Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

elena, ce baiat mare ai!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu de la anul 2008 as vrea mai multa liniste in familie, o casuta cat de mica numai a noastra unde as mai face un bebe cat mai repede pentru ca imi place mult postura asta de mamica. In situatia actuala nu cred ca ne mai putem gandi la inca un copil.

Azi am fost plecata dupa niste mici cumparaturi, nu mai mult de 30 de minute iar Deni a ramas cu bunicii pe care i-a topit de tot. A tinut-o numai intr-un plans si zicea numai "mama mama". Cand m-a vazut era numai zambete asa printre lacrimi si mucishori.

Azi desi e racita i-am dat suc de mere si i-a placut mult de tot. L-am facut putin mai grosut avea si putina pulpa si a papat foarte bine. Ar mai fi vrut.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare si in 2008 si "La multi ani!"

Noi am putut lenevi in sfarsit acasa cu bebe. A fost tare bine sa ma ocup doar de alaptat, treburile casei si mancat/citit/vazut filme... De maine back to work. Am zis eu ca-mi place zapada insa nu in Bucuresti. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca o sa muncim sa curatam locul de parcare si sa scot masina si la intoarcere nu voi mai gasi loc de parcare.

Am citit din urma dar nu mai stiu acum ce voiam sa raspund. Am o lene in mine de zile mari. Si tocmai cand ma hotarasem sa fac un tort ni s-au oprit gazele asa ca stau sa ma plang ca n-am dulciuri si mi se strica si laptele in frigider.
Voiam sa intreb ceva de diversificare dar nu-mi amintesc ce, o sa revin. Noi am vrea sa incepem de Sf. Ioan.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu de la 2008 imi doresc...o carte de credit fara limita si care sa se plateasca singura. Glumesc insa de cateva zile sincer stau departe de centru pentru ca desi i-am luat fie-mii haine cu nemiluita totusi mereu gasesc ceva care "ii trebuie" si acum sunt reduceri imense dar din putin se face mult si iar cheltui prea mult. Asa ca ne plimbam in parc si gata, uitam ca sunt reduceri.

Acum serios imi doresc de la 2008 sa slabesc macar 5 kg (ideal 8 cum eram eu odata), de sambata ne apucam de jogging si zicem pas la ciocolata, cola etc. In plus imi doresc sa ma relaxez referitor la... cancer, cand reusisem si eu sa ma calmez cu nodulul meu de la tiroida vine soacra-mea (care de altfel e o femeie foarte de treaba) acum doua zile sa-mi zica cum ca are un prieten de familie cu un nodul la gat si i-au descoperit la biopsie ca e de natura maligna. Al meu s-a inverzit si a sarit la ea ca de ce vine cu astfel de povesti, ea saraca s-a scuzat ca a si uitat de nodulul meu si ca ala e altfel, in alt loc la gat etc. I-am zis lui al meu ca n-are rost sa se ia de ea insa abia uitasem si ma relaxasem, in seara aia cand ii dadeam fie-mii sa manance am bocit si m-am rugat la Dumnezeu sa ma lase sa traiesc macar pana o vad si pe ea ca pe Cosmin. Sunt patetica ce mai. Insa de atunci nu-mi pot scoate paranoia din cap, ma stresez mereu, si din cauza stresului nu pot dormi, am mancarimi pe toata pielea capului si pe corp. Offff.

Va las si sper ca nu v-am stricat ziua.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Va pup pe toate, si ma scuzati ca nu am mai intrat de mult. Acuma intru pentru ca am o problema cu bebe si sunt disperata, nu stiu ce sa ma mai fac. Eu il alaptez exclusiv, si am f f mult lapte (De multe ori se ineaca la inceput, pentru ca e f mult lapte si tasneste cu putere). Caculet facea de fiecare data intre mese (adica de 5 ori pe zi), dar de cateva zile ii chioraie matele intr-una, nu mai face cachi decat f putin si doar 1-2 pe zi, de vreo 3 ori i-am pus supozitor ca nu mai suportam halul in care urla saracutul. Urla de zici ca moare, atat de tare sufera. Si nu stiu de ce, nu stiu ce sa ii fac. Se mai calmeaza dupa ce face cachi sau trage partulete, dar nu de tot... cateodata in continuare mai urla. Ieri seara mi-a urlat cand il puneam la san.. apuca sanul si nu incerca nici macar sa suga, urla cu sfarcul in gura.

