Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
pap.elena spune:
Carmen am vazut pozele tale cu Petru si Stefan sunt super frumosi si grasuni .Cum e sa ai gemeni ?
Poze de la craciun aici
cris_ales spune:
Sunt o mamica de fetita - Alexandra de aproape 5 luni si 7 kg.Va citesc de mult si am gasit pe acest forum multe sfaturi la probleme de care m-am lovit si eu, ca mamica incepatoare.Acum ne aflam la momentul diversificarii si sunt in incurcatura.La sfatul dr. i-am dat fetitei suc de mar si morcov crescand treptat cantitatea, ajunsesem la 12 lingurite. Totul a fost bine dar am facut vaccinul (care trebuia facut la 4 luni)si dupa fetita a inceput sa faca caca foarte moale si de 5-6 ori pe zi (pana atunci facea de 2-3 ori).Dr. a zis sa nu ma ingrijorez dar sa intrerup sucul sa sa-i dau zeama de orez.Asta se intampla acum 2 saptamani. Acum face de 4-5 ori si nu stiu daca este in regula. Mentionez ca o alaptez si ii mai completez din cand in cand cu formula.In plus nu mai sunt convinsa ca ar trebui sa incepem cu suc de fructe.V-as ruga sa-mi spuneti parerea voastra si v-as fi recunoascatoaredaca m-ati primi si pe mine pe mailul vostru unde am citit ca ati pus mesaje despre diversificare.
Alex
first_carmen spune:
Elena uneori este greu (cind pling amindoi de-odata , cind le este foame in acelasi timp si tb sa le dau mincarica nu laptic si sunt singura) dar majoritatea timpului imi vine sa-i maninc pe amindoi de drag. Nu stiu ce inseamna sa ai un singur copil asa ca pot doar sa-ti zic ca-mi place sa fiu mamica de gemeni :)
Ai un ren cu ochi albastrii grasun si tare simpatic. Am vazut ca-i dai mincarica cind sta in leganus. Este super! Noi mincam la orizontala .. dar tb sa fac cumva sa-i mai ridic poate o sa apelez la scaunele auto
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20cincea
pap.elena spune:
Cris eu zic sa consulti si un alt medic .Daca face caca asa moale de 4-5 ori pe zi se poate deshidrata .
aylin_tarcan spune:
cris, bine ai venit! te primim pe mailul comun, care este iulaug2007@yahoo.com. parola ti-o putem zice in particular. dar nu ai PM activat si nici mailul trecut, ca sa iti pot trimite mail.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Ashera spune:
Alex, bine ai venit. Probabil sti deja, primele 10 mesaje sunt moderate si apar cu intarziere.Nu stiu ce sa-ti raspund in legatura cu diversificarea, noi nu am inceput-o inca si o sa incepem dupa ce Chris face 6 luni. Sigur te vor ajuta fetele.
Luna, multa sanatate si putere. Fi optimista asa cum ai fost si pana acum. Totul va fi bine, nu poate fi altfel. Esti o mamica puternica si ai stelute de crescut.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Ashera spune:
first_carmen, intotdeauna mi-am dorit gemeni . Stiu ca e greu, si ca sarcina si dupa, dar e ceva deosebit. Cred ca esti tare fericita .Ai doi copii superbi.
Nico, felicitari ptr "mama". Ma gandesc ca Andra e aproate de aceeasi varsta cu Chris, si la noi nici voraba de cuvinte. Noi vom mai avea de asteptat. Inca facem pronosticuri ce va fi prima data, mama sau tata .
Nonna76, sper ca sora ta va avea o sarcina fara probleme. Si un bebe strumf sanatos si papacios . Stie deja ce e? Baietel sau fetita?
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
liadorian spune:
Nico, felicitari pentru primul "mama"!! Imi inchipui ce fericita trebuie sa fii. Una numai cand plange spune "mammma" - imi inchipui ca asta e "textul" ei de plans, cum alti copii spuna "uaaaa". De-abia astept sa ne privim in ochi si sa-mi spuna "mama"!
Nikole, ! Nu ne-am auzit anul asta, asa inact iti urez acum toate cele bune! Fara mastita, fir-ar ea sa fie de mastita! Sa scapi repede de ea si sa nici nu mai apara!
Nonna, sanatate multa baietilor! Si noapte usoara...
cris ales, bun venit!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
valen spune:
NONA, ma bucur ca ne-ai scris de sora ta. Sper ca rezultatul sa fie cel asteptat de voi; nu uita sa ne anunti si pe noi marti.CRSISTINA26, i-ati un blender. asta paseaza mult mai bine iar produsul final este omogen, numa bun si usor de inghitit. Eu lui Ines ii fierb putin fructele. Mar copt nu i-am dat deoarece constipa iar ea deja are o usoara tendinta spre constipatie.ALEX, bine ai venit; scrie repede inca 9 mesaje ca sa poti posta imediat ce scrii. Eu cred ca trebuie sa iei in calcul urmatoarul aspect: copiii alaptati pot avea si 5,6 scaune pe zi sau pot face o data pe saptamana- in ambele cazuri e ok. Sucul de morcov este laxativ si probabil din cauza lui a avut Alexandra scaune mai dese. Nici eu nu m-as ingrijora in cazul tau. Sunt copii si copii.carmen, ai 2 gemeni superbi;PAP. ELENA, la fel este si alexandru al tau. Auzi, da' tie ce-ti trebuie slabit draga mea, ca pe vremea asta cred ca te sufla crivatu' pe strada.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie