PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 15
nicolica spune:
Philipica are 14,7 kg si 90 cm, se face cat tati...de 2m
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
Piersicutze spune:
crissa stii cum fac eu: ma mai inspir ba de pe site-uri ba din memorie si ii fac o papa noua cand deja mai are din cea facuta de ieri
si daca nu ii place, ii dau din papa de ieri
de regula mananca cam de toate
de ex mazare simpla nu papa, dar daca fac un ghiveci cu mazare, alege boaba cu boaba. e innebunita, dar mancarica d emazare nu ii place
incearca sa stai si tu degeaba o zi, ca tot le faci a doua zi ;)
fa ceva sa te relaxezi putin ca mai ai de tras ....
eu i-am mai facut bianca mancarica de carne cu rosii multe si i-a placut, mancarica de dovlecei, fasole galbena fiarta cu usturoi si ulei, ciorbele sunt pe primul loc, dar supele nu, chiftelutze de pui, curcan pe gratar, si le i-a in manutza si musca singura si mai nou i-am fiert paste si i le-am pus cu unt si cascaval dar cred ca o sa ii dau fara cascaval ca s elipeste si pierde timpul cu dezlipitul cascavalului....
nico
map spune:
Salutic, ma apuc de calcat ca nu am mai apucat dara m vrut sa uram multiani si multa sanatate celor care serbeaza azi ziua numelui.
Tare harnicute ati fost pe weekend, m-am straduit dar nu am reusit sa citesc totul.
emilia sanatate multa pipicului, of chiar ca asta va lipsea si mai ales ca este asa de mic pitic.
Gabriela tiramisu a fost excelent, am pus si un pic de magerquark cum am gasit o reteta pe un site nemtesc. Si visinile ai fost foarte bine venite altfel era cam gretos cu atata mascarpune si frisca. Ma gandeam ca la vara ar merge si cu caise sau piersici. A placut tuturor si sincer nu cred ca voi mai face cu ou de acum inainte ca tareee bun a mai fost Pe toti i-a surprins ce prajitura usoara.
Muuh tare dulcel este ALexei, vorba fetelor iti vine sa-i papi falculete. Si cum papa iaurtel sg parce-i Robert, se vede tot pe fata lui
Nicolica era si zapada unde ati fost? Vrem si noi sa mergem dar asa sa ne intoarcem seara undeva unde-i zapada multa sa vada si Robert zapada. Ce ziceti va inscrieti? Dar mai la inceputul lui febr sa se mai mareasca ziua un pic si mie mi s-a facut dor de zapada.
Legat de kg, Robert are 12 kg si cred ca vre-o 85 de cm dar exact nu stiu, oricum ne surrinde pe unde ii mai ajunge manata aia si ia totul, tare atenti trebuie sa fim.
Trec la treaba ca am vb cam mult
Monica 12+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Babee spune:
Am fost la farmacie sa cer ceva sa dorm ca nu mai pot.Cand m-a vazut cu burta si cu cearcane cat casa n-au comentat nimic.Am intrebat de Ambra D3 si mi-au dat altceva, picaturi ca isi fac mai repede efectul.Sa continui cu bai relaxante si ceai de melisse(cum i-o zice in romaneste?).
Imi vine sa plang de oboseala si am nervii intinsi la maxim.Poate dorm putin acum
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Piersicutze
Acum tot stau si ma gandesc ca infectia revine din cauza mucilor nescosi. Totusi mi-e cam frica de batista bebelusilor. Ce se intampla daca aspiratorul refuleaza, da rateu. Nu se poate atasa la un alt tip de aspirator, poate mai mic.
Emilia parca tu intrebai de saltea ptr pat bertoni? Eu am gasit una la Selgros la 120 RON, e valentino, facuta la Timisoara. Se vinde intr-un sac de punga. Sunt foarte multumita de ea si pici parca doarme mai bine de cand o avem.
Bysko ce sa zic si eu ma oftic rau de magazine. Sunt niste scoruri pe aici de iti iei campii. Si eu mi-as dori sa ajung in Austria, chiar aveam o promisiune de la al meu sot, dar avand in vedere starea copilului nu imi vine sa plec. Ma gandesc cu groaza daca o apuca febra sua ceva eu ce fac acolo departe.
