Piticodromul de Sept - Oct 2005 (197)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Kid, nu cred ca exita corect si incorect, doar diferit. Si toate stilurile functioneaza .
Sunt multe de zis, o chestie imi vine acum in minte din ce vad pe strada: indiencele batrane poarta sandale, sari de matase si o jacheta peste, indiencele tinere au pantaloni, cizme si palton. As fi zis ca logic e invers, nu ?
Dar poze cu Alex vreau...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna fetelor,

am si eu putin timp la servici ai am intrat sa va citesc.
M-am distrat copios cind am citit ce fac copii vostri cu "instrumentele"

Ruxandra si Ramona felicitari pentru sarcina. Sa dea Domnul sa fie bine si sa aveti o sarcina usoara.

Casiana, ai cam descris-o pe Maia mea la felul cum maninca Alexia.

Da Antonia, am trecut de jumatate din termenul sarcinii, dar abia acum imi dau, din nou, seama ca incepe greul. Ma simt obosita si simt nevoia sa ma odihnesc mai mult. zilele cu program lung la servici devin obositoare. Dar asta e , ce sa faci, mergem inainte.

Cit despre Maia cu laptele e teroare. cind citesc ca ai vostri nu vor, a mea ar bea lapte si in loc de apa. din cana, din sticla, cu paiu cum vrei. de multe ori imi pare ca bea prea mult, dar bineinteles ca ii dau. ca nu are ce sa fie rau. Ii place si lapte cu cereale, si cu orez si simplu. sub toate formele. doar iaurtul simplu fara fructe nu mai vrea, dar cel cu fructe, atita timp cit are capsuni si caise (aici fac referire la Danonino delicios) maninca cite 2 iaurturi o data, de ce nu chiar unu mare de 400 ml daca am. Sotu s-a speriat cind i-a dat intr-o seara cit de mult a vrut sa manince, ca la urma ultimele linguri le-a mincat el numa sa nu mai fie, ca i se parea prea mult.
nu prea imi maninca carnita de pui, indiferent de forma in care i-o pregatesc.dar salam maninca foarte bine.
Maia nu vrea nici cum sa faca kk la olita. pisu ii place, chiar in gura mare striga "UITE" si imi arata pampersul ca vrea sa faca pisu. Mergem repede la wc si punem capacu si face. Ii place foarte mult sa ii dau hirtie igienica sa se stearga. Plinge daca nu ii dau hirtie.

abia astept sa merg acasa. Sunt obosita. ma dor picioarele si vreau sa ma intind in pat. dar cu Maia nu prea cred ca reusesc decit daca ma culc.
Mama mea m-a sunat sa imi spuna ca Maia azi nu a vrut sa doarma sub nici o forma. striga cit putea "NU DAU" si incepea sa alerge prin casa ca cineva sa se joace cu ea. asa ca e posibil sa imi adoarma destul de repede azi.

va pupicesc si ne mai recitim.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)si 22+
"Daca nu poti intelege lumea vizibila in care traiesti, cum indraznesti sa pretinzi ca intelegi o lume pe care nici macar n-o poti vedea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Hello, hello piticodrom!

Ioana, cum m-ai strigat la apel cum am iesit din umbra!
N-am mai reusit sa scriu caci sunt destul de ocupata si din pacate nu sunt la zi nici cu citittul.Am avut si o problema cu o plomba care mi-a cazut (deh batrinetea bat-o vina!) si am fost la stomatolog de vreo 2 ori sa imi repare. L-am luat si pe Alberto la primul control dentar ca are de ceva vreme toata dentitia de lapte. Ei bine a fost tare curajos, a stat foarte frumos la verificat pe scaunul dentistului fara sa protesteze si i-a placut la nebunie la dentist. Dentistul ne-a confirmat ca e totul in ordine cu dentitia lui Alberto si de acum vom merge la controale de rutina bianual. L-am luat cu greu pe Alberto din cabinetul dentistului ca voia sa ramina sa "profeseze" si el putin. Acum gata, nazdravanul si-a ales ca vrea sa fie stomatolog si consulta toti maimutoii care ii are la dinti......
In rest e totul foarte OK cu Alberto, face si el progrese zilnice ca toti colegii de listuta.
Sper sa imi fac putin timp sa citesc din urma si sa scriu si eu mai des!

Salutari de la noi,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Buna dimineata!

Marinela, si eu vroiam acum citeva zile sa stabilim clar premiul pentru ultimul purtator de pampers ziua (noaptea sa zicem ca e mai dificil).

Noi sintem in continuare candidati, sa vedem cine mai participa. Propun sa punem cite 5 euro si sa luam nu o jucarie cistigatorului, ci ceva pentru mama lui, ca doar ea trebuie consolata; ce ziceti?

Irina, simpatic Vladut.

Miruna nu face picnic, dar 'face plaja' - se dezbraca si sta pe jos pe burta cu picioarele in sus. A invatat de undeva expresia, ca nu a fost niciodata la mare, si nici la plaja.

