Strumfi de iulie-august 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 14
Nonna76 spune:
Valen- pentru ca meriti.Mi-au dat lacrimile cind am vazut cit de apropiata imi esti.Si eu am o sora in Canada la Hamilton.
Gasesc de fiecare data la voi sprijinul de care am nevoie.Va multumesc(fara sa dau nume ca uit pe cineva si nu e frumos)
Andrei e rau dar e sub tratament si speram la mai bine.Lui Vlad doar ii curge nasul si mai tuseste din cind in cind.Are in schimb o energie care ma termina(eu sunt si terminata de somn).nu stiu de ce dar vb. f. tare si ma toaca marunt toata ziua.
Sotul e si el la pat,nu mai are glas(asta e bine intr-un fel ca e cam cicalitor uneori-dar e baiat bun).
Eu m-am saturat de facut treaba in casa,curatenie,mincare,intins rufe,asezat haine ..etc.Nu termin niciodata.
Dar miine va fi mai bine.Nu-i asa?
valen spune:
quote:aa, cred ca n-am inteles eu bine care este ingrijorarea ta si de aici si raspunsul meu anterior. gabriela, waw, felicitari pt. micuta inotatoare.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Originally posted by cris_ales
Valen, dr. de familie mi-a spus ca poate fi si un efect al vaccinului antipolio care se da oral. Doar dupa vaccin am avut probleme dar e posibil sa fi fost si din cauza sucului de mar si morcov.Acum nu stiu daca sa continui cu sucul sau sa-l las pe mai tarziu si sa-i dau altceva.Cris cu fetita Alex
valen spune:
nona, bine ca nu ti-ai pierdut simtul umorului. Ce frumos ca sunteti asa multe surori. Eu sunt singura la parinti si nu e bine, de asta am si ales sa avem mai mult de 1 copil. Cred ca va fi f bine pt. fete in timp, sa nu fie singure si chiar daca ne e noua putin mai greu o perioada, mai tarziu vor fi si ele o familie mare. Altfel spus, mai vreau un copil doar ca sotu' are alta parerein alta ordine de idei am inceput sa exagerez cu forumul asta; toata ziua dat refresh-uri in prostie si sunt clar dependenta. De luni ma apuc sa slabesc si cred ca e cazul sa-mi reorganizez putin si activitatile zilnice. Sa vedem.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
valen spune:
inca un mesaj si inchei pe ziua de azi; ieri am facut o salata de boeuf pe care am ornat-o (cum cere traditia)cu maioneza si bucati de gogosar in forma de floare. Pt. ca Sarah se tot fataia printre picioarele mele si mai avea de insirat prin casa inca 2 cratite, singurele care ramasesera la locul lor, m-am gandit sa-i distrag atentia aratandu-i opera mea de arta. "waaaw, mamiii!!!" mi-a raspuns...ce sa mai, sa lesin de fericire primind asa o rasplata pt. munca mea. apoi aud "musi ani taia, musi ani taia, aaa muuuusi, aani"; draga de ea a crezut ca e un tort si a inceput sa cante "la multi ani"www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Nonna76 spune:
Valen eu credeam ca doar baiatul meu scoate oale din dulapuri,farfurii si pune masa asteptind musafiri.
Si eu am vrut macar 2 copii tocmai pentru a le fi mai usor.parintii imbatrinesc si au alte conceptii .As vrea si eu sa-mi cresc copii asa cum ne-au crescut parintii pe noi.Suntem f. apropiati chiar daca suntem imprastiati prin lume.Am o sora in Germania,una in Canada(mmomentan e in Italia la viitorii socri) iar cei mici sunt inca studenti-cine mai stie unde se vor duce.Sotul meu are si el 3 frati dar relatiile dintre ei nu sunt asa apropiate de asta spuneam ca depinde mult de parinti cum se vor intelege copii.
first_carmen spune:
Buna seara!