Fetele din Bucuresti am descoperit magazinul Sprider din City Mall cu super hainute ptr copilasi si nu numai. Eu il stiam din Grecia, ma bucur ca e si aici. I-am luat lucrusoare dragute Alexandrei de acolo si nu asa de scumpe.
Sabina nu pateste nimik de la batista beblushului, atata ca face zgomot aspiratorul ala si s-ar putea sa se sperie de la el, uite sotul a vazut la sensiblu cum farmacista ii arata unui domn tot batista bebelushului dar cu motoras propriu care nu facea atata galagie si costa 2,3 mil. si ma intreba ce sa faca sa ia din aia ca ar fi buna si ptr. bebelusha dar nu i-am dat in buna ca mi se pare cam scumpa si daca eu ma descurc cu asta normala la aspirator...
Sa stii ca nici nu trage tare aspiratorul din nas ca am incercat intai la mine ca si eu ma gandeam la inceput cand era mic Alex ca daca ii trage creierii...
Multumesc pentru informatie in legatura cu salteaua deci aia de la Selgros e la dimensiunile patului Bertoni ca vad ca nu are 140/60 ca patul de lemn.
emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
AMR 6 saptamani !!!
map spune:
Gabriela Daca mergi la dr de casa nu ti-ar putea recomanda oare ceva sa rezolve problemuta ta? Ca ma gandesc cata nevoie ai acum de odihna, vei avea si asa o perioada agitata dupa ce nasti. Cat ar fi bb de cuminte la doua-trei ore tot va vrea papa ca trebuie sa creasca mare.
Eu sa stii ca dorm dar dimineata ma simt tot obosita pentru ca ma tot trezesc noaptea asa aiurea.
Eu am acum o durere in gat si de ureche stanga, parca se prelungeste durerea din gat. Nu stiu unde am captat iar raceala ca am fost chiar cumintica ultimele zile. POate ieri ca am exagerat cu aerisitul, nu ma mai saturam de aer in casa
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
nicolica spune:
Monica draga, sa stii ca nu era zapada, doar resturi, abia cand am plecat ninsese ceva. Uite in poze cum era.
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
julax spune:
Babee,somn usor.Sper sa reusesti sa te odihnestiIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
map spune:
Nicoleta frumusici pozicile voatre iar Philipica este cam mare nazdravan, domnia sa Sa-l pupicesti de la noi pe orajori. Dar speram sa-l pupicim noi curand pe viu
Am si eu o intrebare? Care dintre piersicutele mari "devoratoare" de suzeta au reusit sa renunte total la ea pana acum? Am inceput si eu pregarirea, i-o ascund ziua si daca-o mai cere spunca am aruncat-o la gunoi sau ca-a luat-o babaul. Nu stiu cine intelege el ca-i babaul dar functioneaza. Am incercat sa-l culc la prnaz fara ea dar m-a nenorocit de muscaturi si-l tot auzi "si-si, si-si" asa ca am spus sa-l mai las pana trece de faza cu muscatul, adica sa iasa dintisorii bine de tot ca se pare ca-l mai dor gingiile ca-l tot vad cu pumnul in gurita. Aseara le-am spus unor prieteni care au un baietel de un an si aproape o luna ca-n doua luni vreau sa scapam de suzeta si m-au intrebat ca ce m-a apucat. Pai eu cred ca daca vine bb 2 si nu am renuntat la ea pana atunci apoi va fi greu de renuntat la ea cta vreme si bb2 va avea suzeta. Ei spuneau ca ce dar eu innebunesc la gandul sa ajunga la 4 bani ditamai cavaletul si sa-l vad cu suzeta. Poate-s exagerata dar nici nu ma gadesc sa ajungem asa, va plange cateva zile, imi asum riscul de-a avea cateva nopti mai albe dar gata apoi. Stiu de ca alti copilasi care si ei erau mari fani suzeta ca n-a fost imposibil sa renunte la ea in cateva zile cand aveau un an si jumatate.
Craciun si Rev