PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
andreea25 spune:
nu v am citi dar am intrat sa urez sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI SANATOSI SI VOIOSI IONILOR SI IOANELOR si derivatelor !si doniro o mika galerie ca stiu ca maine te duci la control pupici la fete si sper sa revin dc apuc sa mai citesc cate ceva.Andreea & Ariana www.flickr.com/photos/9544071@N07/2137487769/" target="_blank"> CRACIUN 2007
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am sunat la aeroport acuma. Au zis ca din cate au ei inf nu sunt pb maine cu zborul din iasi sa mergem la 5 fara un sfert in aeroport si in caz de ceva cica aia din bucuresti la cursa de londra asteapta sa vina toti pasagerii cat de mult posibil ca stiu ca sunt pb si daca nu vom fi programati pt urm zbor din ziua respectiva spre londra. Uff speram sa fie bine si sa nu avem pb.
Pupici!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
Piersicutze spune:
Gabriela calmeaza-te. Nu intra in panica. Incearca un supozitor daca ai in casa. Dacanu incearca cu impachetari, trebuie sa scada de la impachetari. Si sosete cu jumate apa jumate otet. Nu lasa copilul cu febra as amare, nu vreau sa te sperii,d ar eu sunt patita. Poate da foarte usor in convulsii. Hai cu calm ca se rezolva.
Babee spune:
Sabina i-am dat intai suspensie, dupa 2 ore am pus si un supozitor.De-abia acum a scazut la 38.5 si i-am facut si impachetari cu prosoape ude.Am urlat nitel la sot si a si ajuns acasa, acum e pe drum catre pediatra.Nu are nimic altceva, doar febra asta mareVa spun cand vine ce si cum.
Nu mi-ajungea ca-s nauca de nesomn, am si migrena acum
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
julax spune:
Babee,ma gandesc ca impachetarile ar ajuta.Astept sa vii cu vesti bune.
Mada,drum bun!Vremea se anunta mai buna,deci cred ca nu veti intampina greutatiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Babee spune:
Gripa virala:doar antitermice.
Piersicutze spune:
Hai Gabriela tue sti puternica. O sa treaca. O sa fie bine. E mai greu acum un pic cu febra, dar va scadea. Las ca trec toate. Incearca sa privesti un pic lucrurile cu calm. Asa-s copiii mici. Nu te impacienta.
Babee spune:
M-am mai linistit, maine oricum e sotul acasa si poate sa aibe el grija de ea ca eu sa ma odihnesc .Iau picaturile,fac baita si sa vedem.
Noapte linistita.
crissa71 spune:
Babee: va pup..tin pumnii..hai ca i-a scazut bine la 38.5!!Doamne..doamne...gripa virala?!Ce faza!!Super ca-i doar atat!
Ei..stiu cum e..cand vin toate odata..si oboseala si migrena si fara ajutor..si copil bolnav..!!
Pana la urma toate trec..lasa urme ..dar trec!
Bine ca e doar atat!!Baga antitermice la greu...si tine-ne la curent sa stim si noi si poate te putem ajuta macar c-un sfat!DEsi tu esti la al doilea copil..poate totusi un sfat la moment...
Eu stiam teoretic de toate..mai trecusem de ex. prin febra si frisoane si diaree..dar tot mi-a fost de mare ajutor o prietena la telefon cu sfaturi la obiect, ca eu eram varza!!
Fii tare...Va pupacim.