Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
brazuca25 spune:
mychidutza si eu vreau in club!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
mychydutza spune:
Liao trimit cu placere la tine numai sa ai grija sa nu mai vina inapoi.
luna imi pare rau ca treci prin asa o perioada plina de incertitudini. poate ar fi bine sa te duci la un dr. sau sa incerci asa cum ti-am zis cu "medicina alternativa". eu sunt de principiu ca mai bine faci ceva decat sa stai si sa iti faci griji. si mai e un lucru: nu orice boala inseamna cancer. boala asta ne inspaimanta pe toti, insa faptul ca ai un ganglion nu inseamna ca e cancer, doamne fereste! sanatate si gandeste pozitiv asa cum ai facut si pana acum ca o sa fie bine!
*mihaela*
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
mychidutza si eu vreau in club!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
ok. te luam si pe tine! cu mare placere.
witchiepoate mananca cu pofta si inghite aer. la fel e si andrei,ii chiortzaie burta insa el are norocu ca trage partzuri la greu. si miros de-ti muta nasu din loc. a avut o perioada ca nu stiam ce e cu el cu partzurile alea si am descoperit in Suzy o gaura si banuiesc ca inghitea mult aer si poate de asta avea vanturile alea.
poate mananci tu ceva care te baloneaza. n-ai observat? dupa parerea mea nu e bine ca e balonat si ca nu trage partzuri. incearca sa ii faci masaj pe stomacel, in sensu acelor de ceasornic cu o miscare care sa impinga aerul de sus in jos. si pune-i ceva caldutz la burtik. o compresa cu apa caldutza stropita cu spirt, si poate il calmeaza. si eu te-as sfatui sa te duci la un dr. pt linistea ta! nu cred ca laptele tau sa ii dauneze cu ceva.
*mihaela*
cafera spune:
Luna nu imi place sa te vad ingrijorata. Nu iti mai face proble cu nodulul de la tiroida. Si eu am o tiroida polinodulara, dar iau euthyrox 50 micrograme/zi. Ar trebui sa merg la control. Doctorita mi-a spus sa gandesc pozitiv ca ajuta mult. De altfel, eu te percep pe tine ca pe o persoana pozitiva.
liadorian spune:
Brazuca, multa sanatate Denisei!
Luna, sa ti se implineasca toate dorintele, repede-repede! Si nu te mai gandi la prostii, esti tanara si frumoasa si desteapta si lumea asta e un maaaaare magazin in care putem face cumparaturi cat vrem noi, pana picam late, ai inteles? Ia executa tu o tura de parc in plus pentru mine, sa vezi cum nu te mai ajung din urma gandurile negre!
witchy witch, cred ca pe Anya o gasesti mai usor pe PM. Pana iei legatura cu ea, da-mi voie sa-ti spun ca ai un baietel tare frumos, felicitari. Sincera sa fiu, nu cred ca alaptatul ar fi cauza problemelor lui Alexandru. Chiar nu vad in ce fel te-ar putea ajuta formula - din cate stiu, laptele matern e mai usor de digerat decat formula, stiu ca uneori bebelusi hrniti cu formula se pot constipa destul de tare etc. Continua sa alaptezi, mai ales ca lapte ai din belsug. Eventual stoarce un pic inainte sa incepi sa-i dai lui Alexandru, pentru ca laptele sa nu mai vina cu jet asa de puternic. Poti sa-l mai ajuti sa eructeze si intre mese, din ora in ora, poate ca el nu scoate toate gazele imediat dupa ce a mancat. Mie mi s-a mai intamplat s-o ridic pe Una in brate cam la vreo ora dupa masa si sa-mi traga cate un ragait de toata frumusetea, desi mai ragaise si imediat dupa ce mancase. Daca suge foarte agitat, e posibil sa inghita mult aer in timpul mesei. Poate ca n-ar fi o idee rea sa-l tii un pic ridicat si inainte ca el sa termine de mancat, tocmai ca sa nu adune prea mult aer in stomacel. Cam asta imi vine acum in minte... Oricum, nu renunta la alaptat! Stiu ca mai povesteau fetele aici ca au avut episoade de alaptat dificil, cu bebei foarte agitati. Pana la urma au trecut!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
cafera spune:
Mychydutza, imi plce poza in ca Andrei probeaza body-ul si sta cu sosetele in cap. Are o expresie de barbatel dus la cumparaturi. Te rog, pune tu poza sa o poata vedea si fetele, ca e mortala. Eu am incercat si nu am reusit. Sa-ti traiasca
liadorian spune:
cafera, !
