Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
valen spune:
NONA, sanatate multa lui Andrei. A avut si sarah o laringita anul trecut de Craciun si stiu ce pacatoasa e. A evoluat asa repede ca in 3 ore nu mai putea respira si credeam ca nu mai ajungem la urgenta.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
cris_ales spune:
Valen, dr. de familie mi-a spus ca poate fi si un efect al vaccinului antipolio care se da oral. Doar dupa vaccin am avut probleme dar e posibil sa fi fost si din cauza sucului de mar si morcov.Acum nu stiu daca sa continui cu sucul sau sa-l las pe mai tarziu si sa-i dau altceva.
Cris cu fetita Alex
CarlaV spune:
M-am intors si eu si am constatat ca se circula aproape civilizat in Bucuresti, mare minune!
Ne pregatim de diversificare, drept pentru care am luat niste morcovi si un mixer vertical, sa vad ce parere va avea fii-mea de piure.
Am descoperit un tipar de somn/treziri dese pe care din pacate l-am verificat si azi-noapte, va zic ca poate se potriveste si la copiii vostri. Deci, daca Saby adoarme pe la 8-9 seara se trezeste abia la 6 dimineata, daca adoarme mai tarziu, la 10-11 seara, obligatoriu se mai trezeste o data la 2-3 noaptea sa manance. Chestia asta s-a verificat de mai mult de o luna, din pacate si in noaptea trecuta, drept pentru care eu am cearcanele pana la barbie. Cred ca mi le las lungi .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
cris_ales spune:
am reusit sa-mi activez PM.
Va rog, trimiteti-mi si mie parola de la mailul comun.
va multumim
Cris cu fetita Alex
brazuca25 spune:
Eu deloc nu reusesc sa o adorm pe Deni devreme oricat de mult vreau sa ii fac program. O adorm pe la 8 dar nu doarme mai mult de 30 de minute si e super fresh cand se trezeste. Aseara a pedala de la 8 jumate pana dupa ora 24!!! Si noaptea tot cu mine in pat ca altfel se trezeste imediat. Acum ca sunt racita as vrea sa nu o mai tin langa mine dar nu am cum sa ma inteleg cu ea. E o mamoasa gogoshik asta!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
ghinetz spune:
Buna.
Am un bb maraicios azi, e la mine in brate. acum sta linistit ca e fascinat de tastatura.
Am intrat sa va spun ca de citit va citesc, dat mai greu cu scrisul.
Nonna, multa sanatate lui Andrei. Si sa ne dai vesti bune despre sora ta.
quote:
daca adoarme mai tarziu, la 10-11 seara, obligatoriu se mai trezeste o data la 2-3 noaptea sa manance. Chestia asta s-a verificat de mai mult de o luna, din pacate si in noaptea trecuta, drept pentru care eu am cearcanele pana la barbie
Carla, doar de la o trezire pe noapte ai cearcane? Eu zic ca Saby e foarte cuminte. Mi-a placut teribil insa asta cu
quote:
Cred ca mi le las lungi
Nikole, ma bucur sa te recitesc. Ma bucur ca sunteti in tara. (stiu ca iti doreai mult sa rezolvi cu actele) Si iti doresc sa fie bine cu mastita aia. Of! Vorba vulpitei din Micul print: "Nimic nu e perfect pe lume".
quote:
Auzi, da' tie ce-ti trebuie slabit draga mea, ca pe vremea asta cred ca te sufla crivatu' pe strada.
Valen, exact aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu cand am citit mesajul Elenei.
Acum cred ca ajuns in tara si Simo. Abia astept sa dea o cafea de aia buna-buna. Si pe Oti o astept, dar...
Jadi...tu te-ai intors de la Braila? Mai povesteste-ne despre tine. Karligutza...gata si tu cu plimbarea "la Moldova"? Ei...a fost "gier", asa-i?
Pai daca v-ati reintors cu toatele...eu zic sa ne mai spuneti despre voi, cum a fost, cum ati petrecut...
Anya, ce mai face Arina? Mai bine? Mai are fluturas la manuta? (Stefan asa ii spunea; si zicea ca asistenta il hraneste pana isi ia zborul)
Gata...fug ca nu mai vrea nici in brate. Cred ca il culc putin pana la baie.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Gabrielabv spune:
servus fetele
hai sa va urez de bine si eu pe anul acesta si sa speram ca v-a fi bun, cu multa sanatate si la fiecare cu dorinte implinite
am avut de recuperat ceva, da' acum trec repede la mesaje
alina.a felicitari pentru dintisorii Elisei, eu cred ca are si Medeea unul ca se vede ceva alb pe gingia de sus, dar nu mai evoluiaza si parca nici nu se simte cu degetul, in schimb are momente de urlat si de ros la greu. I-am dat cu dentinox si vad ca are efect
Timi felicitari pentru botezul Sophiei
CAfera ai o fetita scumpa foc iar de Alexia imi place ca are personalitate puternica la cei 7 ani
Brazuca sanatate multa Denisei. Imi pare rau ca nu suporta aerul rece, pe medeea o las in continuare sa doarma cate 3,4 ore afara desi s-a facut fff frig
nma ti-am admirat puiutii, Alex e un frumos de cred ca aveti deja probleme cu fetele
Aylin vad ca te-ai intors cu forte proaspete si placere de bucatareala, o pupacesc pe smechera de Alma care stie sa se faca placuta in societate
Nonna tare mi-e mila de cei 3 baieti bolnavi ai tai, sa se fac repede bine le doresc
Carmen ti-am admirat comorile, seamana intre ei dar nu chiar perfect. Cred ca ti-e destul de greu acum dar se fac ei mari si sa vezi ce bine v-a fi ca se au unul pe celalat. Sunteti o familie fffff frumoasa
si acum despre noi cate ceva
am inceput programul de dezvatare de mancat noaptea. In prima noapte am pierdut 2 ore cu dat ceai, s-a inecat rau de tot, apoi a trebuit sa o pun si la san. Ieri noapte s-a trezit la 1 i-am dat ceai , a adormit 10 min apoi iar a plans iar i-am dat ceai si pana la urma a dormit pana la 7 dimineata. Astept sa vad ce v-a fi noaptea asta
v-a spuneam ca vrem sa o invatam sa faca pluta, ei bine a reusit intr-o zi sa stea singurica deasupra apei. era linistita si nu dadea din maini si picioare ca de obicei, ne-am bucurat ca e pe drumul cel bun
aylin_tarcan spune:
gabriela, . de la voi am invatat asta cu bucatareala
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
gabriela, si sa vezi ce ganduri mari am, dar sa mai slabim un pic ca ne-am facut ca prcisorii dupa sarbatori. cozonaci, prajituri, paini cu tot felul..ehehe...sper sa nu imi treaca pana atunci medeea rezistenta. ca si eu am tinut-o pe alma azi vreo 2 ore la ger.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
cafera spune:
Gabrielabv imi place ca esti curajoasa in privinta apei. Eu ma agit toata cand sotul o lasa mai mult in apa.
Ma intrebai zilele trecute cum e cu scolarita in clasa I. Eu nu am avut probleme. Alexia stia sa scrie si sa citesca si isi face singura temele. E mare lucru! Mai greu e ca ea are multe activitati extrascolare: balet, inot, pictura si e greu cu drumurile. In rest incerc sa le dau atentia necesara la amandoua.
Le iubesc mult si imi sunt tare dragi cand le vad cum se joaca impreuna. Seara, la noi in casa e spectacol!