Am avut niste runde de plins si a trebuit sa stau cu ei.Multumim pentru aprecieri, laptele praf sa traiasca. De miine incepem sa mincam carnita si de azi vroiam sa incepem brinzica ... dar nu s-a inchegat asa ca miine apelam la alt iaurt.
Pe 1 ianuarie Petru a cazut din pat :(. A gasit o portita intre toate pernele alea si cu o rapiditate f mare s-a strecurat si mama l-a gasit pe jos (patul nu este inalt dar oricum a plins). Nu are nimic (a venit doctorul lui si l-a pipait pe toate partile si a zis ca-i ok) probabil ca o sa mergem la medlife sa-i facem o ecografie sa fim linistiti.
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20cincea
loredana_76 spune:
Buna seara .La Multi Ani si tot ce va doriti pentru 2008.
Nu am mai scris de mult,dar cum zicea si Valen sint clar dependenta stau cu calculatorul deschis si dau refresh dupa refresh.
Am vazut ce scria First Carmen si vroiam sa-i spun ca noi ne-am luat un tarc deoarece si David al meu se impinge in perne ,sta in cap si mai nou a inceput sa-si traga piciorele sub el ca si cum ar sta in genunchi si se impinge f tare inainte.Tarcul mi se pare f bun dar deocamdata il punem in pat ca mi se pare ca e curent pe jos.Sa treaca frigul asta si sa vina primavaraaaa.
Eu l-am scos afara saptamina trecuta si a racit,febra nas infundat,pina la urma am ajuns pe 31 la Budimex si i-a dat nurofen cu panadol din 4 in 4 ore alternat.Azi a terminat tratamentul dimineata si seara iar febra 38.7.Nu stiu ce sa-i mai fac am sunat-o pe dr lui si a zis sa-i dau nurofen in continuare si ambroxol ca si tuseste.Si dc nu-i trece cit nurofen sa-i mai dau? Offf ,nu mai trece raceala asta.
Si apropo de vorbit cind e suparat sau plinge zice dea-dea.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
cristina26 spune:
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Am ras marul pana la urma (am incercat cu mixerul, dar nu a fost suficient de marunt zdrumicat) si a iesit destul de bine. Problema este Ingrid nu a fost prea incantata de el. Asa ca nu am mai fortat-o sa mai manance mar, i-am dat cereale pe care le-a devorat cu o zi inainte si azi nu a mai vrut, a plans si am alaptat-o. O sa mai incercam peste vreo trei zile.
Valen nu stiu daca faptul ca era marul crud nu a influentat rezultatul final.
First_carmen imi pare rau ca a cazut mititelul tau din pat. Este asa de usor sa nu fii atenta pt o secunda. Ma bucur ca dr. a zis ca totul pare sa fie bine.
va doresc numai bine la toate. fug ca mi se arde mancare.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cafera spune:
Luna aceasta incepem diversificarea. Va rog sa-mi trimiteti si mie parola pentru adresa comuna, sa pot studia temeinic lectia cu introducerea alimentelor.
Inca ceva: nu am mai scos-o pe Ilinca din casa de anul trecut. Mi se pare cumplit de frig.
musetto spune:
Felicitari strumfilor care deja au inceput sa zica mama! Sonia mea inca maraie in legea ei, nici vorba de mama. Oricum, probabil ar tb sa zica mami, pt ca mama nu pronunta nimeni prin casa si nu cred ca ar avea de unde sa invete:)
Luna, iti scriu si eu doua vorbe ca sa te incurajez: lasa gandurile negre deoparte, nu orice nodul inseamna o problema grava. Si nici nu te lua dupa ce are unul sau altul pt ca fiecare isi are propria istorie (mod de viata, gene, etc...). Daca insa nu te poti linisti, du-te la un doctor si verifica, nu ajuta la nimic sa stai in stress, dimpotriva mai rau iti face. Pupici si ai grija de tine!
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)