Strumfi de iulie-august 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Mychy, ader si eu la urarile pe 2008 privind "mother in law"
...ma primesti??

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lia, multumim de aprecieri. Mara, desi nu arata, seamana cu mine cand eram mica...numai ca eu am mai crescut...si mi-a trecut [aladesetavalestederas] Cat despre hainutze, te sustin. Mara e imbracata mai mereu ca un baietel, rareori in roz. Oricum am vazutca Unei ii sta bine in orice, dar mai ales ii sta bine zambind. aaaa, si m-a dat gata cu poncho-ul ala al ei...cocheta don'soara....acum mi-am adus aminte ca am vazut la tine si i-am cautat si eu Marei insa nu am gasit decat roz si am abandonat planul. i-am luat un sarafan de blugi.

Mychy, pai atunci sa-ti dea DD muuuuuulta sanatate si iti tin pumnii cu sofatul.

eu anul asta imi doresc sanatate si liniste, asa cum am avut si pana acum, ca pe restul le-om face noi. insa, si eu, ca si voi, imi doresc o casa mai mare sau (indraznesc sa visez) la o casa la curte. bineinteles ca nu ne putem permite nimic de genl asta in anul ce tocmai a venit, insa asta nu ma impiedica sa visez.... si mai vreau o vacantza adevarata, undeva departe, la mare, doar cu sotul, copilul la bunici, ceva romantic....

Andra de Mara Teodora

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, m-a apucat la batranete bucatareala. din complex, ca nu stiu sa fac decat cateva feluri de mancare. si acum ma gandesc ca trebuie sa fac tot felul pentru alma cand o sa mai creasca, si eu nu stiu nimic.

lavinia, pai daca l-am batut la cap sa imi ia masina de paine nu puteam sa o tin degeaba, nu?

ame, si eu cred ca voi incepe la 5 luni. pana atunci nu merg la doctor, deci nu are cine sa imi spuna sa incep. dar la 5 luni se va vedea ca luna asta nu a luat deloc in greutate si precis bagam cereale.

elena, asa sunt eu, mai inconstienta. asa am fost crescuta, mai fara "greturi". si prin urmare o luam pe alma cam peste tot unde mergem. si cum vroiam sa mergem la munte, de ce sa nu o luam? ca doar se nasc copii si la munte. si cum ziua era frumoasa si insorita, de ce sa nu urcam la 2000? ca doar peste 3 ani o sa fie pe partie, la ski. sa vada ce o asteapta [:-D]

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

cafera, nu se vad pozele.

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Aylin, saru mana de oferta cu Galactogil-ul. Insa nu stiu daca mai e cazul sa incerc acum, deja a trecut ceva de la ultimul laptic muls, de la Craciun adica. NU cred ca mai merita sa mai bag Galactogil acum. Vezi insa ca poate sunt alte fete care au si ele nevoie.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Scuze! Am gresit.

www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mihaela, cred ca soacrele voastre ar trebui sa ma cunoasca pe mine si fiti sigure ca ar invata sa aprecieze ce au! Cred ca s-ar imbolnavi de nervi cu asa nora nepriceputa ca mine - pai ia sa ma vada cum stau in capul patului si citesc si cate jumatate de zi daca asa vreau eu, sa vada cam ce dezastru sunt eu in bucatarie! Chiar ma gandesc la o tabara de vara pentru soacre, trimiteti-mi-le si sa vedeti cum vi le reeduc!

Andra, ati iesit mai bine cu sarafanul! Miruna nu poarta poncho-ul ala decat cand e rost de poza, ca altfel si-l pune in cap sau il ia la rontait!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by cafera

Scuze! Am gresit.
www.flickr.com/photos/22361756@N03/

cafera, imi place tare mult poza www.flickr.com/photos/22361756@N03/2155974571/" target="_blank">asta. De fapt toate sunt frumoase, ai un copilas tare reusit!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

cafera, o scumpita de papusa ai. si cu niste rochite faine tare!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Fetelor dupa ce am, studiat cateva programe de diversificare am capiat ,nici unul nu se pupa cu celalat .Cati doctori atatea programe de diversificare . Nu prea poti sa te iei dupa unul anume ci doar sa te insipri si sa faci cum crezi ca e mai bine .
Daca era sa ma iau dupa pediatra incepeam la 3 luni .

Aylin si eu sunt asa mai nebuna .Eu as pleca si maine cu bebe la munte dar sotul meu e mai fricos .De altfel am plecat cu bebe mai peste tot mai putin la munte .

Poze de la craciunaici

Mergi la inceput