura pe-acolo!
Si la Primark! Intr-adevar, cum ai spus si tu, m-as mai duce oricand la Londra...
Si e plin de reduceri, dar reduceri, nu gluma, si poti da produsul inapoi fara sa se uite nimeni urat la tine, civilizat.
Ce sa mai zicem, evident gramada de produse muuuuult mai ieftine ca la noi! SI-am mai fost intr-un magazin de jucarii de 5 etaje, Hamley's se numeste, wow, mi-a luat ochii, nici nu stiai la ce sa te uiti. Foarte frumos, mai merg.
Mi-e foame. Pauzaaaaaaaaaaaaaaa!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Hello piticodrom voios!!!
Ce de vesti! Ramona, multe felicitari, facem un piticodrom reloaded? Eu am tras cu ochiul la sept-oct 2008 dar am vazut mamici la prima sarcina si m-am cam speriat...dar daca veniti si voi pe acolo ma bag!
Raportez ca m-am intors intreaga de la schi, partiile au fost ale mele si ale lui Gicu (asta e numele de alint pe care l-a ales sotul meu pentru pastaie, la Alexandra i-a spus tot timpul Sandica sau Sanda sau Sanduleasca, asa cum ii zice si acum cateodata). Un minor accident doar, mi-am zdrobit un desht in legaturile de la schi (eu ca desteapta incercam sa imi curat zapada de acolo cand s-a blocat legatura fix pe degetul meu mijlociu). Am urlat de a auzit toata partia, de a venit omul cu targa sa ma duca jos crezand ca mi-am rupt ceva (ma tavaleam prin zapada de durere, se stransese lumea ca la urs). Am refuzat politicos oferta de a ma lega pe targa si de a schia un nene cu mine in carca pe partiile negre (ce oroare). Am coborat ca shoshonarii cu scaunul pana in vale unde ma astepta deja ambulanta (strainii astia sunt culmea culmilor). M-au dus la doctor unde am refuzat cu gratie o radiografie si mi-a bandajat degetul foarte caraghios de il tineam numai in sus si parca il aratam la toata lumea (e si degetul mijlociu, haha). Am stat in pat toata ziua cu degetul bagat intr-o frapiera plina de gheata, am refuzat toate Nurofenele ma-sii (dar imi venea sa bag vreo 10) si apoi am fost ca noua. Nu am mai folosit betele ca nu puteam sa folosesc mana, dar am schiat viteaza in fiecare zi!
Alex a stat acasa cu bunica-sa, cred ca s-a cam plictisit...azi am trimis-o la gradinita! Nu sunt cine stie ce progrese, incet incet isi dezleaga si ea limba. S-a bucurat nespus cand am venit si a stat lipita de noi!
Astept vesti si la RalucaN, stiu ca si ea incerca pt bb2. Iti tin pumnii Raluca, ce vesti ai!
Ramona, stai linistita cu alcoalele alea de Revelion si eu am baut , i-am zis si medicului, a zis ca nu e grav. Pana se fixeaza embrionasul in uter dureaza ceva si mai dureaza si pana incep schimburile intre mama si el...nu cred ca l-a afectat cu nimic. Iar injectiile presupun ca au fost inainte de perioada conceptiei!
Gata ca m-am lungit. Am citit tot si m-am amuzat de ce fac voiniceii colectiei!
Mifloricica, imi pare rau de masina, dar lasa, acolo sa fie raul. Bine ca sunteti ok. Vreau povesti de la Londra! Te pup! Mi-am luat si eu bilete cu Easy Jet pentru mai! Au bagat biletele! 75 euroi dus intors de persoana cu taxe incluse! Super! Pacat ca pleaca la 6 dimineata de acolo, in rest totul e ok!