Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Lavinia, mi-a cam luat Miruna piuitul azi-noapte asa incat azi nici vorba de shmotru. Caut o scorbura comoda, sa-mi odihnesc un pic pleoapele. Desi, la cat chef de chiuit are duduia mea azi, slabe sanse. Oricum, Elena mi-a adus aminte de lista mea de rezolutii pe anul asta: spuneam aseara ca ar fi fain sa slabesc 5 kilograme. Pai hai sa fie 7, fiindca mi-am "actualizat" greutatea si se pare ca am mai adunat 2 kile de la Craciun incoace. Asa incat azi is morcovita rau.

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu esti singura morcovita. Eu am tot luat de la Craciun....eheiiiiiii 4 kg. Ma tot uit... Eu sa fiu? Drept urmare azi am servit un iaurt mic in care am amestecat o lingura de miere. Sper sa ma ajute la tranzitul intestinal.
Eu gata, de azi nu mai mananc decat putin si ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia pai chiar ca suntem "vecine". Nici Lorina nu a dormit prea bine asta-noapte, s-a trezit cam des sa pape. O fi ceva in aer Sau poate nu se mai satura cu lapticul meu.
Eu sunt sigura ca kg-mele alea stau bine pe tine si ne induci tu in eroare. Nu cumva de asta nu ne-ai mai lasat albumul la semnatura, hmmm?

Azi am hotarat sa includem si masa a doua, pranzul, in alimentatia Lorinei. Asa ca supica mea de pe aragaz gazduieste si un morcovel pt Lorinuta. Sper de data asta sa-i placa, ca data trecuta nu i-a placut deloc.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera
Eu gata, de azi nu mai mananc decat putin si ce trebuie.

Asa am zis si eu, pana am ras de dimineata o omleta cu cascaval si cu rosii. Dar micul dejun e cea mai importanta masa a zilei, nu? De la pranz... putin si doar ce trebuie!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

[Originally posted by witchy_witch

Va pup pe toate, si ma scuzati ca nu am mai intrat de mult. Acuma intru pentru ca am o problema cu bebe si sunt disperata, nu stiu ce sa ma mai fac. Eu il alaptez exclusiv, si am f f mult lapte (De multe ori se ineaca la inceput, pentru ca e f mult lapte si tasneste cu putere). Caculet facea de fiecare data intre mese (adica de 5 ori pe zi), dar de cateva zile ii chioraie matele intr-una, nu mai face cachi decat f putin si doar 1-2 pe zi, de vreo 3 ori i-am pus supozitor ca nu mai suportam halul in care urla saracutul. Urla de zici ca moare, atat de tare sufera. Si nu stiu de ce, nu stiu ce sa ii fac. Se mai calmeaza dupa ce face cachi sau trage partulete, dar nu de tot... cateodata in continuare mai urla. Ieri seara mi-a urlat cand il puneam la san.. apuca sanul si nu incerca nici macar sa suga, urla cu sfarcul in gura.quot]e Sa stii ca e din cauza colicilor,e o revenire,asa am patit eu la primul copil,numai prin somn reuseam sa-l alaptez,ca tipa inr-una...trebuie sa-l faci sa scoata aerul cat mai des,daca nu trece ,asa cum a fost la mine,da-i debridat...carpe calde pe burtica....mai aseaza-l pe burtica...si nu dispera ii va trece.

Va rog spuneti-mi daca ati patit ceva asemanator, ca imi vine sa ma opresc din alaptat, mi-e teama sa nu ii faca rau. Am citit ieri ca e posibil ca volumul mare de laptic sa fie problema, asa ca am inceput sa imi pun degetele "menghina" la sfarc la inceputul mesei si sa ii dau doar 1 san la o masa, sa nu mai schimb sanii. Parca e un pic mai bine, dar nu destul de bine. Ce ar putea fi cauza? Nu as vrea sa il diversific acuma, pentru ca are 4 luni jumate si as vrea sa astept pana la 6. Dar imi vine sa incep sa ii dau formula, pe cuvant.

(noi mancam 5 mese pe zi si cam 150-200 gr/masa, eu am incercat sa ma las si de lactate, si de cafea, si de orice si tot degeaba).

Mamica de Alexandru - 22 august 2007
www.flickr.com/gp/12458921@N03/N5vm6A" target="_blank">Poze cu Alexutzu

[/quote]

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Ei, voi mamicile astea tinerele, va vine usor sa slabiti. Aveti potential. Eu insa.....mai greu dupa 35 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Scuze witchy...am scris in continuarea ta si nu prea se observa...

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Lavinia, ce sa spun, nu-s chiar un dezastru national cu cele cateva kilishoare in plus. Dar am facut prostia sa ma uit pe fotografii mai vechi si m-a apucat frate o jale ca nu mai incap in hainele din 2006... Gata, e musai sa intru in revizie generala, ca altfel risc sa-mi pierd simtul umorului, si nu se cade! Cat despre fotografii, am zis ca e mai posh sa le includ si eu asa, prin mesaje cand mai postez cate ceva nou.

Lorinuta, pofta mare la pranz! Stiu eu sigur ca morcovelul ala e suuuuuper bunutz!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

LA MULTI ANI! Fie ca in 2008 sa vi se implineasca toate dorintele!

Sanatate multa strumfilor bolnaviori! Anya, un Arinei sa nu mai fie bolnavioara.

Am admirat pozici cu Ilinca, frumusetea mica de cafera si cu "renul" Alexandru, de mamica tanara si frumoasa Elena!

Luna, eu sunt sigura ca nu ai motive de ingrijorare cu nodulul, ai incredere ca o sa fie bine.

Ma alatur si eu grupului de mamici care vor sa slabeasca. In acest sens, din 1 ianuarie pana azi am mancat doar 2 patratele de ciocolata (alaltaieri, parca). Precizez ca anul trecut mancam 4-5 ciocolate intregi intr-o saptamana. In schimb, am facut un fel de prajitura cu piscoturi, crema si frisca, ceva gen tiramisu, dar pt ca n-am gasit esenta de rom, mascarpone si n-am vrut ness ca alaptez, crema a fost de vanilie, cu branza philadelphia si am presarat cacao pe deasupra.

De vreo saptamana jumate fie-mea se trezeste noaptea din doua-n doua ore. Si mananca, nu gluma. Intr-o saptamana a luat 210 gr, dupa ce in saptamana precedenta luase 60 gr si 0 gr cu o saptamana inainte de asta. Ma duc sambata la control, sunt curioasa ce parere are pediatra de chestia asta. Nu par sa fie dintii, nu vad nici urma de ei.

Fetelor, voi ce fel de baby monitor aveti? Vreau sa cumpar si eu si nu stiu de care.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Nici Ilinca nu a dormit noapte trecuta. O fi fost ingrijorata ca surioara ei cea mare e la munte si a schiat pe nocturna. Eiiiiiiiii, ne facem noi mari si ne punem schiurile in picioare si vaaaajjjjj, cat e partia de mare.

Am vorbit la telefon cu Alexia, fetita mea cea mare. azi nu are chef de schiat; e ger, dar merge la piscina. Mi-e asa dor de eiiiiiiiiiii! Si lor, de asemenea.

Mergi la inceput