Dana Lucia, ce ne mai zici de Alberto?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Noi, noi participam!!! Eu nici macar nu l-am pus pana acum pe olita, dr. astia de-aici sunt f. detasati, cica de ce sa-l pun daca nu e inca interesat de obiect?!? Asa ca mi-a convenit raspunsul si astept pana la 2 ani jumatate (cum m-a sfatuit dr), dupa care trec la atac...ca in august incepe gradinita, nu de alta. Pana acum la noi a functionat ce zic nemtii, pana cand el nu a fost intr-adevar interesat sa faca ceva, nu a mers. Asa ca la premiul de consolare deocamdata nu ma bag
Salutari la toate fetele si la piticii lor.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
Eu recuperez, recuperez.
Multumesc mult mult mult pentru urarile de ziua mea! Azi-noapte le-am citit.
Si-am vazut o gramada de poze cu copilasi frumosi, care mai de care, nu nominalizez ca nu mai stiu.
Si ca sa va dau gata, urez si eu la multi ani cu o saptamana intarziere -doar - de Sf. Ion!!! Ioana si Ioni La multi ani fericiti, sa fiti sanatosi si norocosi!
Kid, wow, ce vesteeeeeeeeeeeeee!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!
Am uitat sa va spun cum am plecat la Londra dar cred ca va puteti usor imagina daca va dau un mic indiciu: am plecat spre aeroport pe 3 dimineatza, la 5 dimineatza, dupa ce-a nins toata noaptea aia si erau troienele cat casa si nu zburau avioanele... Am ajuns la aeroport dupa 15 peripetii la 8.15 in ideea in care avionul ar fi trebuit sa plece la 8.25, ha!
No problem, c-am plecat la 6 seara. Am stat 10 ore in resto cu vedere spre utilajele de deszapezire.
Inca ceva. Ana mea are 18 dinti, deci ne mai trebuie 2 masele sus.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Diana lui Mihnea, multumesc. E bine ca nu te deranjeaza sa schimbi scutece; la gradi cred ca e enervant pentru educatoare sa piarda timpul cu asa ceva, dar ... ce sa facem.
Dana Lucia, si eu si sotul mergem la dentist in perioada asta, ne-au lovit durerile, asa ca simpatizam cu tine. Alberto si-a ales bine meseria.
Carmi, nu te-am mai vazut de mult. Si eu am fost foarte convinsa cind n-am fortat-o pe miru cu olita, dar cu smaranda schimb tactica, o s-o pun de mica pe olita sa se invete.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom!

Ioana, mersi ca simpatizezi cu mine la capitolul dentist, eu am rezolvat deja problema, bafta si voua!
La capitolul pampers Alberto face cum vrea el, adica are zile cind nu foloseste pampers deloc si in care cere la toaleta frumos dar si zile in care spune singur ca vrea “bikini”. Tactica mea e sa il las singur sa se obisnuiasca treptat fara pampers, eu in continuare merg pe voluntariat caci in acest mod am rezolvat acum mai bine de jumatate de an si cu biberonul, si cu suzeta.
Felicitari fetelor care au avut testul pozitiv, sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi.

O zi buna tuturor,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Gata, am terminat de citit.
Ramonaaaa, felicitari, sa ai o sarcina usoara usoara si bebe cuminte! Mamaaaaaa, ce grup de gravidutze se formeaza, !
Antonia, si eu in avans, LA MULTI ANI pentru Sa!!! Sa fie sanatos si sa se joace frumos cu Dinu!
Si noi suntem in pas cu Miru, avem toate vaccinurile facute, alea cu rix in coada; doar ca eu nu i-am facut inca rapelul la havrix, situ ca se face dupa vreo 6 luni, hmmm, trebuie sa ma uit in carnet; parca atunci l-am intarziat nitel...Ioana, asa e? Si infanrix-ul ramas cand se face, la 2 ani juma? Ca sa ma pun la punct.
Antonia, nici Ana n-a facut nici o reactie la nici un vaccin.
Si cu intalneala cum ramane? Bazati-va si pe mine, cu toate ca nu mai am masina...uffff...e naspa treaba ca masina asta era mai veche, am facut noi un schimb si avea suma asigurata mica asa ca s-ar putea sa intre la daune totale, adica nu se mai repara, salut. Mda. Asta e.
Asa ca voi veni cu mijloacele de transport in comun, interesanta experienta.
Eu dorm f. putin ,nu stiu ce naiba fac seara si ma culc dupa 1 noaptea si ma scol la 6 si ceva...si nu-mi ajunge deloc...mi-e somnnnnnnnnnnnnnn!!! De fapt stiu ce fac, incerc s-o adorm pe Ana, nu vrea deloc sa se culce, imi scoate peri albi, stau cate 2 ore s-o adorm seara de seara!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat, vedeti ca noi suntem concurenti f. seriosi la concursul cu pampersul! Nu facem deloc la olita si nici la wc, nu vrem si pace! Ba ma si goneste cand face kk si se ascunde!
Asa ca vreau premii consistente!
Deci cum ramane, 5 iepuroi de caciula?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Heiiiiiiiiiiiiii, unde sunteti?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput