PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
monicabo spune:
Doniro, felicitari!!!
Sa-ti traiasca baietelul, si sa creasca mare, alaturi de sora lui :)
Pupici
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Consi spune:
Felicitari Roxana pentru Victor Mihai!!!
Sa fiti sanatosi si mancaciosi!
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
www.totsites.com/tot/luca_dobos" target="_blank">site-ul meu
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
crissa71 spune:
Felicitari Doniro!!
Putere, liniste si sanatate!
Sa-ti traiasca minunea!De fapt minunile...
La multi ani!
emiliapop spune:
Felicitari Doniro!!!
Refacere usoara si mult laptik!!!
Felicitari si bine ai venit bebe Victor Mihai, sa cresti mare si sanatos!!!
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!
crissa71 spune:
Babee:cum mai sunteti?
Mai fetelor dar de Anasia mai stiti ceva?Ce-i cu ea.. e plecata?Ca era nelipsita!E o.k?
emiliapop spune:
Oauuuu da' ce repede a nascut....ca azi parca trebuia sa se duca la control..o fi nascut normal sau provocat nu de alta da' eram curioasa ca ea ca si mine cu Alex a nascut-o pe Daria la aproape 42 de saptamani si ma gandeam daca la a doua nastere scap mai usor si se naste bebe mai repede si nu provocat.
Muhh nu ai mai multe amanunte?
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!
Piersicutze spune:
Crissa probabil ca Anasia este plecata acasa. Din cate stiu face sarbatorile pe rit vechi.
Amami spune:
LA MULTI ANI si AN NOU FERICIT!la toata livada.
FELICITARI Doniro Sa fiti sanatosi toti, sa aiba mami lapte la bb si sa creasca bb mare si frumos ca Daria.
Babee sper ca sunteti mai bine. Sanatate Rebeccai
Map si celelalte bolnavioare - sanatatate maxima!
Mada zbor placut si safe spre UK.
Cristina_Ioana distractie placuta la ski.
Am mai vrut sa scriu la cineva dar am uitat.
Noi suntem bine. Am petrecut sarbatorile in familie, si cu prieteni, ba pe acasa, ba pe la munte. A fost frumos. Am trecut Craciunul cu streptococ in gatutul lui Sebi. Luat antibiotic si speram sa fi scapat de el. Mergem la control in cateva zile. De REV am fost la ski cu piticul. L-am dat in tubing -un fel de colaci mari dar care au si un fund. Te pui in iei si da-i la vale pe partie. Aluneca bine de tot. Distractie mare! Radea piticul cu gura pana la urechi. In noaptea de REV a nins ca in povesti. Dimineata aveam zapada proaspata, pufoasa, alba ca laptele si muuuuuulta muuulta. Am facut si un om mare de zapada. I-a placut lui Sebi!
emiliapop spune:
Babee bine ca nu a fost ceva grav cu febra aia.
Si eu stiu cum e ca doar si al meu a trecut prin asta si cel mai rapid scadea febra exact cum a zis Sabina cu frectie si sosetele cu 1/2 apa si 1/2 otet, scade rapid.
Sanatate multa Rebecai si multa liniste tie si il trimit pe mos Ene pe la genele tale.
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!