PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
map spune:
Salutic la mamicute,
O ce veste minunata: Doniro fericitari si multa sanatate si flacaului si tie! Sa creasca mare si sa fiti o familie unita si fericita!
Eu vin iar cu vaicareli. Se pare ca iarna si gripele astea nu se mai tarmina La mine cred ca-a recidivat gripa pe care am avut-o inainte de Craciun. De fapt la aproape toti care inainte de Craciun aveau gripa a aparut acum cam cu simptomele pe care le-am avut si eu ieri. Ieri dimineata m-am trezit si eu cu durere in gat si pana seara nu mai puteam de gat si urechea stanga. Am pus cartof la gat (nu-mi era clar daca-i amigdalita sau gripa pentru ca durerea de gat era prea puternica) si am incercat sa dorm. Ma trezeam la fiecare cateva minute cu dureri groaznice. Pe la 2.30 bantuiam la baie sa dau la boboci ca-mi era tare rau asa deodata. Febra si frisoane nu aveam dar o starea cat se poate de aiurea. M-am tot perpelit si tuseam ca aveam o secretie foarte aiurea in gat. Mi-a dat prin cap ca sai doua faringosepturi si bine am facut ca m-am linistit uimitor, nu mai tuseam. M-am mai tot trezit dar parca durerea deja mai scazise si dimineata deja ma mai durea doar putin in gat si urechea deloc. Acum ma simt ametita si ma doare si burtica, am fost afara cu Robert ca este soare si foarte fain si m-am cam obosit. Sper sa fiu numai eu cea cu replica si Robert sa nu aibe nimic.
Gabriela te inteleg prea bine ca te-ai speriat asa tare, doi copilasi micutasi, al treilea la purtator pe ultima suta. Oricat ai fi de tare te mai lasa nervii si puterile. Mai ales si nervii-s mai facuti prastie de la iarna asta. Speram ca Rebeca este deja mai bine. Si pupam minunea mica si mamica luptatoare sa treaca si peste hopul asta.
Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Piersicutze spune:
doniro sa fie intr-un ceas bun, sa fii puternica sa poti avea grija de cei puiuti si multa sanatate proaspatului membru al familiei.
gata deja sunteti 4, eu zic sa bem
si iti mai doresc cat mai putini colici pentru puiul tau si refacere rapida
map baga vitamina C la greu: portocale, lamai, mandarine, ceaiuri calde - nu fierbinti dar foarte calde cu multa miere....dar sa bei la greu sa vezi ce repede trece raceala si gargara cu sare multa....
o sa fii alt om, eventual pui pe gat sare calda sau macar un prosop cald si faci o baie fierbinte si te bagi in pat.
nico
Genie spune:
ROXANA, felicitari! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOS!
Refacere rapida si mult laptic!
Babee, sanatate Rebeccai!Iar tie multa putere!
Mada drum bun spre casa!
map spune:
Sabina daca nu as da la bobocei stii cat as bea, de-as rupe. Dar cum beau o cana lo iau razna, imediat mi se intoarce stomacul pe dos nu stiu de ce. La Robert am baut foarte multe ceauri ca eram si atunci racita rau dar am putut, cred ca cel putin doi litri pe zi. Aseara mi-am facut o cana de apa fiarta turnata peste lamaie si miere, cand am baut a fost ok dar apoi naiba m-a luat. Acum nici apa nu mai beau cum trebuie tot din cauza raului
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Muuh spune:
Babee sanatate multa. Doamne prin ce ai mai trecut si tu.
map eu iau si am luat si in sarcina pentru dureri de gat Homeogen 9 - preparat homeopat de la Boiron, poate gasesti si tu la farmacie si mai intrebi daca poti lua.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
nicolica spune:
Feliciatri draga doniro pentru Victor Mihai!
Map, inca putin si scapi de greturi
babbe, sanatate Rebeccai si tie odihna cu caru'!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
map spune:
Chiara eu cu Mg B6 ma impacam super in sesiuni, imi dadeau o energie la invatat. Hehe ce bine ma simteam cu el si cand nu am fost gravida mai luam. Si stiu ca-i recomandat de luat dimineata ca-n combinatia asta da energie nu pofta de somn. In sarcina si cu Robert si acum iau un Mg care se cheama Verla, este recomandat gravidelor si este invers, asta-i de luat mai mult seara ca relaxeaza si te trage la nani. Eu stand acum acasa iau de trei ori pe zi deja ca am nevoie din cauza mioamelor mele nenorocite.
Craciun si Rev
map spune:
Muuh Merci mult pentru sfat, pe aici nu mi-au pomenit de preparatul asta homeopat. voi intreba la farmacie si neaparat o sa merg la dr de casa sa vedem ce spune si ea daca ma mai tine mult.
Nicoleta sa te auda Dumnezeu si sa treaca greturile odata. teoretic ar fi trebuit sa nu mai am acum in saptamana 14 dar pana la 20 mai sut numai 6 saptamani oricum
Craciun si Rev
gina_butnaru spune:
Felicitari Doniro si pupici multi-multi! Sa-ti traiasca feciorul si sa creasca mare, sa va aduca numai bucurii!
Ce coincidenta, s-a nascut cu exact aceeasi greutate ca si piticul meu si a luat acelasi scor Apgar!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"