PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabi1/gabi1.jpg)
gabi1 spune:
Miruna pozele sunt superbe si i-au placut si lui Rares chiar il pupa pe Alexei si cand te-a vazut pe tine imi spunea ceva pe limba lui dar era foarte incantat,oricum cred ca ii este dor de voi.Fetelor sa stiti ca Rares are varsat de vant l-am "capatat" cand am fost la cresa sa il vedem pe mos.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
julax spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!Iulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
julax spune:
Babee,ma gandeam eu ca ae imposibil ca o mamica cu bebe sa faca atatea prajiturele fara ca altcine va sa se ocupe de copii.M-am linistit
Byskosi alex e darnic,dar cica vine o vreme cand nu va mai fi,cand mai cresc si li se dezvolta simtul proprietatii.or mai fi si exceptii
Muuh,am obs ca are parul mai deschis decat voi,dar se mai inchide,oricum e brunetel,zic euIulia @ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Piersicutze spune:
Buna dimineata,
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Ion.
Babee si eu ca si tine sunt obsedata de lucrusoare pentru copii. De fiecare data cand prind pe cineva ca pleaca afara ii dau banuti sa imi aduca si mie cate ceva pentru pici. Ultima oara a venit o prietena de a mea de la Budapesta. A venit cu o sacosa imensa cu hainutze de la C&A si nu numai, toate pentru pici. Au costat 100 EUR. Si din cate am inteles totusi Budapesta este scumpa in comparatie cu Viena sau alte orase din Germania. Acum pe iarna avem stoc facut. Trebuie sa incepem sa ne pregatim de primavara.
nicolica spune:
Buna dimineata mamicutze!
La multi ani celor ce serbeaza azi!
Emilia, nazdravanului
Gabi, nasol cu varsatul de vant. Verisoara mea, la 2 saptamani dupa ce a nascut a facut varsat de vant apoi bebelusul, e cumplit...dar trece.
Doniro, bafta la o nastere usoara...poate chiar saptamana asta
Bysko, inca putin si cu noroc pleci la Busra ta. Parca Busra e si un oras in Turcia, sau ma insel?
Muuh, ai o splendoare de falcute cu ochii superbi
Amu despre noi....Suntem bine sanatosi, drept urmare am fost plecati 3 zile in Cehia la Karlovy Vari, sa punem in umbra Revul plictisitor...A fost frig dar minunat, cu plimbari in natura, bai fierbinti, mancarica buna si somn de voie si nevoie. Curand pun si ceva poze.
Va pupam
Philip si ma-sa, Nico
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
Bysko spune:
Nicolica m-ai facut sa rad!
Orasul turcesc se nu meste Bursa. Eu scriu Busra ca nu am altfel cum, dar numele este cu sh romanesc si pe u sunt 2 puncte/treme. Este nume arabesc preluat si de turci si inseamna veste minunata.
Si ai dreptate. Mi-am rezolvat actele si peste 2 ore iau trenul spre casa. Sper sa ajung pana la miezul noptii.
Gonul mamica de Busra
nicolica spune:
no ca m-am linistit, cu lamurirea ta. Nu dealta dar se poarta...sunt multe orase a caror nume sunt alese si pentru persoane: Verona, Constanta, Paris... si eu ma gandeam ca ati conceput-o pe Bürsha in Turcia
si drum bun home!
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">decembrie
nicolica spune:
no ca iar am pecit-o...vroiam sa scriu Büshra
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
In sfarsit am reusit sa intru si eu, ca de cand am ajuns la serviciu, de la prima ora am avut o gramada de rezolvat, m-am cam saturat deja.
Dar, partea buna e ca pot sa mai stau cu voi pe forum.
Trebuie sa mai citesc din urma si va mai scriu.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, cei ce poarta numele Ion, Ioana si derivatele lor! Sa fie sanatosi si sa aiba numai bucurii!
Azi l-am dus pe piticul meu la cresa, era asa fericit de dimineata, zicea intr-una ca merge pa si afara, cand a vazut zapada, radea intr-una.
Va pupic pe toate,
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Bysko spune:
Mai stau putin pe net ca trebuie sa predau cheile apartamentului. sper sa vina persoana la timp sa nu pierd trenul
Si ce cavaler frumusel ai!Cate kg are acum? Ca tin minte pozele alea de la inceput cand era asa pufos de
Gonul mamica de Busra