Va rog spuneti-mi daca ati patit ceva asemanator, ca imi vine sa ma opresc din alaptat, mi-e teama sa nu ii faca rau. Am citit ieri ca e posibil ca volumul mare de laptic sa fie problema, asa ca am inceput sa imi pun degetele "menghina" la sfarc la inceputul mesei si sa ii dau doar 1 san la o masa, sa nu mai schimb sanii. Parca e un pic mai bine, dar nu destul de bine. Ce ar putea fi cauza? Nu as vrea sa il diversific acuma, pentru ca are 4 luni jumate si as vrea sa astept pana la 6. Dar imi vine sa incep sa ii dau formula, pe cuvant.

(noi mancam 5 mese pe zi si cam 150-200 gr/masa, eu am incercat sa ma las si de lactate, si de cafea, si de orice si tot degeaba).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Am uitat sa va spun, ca pare balonat... si nu stiu de ce nu a facut cachi ca inainte, pentru ca e la fel de moale (ca mustarul), si are aceeasi culoare, deci nimic schimbat in aparenta.

Poate ma ajuta ANYA cu un raspuns, sau cine a trecut prin asta.

Va multumesc mult, orice idee e apreciata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Liadorian multumesc mult in numele Ilincai. E superba Demetra si numele imi place la nebunie.

Aylin, Alma e o dulce, sa te bucuri de ea!

Witchy with imi pare rau ca Alexandru are duredi de burtica. Nu introduce formula in alimentatie. Laptele tau nu are cum sa-i faca rau. Nimic nu se compara cu el. Rabdare multa iti doresc si sa treceti cu bine peste perioada asta. Cu diversificarea sa amani dupa 6 luni, pentru ca esti o fericita ca alaptezi exclusiv. Eu sunt proalaptat. Pe Alexia am alaptat-o pana la un an, la fel imi doresc si acum. Si crede-ma ca risc foarte mult. In saptamana 38 am facut tromboflemita si pana a facut Ilinca 4 luni am facut injectii cu anticoagulant. A fost dificil, dar am renuntat la pastile (cu care nu puteam alapta) tocmai sa se bucure copilul de laptele de mamica, care dupa parerea mea ii face cel mai bine. Alexandru e un copil superb! Felicitari! Alapteaza-l in continuare.

Mamica de Alexia (7 ani) si Ilinca (26.07.2007) www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by cafera

Mychydutza, cate luni are andrei? Poze ai?

Ale Ilincai sunt aici www.flicker.com/photos/22361756@N03/

face 5 maine!
poze aici: http://picasaweb.google.ro/marius.andrei.munteanu/PozeDiverse

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Mychy, ader si eu la urarile pe 2008 privind "mother in law"
...ma primesti??

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

ok, ok.........join the club! unde-s doi puterea creste si "dusmanul" nu sporeste!hihihihi

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ce-mi doresc in 2008?
Un nepotel sanatos si noi sa fim sanatosi.
Sora mea a primit un rezultat f. prost la testul combinat si miine e programata la amniocenteza.(la ea in Germania).
Asa ca aceste sarbatori au fost altfel decit toate celelalte de pina acum.Suntem o familie unita si ne bucuram impreuna si ne ingrijoram impreuna.
Sper din tot sufletul sa fie bine .

Ziceam ca am doi baieti bolnavi.Acum am 3.Lui Andrei ii curge un ochisor si nasucul.Mai si tuseste din cind in cind.Aseara a dormit in bratele lui tati si mi-e frica de noaptea asta.

Mergi la inceput