Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
nikole spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor eu de la 2008 imi doresc...o carte de credit fara limita si care sa se plateasca singura. Glumesc insa de cateva zile sincer stau departe de centru pentru ca desi i-am luat fie-mii haine cu nemiluita totusi mereu gasesc ceva care "ii trebuie" si acum sunt reduceri imense dar din putin se face mult si iar cheltui prea mult. Asa ca ne plimbam in parc si gata, uitam ca sunt reduceri.
Acum serios imi doresc de la 2008 sa slabesc macar 5 kg (ideal 8 cum eram eu odata), de sambata ne apucam de jogging si zicem pas la ciocolata, cola etc. In plus imi doresc sa ma relaxez referitor la... cancer, cand reusisem si eu sa ma calmez cu nodulul meu de la tiroida vine soacra-mea (care de altfel e o femeie foarte de treaba) acum doua zile sa-mi zica cum ca are un prieten de familie cu un nodul la gat si i-au descoperit la biopsie ca e de natura maligna. Al meu s-a inverzit si a sarit la ea ca de ce vine cu astfel de povesti, ea saraca s-a scuzat ca a si uitat de nodulul meu si ca ala e altfel, in alt loc la gat etc. I-am zis lui al meu ca n-are rost sa se ia de ea insa abia uitasem si ma relaxasem, in seara aia cand ii dadeam fie-mii sa manance am bocit si m-am rugat la Dumnezeu sa ma lase sa traiesc macar pana o vad si pe ea ca pe Cosmin. Sunt patetica ce mai. Insa de atunci nu-mi pot scoate paranoia din cap, ma stresez mereu, si din cauza stresului nu pot dormi, am mancarimi pe toata pielea capului si pe corp. Offff.
Va las si sper ca nu v-am stricat ziua.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Lunitzo, repede in 2 minute vreau sa adaug ceva la povestioara asta...
cu ceva timp in urma cand eraM SI EU IN FOCURI CU DIAGNOSTICUL ASTA groaznic, s-a intamplat sa merg in viizita la niste prieteni de familie.La un moment dat, gazda aduce albumul ei de poze de familie, si cum ne uitam noi la poze, dau de o foto cu o femeie f frumoasas, la care eu binenteles ca intreb cine, e, bla bla bla...era sora gazdei care murise cu ceva ani in urma de cancer de col uterin...eu la vremea respectiva eram in asteptarea rezultatului Pap-ului.
Cand am auzit am inceput sa tremur, nu am putuit ascunde frica si panica ce m-a cuprins...al meu la fel a sarit ca ars si a rugat-o sa nu imi vb de asa ceva ca ma inebueste de-a binelea, eu fiind intr-o stare de incordare ce n-o doresc nici dusmanilor.
De atunci si pana am primit rezultatul am trait un cosmar, iti dai seama...
Acum... realitatea, de multe ori , se bate cap in cap cu fricile si scenariile pe care mintea noastra le creeaza si din fericire dracul nu e asa negru.
Asa ca...vb cuiva mai sus, fii barbata si incearca sa elimini gandfurile astea negative, care nu fac altceva decat sa ne imbolnaveasca fizic.
Oameni cu noduli pe tiroida sunt f multi, cei mai multi traiesc 120 de ani cu el acolo, altii se opereaza , la altii da inapoi...
am trecut si eu pe la endocrinologie cu ceva timp in urma si mi-au investigat tiroida care era putin marita la vremea aia, in fine...
ACUM CHIAR CA TRE SA IES, TE PUP SI LASA GANDURILE NEGRE LA O PARTE.
Nikole,mami lui albastrel
nma spune:
timi, lia, luna, lavi, cristina26, sunflower1979 ca mi-ati laudat strumfii. sper ca nu am omis pe cineva.
chiar e bine cu doi copilasi. noi il avem pe alex la bunici si tare dor ne e de el. chiar si andra ii duce dorul. azi l-a auzit la telefon si il tot cauta. nu intelegea de unde vine vocea. iar alex saracu tot insista sa vorbeasca cu ea.
luna fi optimista si totul va fi bine. eu nici nu indraznesc sa nerg la dr pt tratament caci imi e frica sa nu trebuiasca sa nu mai alaptez. sper sa fie bine si gata.
brazuca25 sanatate multa denisei. si alex a fost alaptat si facea foarte des rosu in gat. pt tuse eu i-am dat anbroxol picaturi.
