PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Luat picaturile lui peste care m-au blegit si atat.Poate oi dormi candva
Recunosc ca m-am panicat astazi, ma gandeam doar ca-s singura si sa nu mi se faca mie rau si ce le fac lor si tot asa.Is trecuta prin multe si cu Phillip si cu Rebecca dar cand e sa ti se puna pata reactionezi ca tufa de Venetia.
Multumesc frumos de suport moral

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

'Neata fetelor!

Of, Babee, sanatate multa Rebeccai! Mititica, stiu cum e, ca si noi am trecut de multe ori prin asta si de fiecare data intru intr-o stare nasoala si eu. Pupici multi sa-i treaca! Aveti grija de voi!

Mai citesc ce-ati mai scris si revin, sper sa nu ma aglomerez iar ca ieri cu treaba.

Va pup pe toate,

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

La multi ani piersicute si un an nou plin de bucurii! Sa vi se implineasca tot ceea ce doriti!
Nu am mai intrat de mult sa scriu cate ceva, dar in general am reusit sa citesc ca tot ce ati scris. Am intrat acum sa va urez toate cele bune pentru noul an.

Babee vroiam sa iti spun ca la fel am fost si eu in sarcina, cu probleme cu somnul. Desi eram tare obosita nu reuseam sa dorm sa ma odihnesc. Medicul la care am fost mi-a spus ca insomniile acestea se datoreaza lipsei de Mg, si in consecinta mi-a dat sa iau Magne B6, care la mine a functionat. Nu zic sa iei si tu, dar eventual intreaba la o farmacie daca ti-ar putea fi de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Babee,ma bucur ca ai trecut cu bine peste ziua de ieri.Poate isi vor face efectul si picaturile si va fi chiar ok.
Noi ne lupatm cu un deget care il sugea,acum il suge si pe cel d ela dreapta,asa ca acum are 2 degetare.Nu stiu unde vom ajunge,dar nu vreau sa ma dau batutaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

babee imi pare rau ca esti in situatia asta
cel mai rau e sa ai copilul bolnav...si cu oboseala ta cred ca e crunt
eu nu pot sa iti spun in momentele astea decat ca o sa treaca si o sa si dormi....odata si-odata
eu dupa ce am nascut aveam impresia ca asa va fi viata mea ...noroc cu tata care mi-a zis ca o sa creasca si o sa fie bine
stiu ca par penibila dar eram la pamant si asta m-a linistit.
magne b6 am luat si eu toata sarcina si m-am simtit bine, eu nu prea am dormit spre sfarsitul sarcinii pt ca lovea bebe si ma trezea dar in rest am fpst ok, poate si din cauza asta
tin pumnii sa se faca rebecutza bine si te pup pu burtica
cand ai dpn????
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

A nascut DONIRO la ora 09:00 AM un baietzel de 3800 gr cu apgar 9 pentru doctor si 11 pentru ea cum mi-a scris.

Felicitari mamisca draga si bebe sanatos si mancacios.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Felicitari Doniro. Sa fie bebe sanatos si tu sa ia laptic mult. Ne bucuram mult pentru tine. Sa va traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari Doniro si bun venit Victor MihaiMarisor baiatul, sper ca mamica este bine.

Cu chiu cu vai am dormit, dar nu linistit.Am tot visat, m-am trezit de 2 ori sa ma schimb si de 6 sa merg la toaleta.Asta pana dimineata la 7 cand m-a luat o durere de burta de ma gandeam ca ajung sa nasc astazi.Bagat 2 No-Spa si am adormit iarasi pana la 11 cand s-a trezit si Rebecca.Se cam speriase sotul ca nici ea nu se trezise si dormea de 14 oreIn timpul noptii i-a mai dat el suspensie si a dormit cu ei ca sa imi fie mie bine.Trec si astea...

Chiara eu iau magneziu de ceva timp, am gasit niste pastile cu fier (de la Phillip dar inca valabile) si ma gandeam sa le iau.Cred ca de oboseala am insomniile astea

Sunt curioasa daca la pranz mai doarme Rebecca ca eu as mai vrea.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

felicitari roxana!!!!! bine ai venit victor mihai, sa cresti mare si sanatos!!!!
mamicii fericite, refacere usoara si mult laptik!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Felicitari Doniro! Refacere rapida si bebe cuminte si mincacios!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput