Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

daaa, cafera, cum sa nu? tocmai am pus la frigider ditamai castronu' cu salata de boeuf iar acu ma apuc sa fac o ciulama de pui cu mamaliguta. Asta da ambitiedar de luuuni, gata.pt. 2008 eu imi doresc sa fim sanatosi.nona, bafta surorii tale la test!!mai frate, sunt aproape - 30 grade afara (cu tot cu factor vant). Cred ca a inghetat si ursuletu' polar a lu' Jadi pe geru' asta. Io vb din ce vad la tv ca afara n-am mai iesit de anu' trecut www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cristina de floarea-soarelui si eu si bolfanica mea iti trimitem multi, multi ici dulci pt vorbele tale. Vai, fiinta ticaloasa ce sunt, cat imi mai place sa imi laude cineva fetita Sa scrii mai des si sa ne spui ce mai face Denisel cel frumusel care cam seamana cu Lorinuta mea in poza www.flickr.com/photos/12285891@N07/2102841795/in/photostream/" target="_blank">asta.Da' sa stii ca si tu arati foarte bine, cred ca esti mai slabuta decat mine; cat ai, 50 de kile ? Sau 48?

Lunitooo pai fii barbata, mama! Lasi tu socrosenia sa te puna asa pe jar fara motiv ? Ia lasa tu gandurile negre si gandeste si tu mai flower-power , ca pana la zile negre mai ai de trait o viata de om. Stii vorba cantecului don't worry, be happy

Cafera nici eu nu am "crutat" nimic, mai ales dulciurile, care au fost din plin. Acum ma gandesc sa termin mancarea care a mai ramas de anul nou si sa ma apuc de tinut regim, adica nema dulciuri (vai, ce m-oi face fara ele?), nema prajeli, nema maioneza . Mi-au ramas ciorbele, legumele si gratarelele de vita si pui Sper sa ma descurc. Acum doi ani, pe vremea asta aveam 63 de kg (din cauza stresului, mancam multe prostii ca sa ma simt mai bine) si pana in toamna am dat jos 11 kg. Sper sa reusesc si acum.

Unde o fi Nikole, ca ea daduse startul cu exercitiile pilates. Chiar, a mai facut cineva pilates de atunci? Eu am renuntat, tot la exercitiile mele obisnuite ma intorc.

Carla au mai venit gazele, ai mai facut tortul ala ? Hai ca azi mai am voie sa poftesc la dulciuri, ca de maine... Sper sa ma tin de treaba ca altfel ma fac de rusine...

Elena ai un baietel scump tare cu tot cu nasul de ren

Mihaela si eu cred ca ar trebui sa alaptezi in continuare si sa incerci sa-i faci masaj la burtica la bebe-prodigy al tau, poate se mai linisteste.
Gata, ma duc sa fac si eu nani, sa apuc sa dorm si eu frumos. Noapte buna!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Luna1 totul va fi bine, vei vedea. Ai incredere ca Dumnezeu te va proteja de tot ce este rau.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Noi am inceput diversificarea ieri. Ne-a luat 40 de minute sa mancam cerealele. Azi mama nu mai a avut rabdare asa ca am mancat doar lapte.
alina.a ce mai face frumusetea ta mica?
Tre sa fug ca ma striga fata "aaaaaaaaaaaaaa"

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata! Revin cu povestea noptii. Acum ma striga: ma-ma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

...

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna dimineata !
Sunt capie de somn fimiu nu prea a dormit mai deloc ,asa ca sunt cu o cana mare de cafea .
Apropo de cand i-am scos o masa de lapte ziua el si-a bagat inca una noaptea .El sarea peste masa de la 2 noaptea ,manca dimineata la 6 ,acum nu se trezeste si la 2 si la 6.
A avut nasul infundat toata noaptea mie frica sa nu revina bronsolita cred, ca o sa mor daca o iau de la capat .

Nonna mult noroc surorii tale,o sa fie bine ai sa vvezi ,si eu am facut amniocenteza la 18 sap. din cauza belstematului ala de triplu test care mi-a iesit aiurea si nu am vrut sa risc .Nu e chiar asa greu ,e o procedura realmente mai usoara decat s-ar crede.

Poze de la craciun aici

Mergi la inceput

Liadorian multumim de cafea .

Incepand de azi intru iar la cura de slabire ,am pus 3 kg de sarbatori ,tocmai cand reusisem sa dau jos toate kg luate in sarcina.Trebuie neaparat sa le dau jos pentru ca ma intorc la munca in februarie si vreau sa arat bine ,sa moara scorpiile de colege ale cand mor vedea .

De cand cu diversificarea asta baiatul meu face caca de vreo 4 -ori pe zi ,e normal .Inainte facea o data si bine .

Poze de la craciun aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata!
Mai Lia, dar nu merge cafeaua asa fara doua vorbe dulci ca de la Moldova. Ia intra si mai scrie ceva sai iar te-ai apucat de shmotruiala ?

Nonna noi tot vorbeam aici la odisee ca triplul test nu e chiar relevant, amniocenteza spune mai multe. bineinteles ca este un stres, dar va fi bine. E foarte bine ca sunteti uniti intre voi fratii.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Lorina mie mi-a iesit tripul test aiurea ,si am fost nevoita sa fac amniocenteza .

Poze de la craciunaici

Mergi la inceput