Elena am vazut poze cu bufleiul Alexandru. e dulce foc.
Nonna76 multa snatate baietilor!
andra spune mama. la inceput am crezut ca mi se pare. asta era miercuri, dar ieri a spus foarte clar. mi se pare ciudat caci alex a spus pe la 7 luni. sotul a fost putin dezamagit caci spera sa spuna tata. bona nu ne crede, dar vad ca andra repeta cand nu vreau sa o iau in brate.
mai am de citit din urma dar nu ma mai lasa urlatoarea mea. si trebuie sa o iau ca spune printre lacrimi ma-ma-ma
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Nonna76 spune:
Multumesc fetele ca sunteti alaturi de mine.Sora mea a facut dimineata amnio, acum e bine, se odihneste,marti primeste niste rezultate preliminarii iar peste 2 saptamini rezultatul final.La ecografie pare totul ok dar vom vedea .
Andrei al meu e f. racit,are laringita,gitul este f. inflamat,abia mai poate plinge mititelu',cind tuseste il doare f. tare .nasucul curge si el.am avut si febra.Din cauza gitului suntem pe antibiotic,eu n-as fi vrut dar dr. a zis ca nu-i de glumit cu laringita .Si sotul tot asa ceva are.Eu cu Vlad am scapat sau vom vedea.A venit sora cea mica sa ma ajute caci dupa noaptea trecuta petrecuta cu Andrei in brate eram varza.
Dar ne vom face noi bine.
Aylin mie CM la Vlad mi-a venit la 9 luni dupa nastere.Nici acum nu mi-a venit.Ma gindeam si eu ca la burta care o am sa nu fiu cumva insarcinata.
Si eu vreau sa slabesc,ma gindesc ca ma voi duce la scoala si ma vor intreba elevii daca mai astept un bebe.Ca la Andrei au vazut ei ca m-am schimbat si m-au intrebat.
Oana te astept pe la mine.(ca tot ziceai ca ai visat ca erai la vaslui).
Toti baietii mei dorm si de aceea imi permit sa stau pe DC .
cristina26 spune:
Am si eu o intrebare pentru mamele care au inceput diversificarea:
Cand le dati mere, cum le pregatiti? le fierbeti? Le dati prin razalitoare?
Eu am incercat sa le pun in mixter dar bucatelele de mar au fost prea mari, mi-a fost frica sa i le dau asa.
Multumesc anticipat
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
oaana spune:
Pap-Elena,tu alaptezi?am vrut sa iau si eu ceai verde si am vazut ca e interzis cand alaptezi...am o prietena care a slabit usor cu ceai verde.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Cristina,tu nu ai o razatoare de sticla sau plastic special pt. bebelusi?se da tare bine pe ea marul.
Oana,mami de Yoyo si Bubu
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
first_carmen spune:
Buna fetelor si La multi ani!
cristina26 eu merele (necopate) le dau prin razatoarea speciala (se spune de sticla dar eu am de plastic) si iese ca o pasta .
Baietii mei sunt raciti de anul trecut. sunt muciti si au inceput sa plinga ingrozitor cind folosim batista bebelusului dar nu am ce face ... altfel nu pot sa respire sau sa manince. o intrebare : ati folosit Calvol?
Pup
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20cincea
pap.elena spune:
Cristina eu i-am dat pana acum mere coapte lui Alex.Ii plac mai mult asa ca sunt mai aromate .Azi i-am dat 2 mere rase pe razatoarea de sticla si nu i-au placut .
Oanaeu nu mai alaptez.Intradevar nu se poate bea verde atata timp cat alaptezi.
first_carmen spune:
Carvol nu Calvor (repezeala bat-o vina)
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20cincea