PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Rebecca alt episod.
Ii pun la nani la 2.Eu langa ei ca asa dormim la pranz.Rebecca adoarme prima, am verificat inainte febra-36.2 Adoarme si Phillip si incerc si eu sa dorm.Si ma trezesc brusc(dupa 30 de minute), Rebecca gemea.Cand am pus mana pe ea sa iau foc, ii iau temperatura:41.2.Am trezit-o , i-am pus sosete cu otet, am dezbracat-o si i-am facut impachetari pana la buric, i-am dat paracetamol suspensie si mi-amintesc ca am Fenobarbital pt copii.I-am dat jumatate de pastila ca mi-a fost frica sa nu faca convulsii.Sotul a intrat in panica mai rau decat mine, dupa 2.5 ore i-a scazut febra.Acum astept sa vad cum evolueaza si o sa ii mai dau preventiv Belladona.
Are pofta de mancare, a baut cam 600 ml ceai si apa, e vioaie...altceva ce sa mai fac?Am inteles ca ar dura cateva zile.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Doniro,felicitari
Super!aveti pereche!ce frumos!Asteptam poze cu voinicul.
babee,m-a luat cu frisoane la un moment dat cand ai scris ca avea41.2.pentru ca ai intervenit eficient.Ati avut niste zile mai grele.Speram sa treaca cat mai curand.sanatate multa!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Acum are 40.Am sunat la salvare si m-am sfatuit cu medicul de garda ca nu vine nimeni doar pentru febra.Sa scad doar febra.Bine c-am dormit putin noaptea trecuta, ca sigur nu reusesc si azi si sotul maine trebuie sa mearga la munca.

Mergi la inceput

Eu nu inteleg cum de-i poate creste atat de repede(maxim 30 minute intre masurari) si asa mult.Care e explicatia?
Gönül unde esti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Babee uite a imi facea si Alex. Eu cred ca pana la urma se lasa si cu antibiotic. Uita-te in gatul ei, Alex era numai pete, pana in cerul gurii aproape. Eficient ar fi si un supozitor cu novocalmin, dar acum nu stiu ce sa faci, daca i-ai dat fenobarbital. Aia de la salvare sunt tampiti? Fa-i iarasi impachetari, de la buric in jos, pune-o in prosop ud si sosete cu juma otet, juma apa. Mie la camera de garda imi spusese ca trebuie dat alternativ la 4 ore panadol cu nurofen, ca de aceea ajunsese sa faca febra mare, ca nua m respectat intocmai 4 cu 4. Eu ii dadeam doar la puseuri de febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Dragi mamici am inceput un nou capitol aici.

Mergi la inceput