Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
violetan spune:
Claudia75, nu stiu cat timp trebuie sa-i dau. Azi aflu. Mie mi-a dat fier haussman si a zis sa incep cu 1 pic dim una seara, a doua zi 2 dim 2 seara si tot ass pana la 15. Dupa...nu stiu. Dar asistenta mi-a zis ca efectele nu se vad la fier daca ii dai mai putin de 100 zile???!!!!
Chiar, stie cineva alta schema de administrare a fierului?
Aylin, exact aceleasi probleme le am si eu, mai putin franjurile:)). Adica ciclul nu mi-a venit pana acum, ca rad si fetele de la birou de mine. Ca ele se plang ca le-a venit si le doare burta, iar eu imi iau o fatza de-aia pervers-mirata si zic: ciclu?? ce e aia ciclu?? Ca vorba aia, fara ciclu un an de zile uiti, nu?:)) Si ma doare si pe mine cand fac sex, nu asa rau ca in primele zile, dar tot la inceput ma deranjeaza...Parca sunt virgina:)) Oare oi fi??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
apropos de temperaturi cu - , voi ati mai scos copii afara? ca eu n*am mai iesit cred ca de o luna....si ca sa ies asa 10 min e greu , ca am de urcat si de coborat pe jos 4 etaje. la primavara o sa fie bbe zomby!!!!!
*mihaela*
Noi iesim chiar daca e foarte rece, macar o tura de cartier tot facem. Miruna doarme foarte bine dupa aceea - somnul de zi, vreau sa spun. Iar eu sigur as capia stand numai in casa, si asa nu ies cam cat mi-ar trebui mie ca sa fiu 100% eu insami.
Aylin, nici mie nu mi-a... Iar chestiile cu bebe2 sunt asa, vis cu ochii deschisi. Cel putin pentru moment. Despre restul nu stiu ce sa spun...
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
CarlaV spune:
Aylin, nici mie nu mi-a revenit menstruatia si Saby implineste 6 luni de Sf. Ion. Un mic disconfort pe la "franjuri" am si eu cateodata, dar cred ca stiu care-i cauza, iti povestesc pe mess daca vrei.
Lavi, gazele au revenit abia azi-dimineata asa ca nema' tort, m-am consolat cu paine cu unt si miere. Tre' sa plec la serviciu si imi iau ceva dulce pe drum. Nikole e pe la voi prin Moldova inca...
Diana, 4-5 ciocolate pe saptamana? Credeam ca zici pe zi... La mine sunt cam 3 pe zi, cine da mai mult? Ioana, ce zici?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
mychydutza spune:
aylin din cate cunosc eu e la fel de normal sa nu-ti vina cat aleptezi pe cat e de normal sa iti si vina(cazul meu). nu iti doresc sa experimentezi foarte repede pt ca la mine de ex e fff naspa: fff abundent, dureri, stare de sfarseala.
cu sexu...nici la mine nu mai e la fel:nu stiu cum sa zic dar ma simt ca o galeata, am si un oareshcare discomfort cel putin la inceput. asta o zic din amintiti pt ca de prestat .......cred ca e o luna de atunci. sunt asa obosita si siktirita ca numai de sex nu am chef. cat despre franjurii tai, nu ma bag ca nu cunosc. la mine e doar senzatia ca am ramas fff mare........ca o elefanta virgina.
*mihaela*
brazuca25 spune:
Eu despre am zis ca o sa ma duc sa ii fac cinste doctoritei ca tare bine si-a facut treaba. Este super bine, parca mai bine decat inainte, nu simt deloc ca s-ar fi largit locul, ba chiar dimpotriva.
De venit mi-a venit abia luna trecuta prima data si nu cu dureri si nu mai mult de 3 zile.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
aylin_tarcan spune:
merci fetelor pentru raspunsuri. cu venitul nu ma ingrijoram eu prea tare, dar acum ca stiu ca mai sunteti si voi, e mai bine. si cu durerea m-am mai linistit.
brazuca, eu cred ca problema e ca e stramt, nu ca e larg. ca de aia doare. numai la mychy inteleg ca e invers. eu cred ca nici la inceputurile inceputurile nu aveam durerile astea.
carla, da, scrie-mi pe mess pls.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
pap.elena spune:
Mie mi-a venit dupa 2 luni de la nastere ,dar in fiecare luna cu mari intarzeri iar in decembrie nu mi-a venit deloc .Cel maI naspa e cand facem cu prezervativ .Nu m-am hotarat ce metoda de protectie voi adopta pe o peroada lunga de timp ,pastile sau sterilet.
Am fost in piata si mi-am luat ceai verde deci ,pregatita pentru regim incepand de azi.La mine chiar functioneaza ceaiul asta verde .
Poze de la craciun aici
nikole spune:
LA MULTI ANI, si din partea noastra, va dorim un an nou mai bun, mai bogat ,cu sanatate si bucurii sa nu le pueti duce:)
Am ajuns si noi acum o saptamana in tara, deocamdata hibernam in oarselul meu natal, nu ne incumetam la drumuri prin tara, desi as fi vrut sa colindam putin tara, insa in cond. meteorologice date, mai bine stam linisiti acasa
Eu tre sa ma laud cu inca o mastita la acelasi san ca si acum 3 luni, febra, dureri , frisoane, si tot tacamul...
acum iau antibiotic, si astept sa imi revin cat de cat.
Va pup cu drag pe toate si pe strumfii vostri perfecti, si inchei aici, ca mi-a expirat timpul la net caffe.
Pupici!
Nikole,mami lui albastrel
cafera spune:
Cristinaaaaaaaaaaaaaaa, ce faceti? Ce face frumoasa? Mai pozeaza? Asteptam noutatile. Cred ca si de data asta ne vei surprinde.
cafera spune:
Nycole, ce frumosi sunteti toti trei si ce interesant e bebe. Foarte frumos, mi-au placut tare mult pozele. Cum ai ajuns in Japonia si cum a fost nasterea acolo? Te-ai acomodat?