Nonna, mult noroc surorii tale! Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai nepotelul frumos si sanatos pe care ti-l doresti! Sper sa aveti o noapte usoara...
quote:
Originally posted by mychydutza
Liao trimit cu placere la tine numai sa ai grija sa nu mai vina inapoi.
*mihaela*
Eeee, pai nu asa ne-a fost vorba! Voi le trimiteti, eu le "reeduc" aici si gata, fiecare la casa ei!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
cafera spune:
Nonna, iti doresc tie si sorei tale sa treceti cu bine peste hopul acesta. Din pacate sunt si momente grele. Daca sunt dubii, mai bine ca s-a procedat la amniocentaza. Sa auzim de bine!
sunflower1979 spune:
Buna seara si La multi ani 2008! Sa vi se implineasca toate dorintele, cel cel mai mult eu va doresc sanatate, caci fara ea, nu te mai bucuri de nimic.
Am vazut o multime de poze si bebelusi frumosi care mai de care. Brazuca, denisa ta se face mai frumoasa pe zi ce trece; sincer iti spun ca in ultimele poze e dragalasa foc (nu ca in celelalte nu ar fi fost). Ii doresc multa sanatate si nu-ti mai face ganduri aiurea cu lapticul .
Nma esti o mamica tanara si frumoasa si ai niste copilasi ochiosi si frumosi... Cred ca esti tare fericita si ai si de ce. Si mie mi-a placut tare mult poza cu voi trei.
Lavinia, eu cred ca pe masura ce creste lorina si se face bolfonica si frumoasa, tu slabesti si te faci tot mai bella. Stiu ca spunea cineva despre tine la botez ca arati tare bine si mare dreptate avea. Pupam bolfitele si ochisorii fetei frumosi.
Pap.elena, ce-ati chinit mai frumuselul cu nasul ala de ren? Ce drag mi-era, dar in poza aia cu nasul rosu si cu picioarele-n sus e delicios. Ah si sa nu uit de fetita caferei…la fel o scumpica.
O sa spuneti ca m-am apucat de laudat toti copiii, dar daca citesc asa greu si scriu si mai greu, se aduna multe poze vizionate. Si sper ca n-am uitat pe nimeni, daca da, ma scuzati!
Anya, imi pare rau sa aud ca ati stat prin spital cu arina, dar bine ca cum s-a mai ameliorat. Cu asa o familie iubitoare se pune imediat pe picioare micuta luptatoare. (mai, parca scriu versuri).
Multa sanatate si tie, Luna. Totul e bine, fii sigura, dar cred ca stii ce mult conteaza si optimismul si puterea autosugestiei. Si cum tu esti o fata optimista si curajoasa, nu are cum sa nu fie bine. Si soacra mea a fost ingrijorata de un nodul de genul asta si in urma unor investigatii a reiesit ca nu e nimic malign, si cu tratament totul e ok.
Aveam impresia ca i-ai pus cercelusi Cezarei adelicioase, dar cred ca am inteles eu gresit.
Zilele astea ma gandeam la cristina-ana, ca de mult nu am mai vazut-o pe forum (am vazut ca a votat burticoasele invingatoare). Nu ni-l ararti si noua pe baietelul tau? Cum se impaca cu pisicile? Si la fel lipsesc multe alte fete – paticut, jeni71, samuray-lady, oh si multe altele....va asteptam.
witchy witch nici eu nu cred ca e de vina alaptatul; as zice ca mai degraba vei avea probleme cu formula, caci se digera mai greu. Nu stiu care ar putea fi cauza, dar masaj la burtica asa cum spuneau fetele cred ca-I va face bine.
Nonna, nu stiu daca ti-am mai spus ca baietii tai sunt niste scumpei, i-am vazut mai de mult in poze. Le doresc multa sanatate si surorii tale un bebe sanatos si frumos!
Hai ca am scris ditamai mesajul. Daca imi mai amintesc ceva revin. Noapte buna!
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
cafera spune:
Ce imi doresc eu in 2008?
SANATATE
Pe urma vreau din tot sufletul sa slabesc. Luna, tu cum te-ai gandit sa reusesti in dorinta asta? Valen, ne ambitionam?
Fetelor, eu zilele astea am fost ca o termita; am ras tot.
Acum, pentru ca Ilica e o dulce si doarme si pentru ca Aleia e la schi cu taticul ei pana duminica, ma relaxez pe net cu o ditamai cupa de inghetata.
Doreste cineva?