PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

babee despre ce uleiuri vorbesti....ca vreau sa fiu pregatita cand vor veni si la mine noptile albe
sigur ai mai scris dar nu am vazut eu
stiu si eu despre ce carnati vorbesti, acum ma gandesc numia la ei...ooofff si au fost cumnatii in austria si nu mi-am dat seama sa le zic sa ne aduca
sunt deliciosi fetelor, nu se compara cu pietrele de moara romanesti
am mancat si eu Leberknödelsuppe, nu stiam ca asa s enumeste dar am fost socata cand am vazut zeama clara si diotamai galusca (iui ziceam eu, sau perisoara ha h a ha)....e un deliciuuuu...oooff babee ce imi faci tu mie acum .... salivez toata
la noi in romania dai 5 euro pe o punguta de scoici de 150 de grame...deci oricum am da-o tot mai ieftin e la voi
genie mie mi-a zis pediatra ca daca nu vomita, nu adoarme si nu isi pierde cunostinta ...e totul ok
cica au capul tare
si eu am patit-o cu bianca rau de tot de a ramas cu semn la frunte...se uita la tv si a vrut sa se sprijine de mobila si s-a dus direct in cap...

sabana ia incearca pe pielea ta batista bebelusului...ma rog pe mana sa vezi ce usor trage
mai rau e cu zgomotul de la aspirator...e pacat sa nu o folosesti, altii nu au auzit de ea.
scapi si tu copilul de chinuri (depinde acum si ce fel de mucisori are...daca sunt abundenti incearca batista)
copilul o sa stea imobilizat. o tine cineva ca altfel nu se poa... hai ca nu prea te incurajam asa...
nu mai stiu cine mi-a zis dar bine a zis ca batista bebelusului te scapa de antibiotice....ca daca sta copilul cu mucii aia se agraveaza situatia...se duc chiar si in plamai :(

bysko ai vazut ce copil mare ai???? si noi le bagam piure-uri si branza de vaci
si ei saracii ar rupe gogonelele si muraturile in doua
bysko si a mea e leoaica in adevaratul sens al cuvantutlui...... daca vrea ceva trebuie sa ii dai sau se inrosteste si urlaaaa

emiliapop fi tare fata ca scorii astia ai nostri sunt pe cale de disparite, trebuie sa fim mandri ca ii avem
si eu raman uimita de unele reactii care ar trebui sa fie cu totul altfel

julax la batista bebelusului o sa urle si o sa arcuiasca
nu sta niciunul cuminte, dar cand te gandesti ca ii faci un bine te sacrifici ..asta e, nici mie nu imi place s ao vad cum urla si se inroseste

ce parere aveti despre CAFEA in sarcina???? si de cola???
eu nu stiam ca sunt gravi si in prima luna am rupt sticlele de cola..aveam o pofta nebunnnaaaa de cola
si de baut cafea am cam baut o cafea pe zi, credeti ca agita bebeul?

nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Map:la noi n-a fost greu deloc..adica intr-o criza de dinti..cand nu-i trebuia nimic..nici macar mancare..decat ceaiuri..,a renunta singur..nici nu vroia sa o vada!!Apoi nu i-a mai trebuit!!Deci macar cu asta am avut noroc!!Bafta si voua...si nu te stresa...poate o sa renunte singur..

Mergi la inceput

Nico eu pe sarcina, mai ales la sfarsit am baut cola in nestire. Nu sunt un exemplu, dar eram dependenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Nico ai voie cola si cafea dar trebuie limitata cantitatea de cafeina la maxim 300mg pe zi. Aveam acasa o carte de la s[ital unde zicea cat contine o doza e cola o ceasca de cafea.
Cand ajung in uk zic, oricum sabina zicea parca ca ea a baut toata sarcina cola si a fost ok.
Eu cafea nu beau numai cola si eu am perioade cu pofta nebuna de cola si iau o guritza doua un pahar si trece. Sarcina trecuta am baut in ultimele luni cola ca atata puteam sa beau si a fost ok.
Am impachetat mai avem cateva maruntisuri de bagat in valize oricum jucariile primite de fata nu incap sub nici o forma abia am indesat haine si carti cd-uri medicamente etc. O sa le trimita tata prin pachet mai incolo altfel nu avem sanse sa le carabanim dupa noi.
Fug ma striga Flo.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Nico:eu cafea am baut toata sarcina..una lunga de tot dimineata..aveam si tensiunea f. mica asa ca daca nu beam eram leguma...deci nu stiu sa-ti spun daca i-am facut sau nu rau lui cipi..cred ca nu totusi...!

Mergi la inceput

si a iesit copilul agitat???
ca a mea e mai activa, vioaie, agitata...
nico

quote:
Originally posted by crissa71

Nico:eu cafea am baut toata sarcina..una lunga de tot dimineata..aveam si tensiunea f. mica asa ca daca nu beam eram leguma...deci nu stiu sa-ti spun daca i-am facut sau nu rau lui cipi..cred ca nu totusi...!

Cristina si Ciprian(11.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

nico legat de alaptatul la sticla ce sa zic, la noi Robert a fost alaptat de mine ziua ca eu eram acasa si seara sticla i-o dadea tatal lui. Titi n-a vru ca nu venea asa ca nu titi este o poblema. POate iesi la fel de mamos si fara ea Primele doua luni cat a fost mama la noi ii dadea si a si degeaba Cam d epe la 4 luni l-a apucat faza de mamosenie. Cat despre cafea si cola eu am baut la Robert litri de cola ca era sg care imi taia greturile un pic. La cafea am renuntat de buna voie ca aveam pulsul mare si nu-mi pica nici bine. Acum la fel imi face rau cafeaua, pun dimineata un strop in ditamai cana de lapte. Sincer nici nu-mi mai place. Cat despre cola, pepsi sau combinatie de cola cu fanta am incercat dar de data asta nu a mai mers, nici macar asta nu mi-a luat greturile. Ba mai mult am dat-o afara mai mereu.

Monica 13+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

nico copii asa trebuie sa fie vioi si activi, asta inseamna ca-s sanatosi. Cat despre agitata vine si de la varsta cred. Am inteles ca pe la 2 ani jumate se mai potolesc

crissa as vrea sa avem si noi asa noroc. Numai ca la noi trebuie asteptata o perioada de liniste fara sa dea dintisorii. Acum lui ii trebuie mai mult. Of ca deja de vre-o 4 luni tot dau la canici si premolari. Canini au dat asa mai putin initial si am vazut ca au inceput o a doua faza cand cred cau lungi si ascutiti si dor al naiba cand te musca

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

am vrut sa scriu: copiii asa trebuie sa fie, se pare ca mi-e foame de litere "i"

Craciun si Rev

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Rebecca a facut brusc 39.5 febra si nu reusesc sa i-o scad nicicum cu antitermice.Mai astept putin si ii fac impachetari cu rece.Nu s-a putut dormi, Phillip a reusit 1 ora dar in urletele ei ce sa mai poata.Am tras un plans zdravan si incerc sa fac ceva pana vine sotul de la munca ca eu nu ma simt in stare sa ma duc cu ea la medic.Sa se duca la urgenta ca eu pic

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput