PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Si noi folosim batista bebelushului la greu, chiar acum am folosit-o ca vad ca inca avem mucii la greu. Nush ce sa ii ma dau ca vad ca Vibrocilul nu isi face efectul si una doua incepe sa respire pe gura.
Voi ce mai folositi ca sotul are oroare de doctori si nu vrea sa ne duca maine la doctora sa il ma vada pe Alex, ca cica daca te dai pe mana doctorilor.... si daca mai ia vreun virus de pe acolo...

Babee vinde-mi si mie pontul cum faci sa ii culci?
Stai langa ei pana adorm sau ce?

Noi suntem stresati rau cu Alex, ce pahar de vin, ce porumbei, noi ne programam cu randul la baie, mancam cu randul la bucatarie, nu reusim sa ii facem baie decat de 2 ori pe saptamana si acum cu gipsul chiar nu stiu cum o sa facem. Si orice am face tot se loveste cu noi langa el.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Acum tot stau si ma gandesc ca infectia revine din cauza mucilor nescosi. Totusi mi-e cam frica de batista bebelusilor. Ce se intampla daca aspiratorul refuleaza, da rateu. Nu se poate atasa la un alt tip de aspirator, poate mai mic.

Emilia parca tu intrebai de saltea ptr pat bertoni? Eu am gasit una la Selgros la 120 RON, e valentino, facuta la Timisoara. Se vinde intr-un sac de punga. Sunt foarte multumita de ea si pici parca doarme mai bine de cand o avem.

Bysko ce sa zic si eu ma oftic rau de magazine. Sunt niste scoruri pe aici de iti iei campii. Si eu mi-as dori sa ajung in Austria, chiar aveam o promisiune de la al meu sot, dar avand in vedere starea copilului nu imi vine sa plec. Ma gandesc cu groaza daca o apuca febra sua ceva eu ce fac acolo departe.

Fetele din Bucuresti am descoperit magazinul Sprider din City Mall cu super hainute ptr copilasi si nu numai. Eu il stiam din Grecia, ma bucur ca e si aici. I-am luat lucrusoare dragute Alexandrei de acolo si nu asa de scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Eu pe Alex o las si adoarme singura. Seara o iau si o schimb in pijama, o pun in pat, ii dau bibe, bea jumate din el apoi se cere in patul mare. Negociem, ii zic, ca ne mai jucam putin, mai citim, ne mai prostim, apoi o pun inapoi in pat, termina biberonul, ies si ii spun Noapte buna. Uneori plange dupa mine, se potoleste repede, apoi isi canta sau vb pana adoarme. Daca stai langa ea nu adoarme. Aseara mama a culcat-o si tot statea langa ea, mama nu mai venea, cand ma uit la ceas era 12 noaptea. Am certat-o de ce mai sta acolo. Ea mi-a zis ca a crezut ca eu asa o culc, stand langa ea. I-am explicat ca asta se intampla cand era bolnavioara acum adoarme singura. Cum a iesit din camera a adormit in 5 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

uff iar reusesc sa scriu in jur de 12 noaptea.
mama nu a observat chiar mi-a zis ca is slaba adik arat bine dar mai trebuie lucrat la burtica ca daca nu pap lasa impresia de burta dupa nastere daca pap se umfla ca un balonas.
gabriela stiu carnatii aia mit cascaval am mancat si eu cand am fost in austria i-am si laudat la multa lume, dar in ultima vreme nu am mai reusit sa ajung pe acolo acusi mergem cu bebeii numai sa ne luam masina.
gata maine e ultima zi ne apucam de impachetat si de zis rugaciuni sa nu fie pb si sa zburam linistiti.
gata fug la nani am intrat sa mai scriu acuma cat pot ca cine stie cat dureaza laptopul sa il repare.

pupici la toata lumea piersicutze si mamici dragi sa nu ne uitati pana ne reparam laptopul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumim, multumim de aprecieri.
Eu cand l-am facut pe Alexei cred ca m-am impiedicat, cum se zice, nu am stat calumea si de aia seamana asa tare cu neamul sotului.
julax ti se pare ca e brunet pentru ca este tuns scurt altfel Alexei este saten deschis.
crissa da a mancat si el peste cu sos ragu dar lui i-am dat si paine sa isi inmoaie in sos ca ii place tare mult.
Mancare de fasole i-am dat lui Alexei. In unele scheme de diversificare fasolea uscata se recomanda de la 10 luni iar carnea de miel/oaie este pe acelasi loc cu cea de curcan. Noi nu o facem cu carnati sau alta carne ne place simpla iar el este innebunit. Am mai facut si o reteta arabeasca cu mai multe soiuri de fasole, linte, bob si naut si a mancat si din aia fara probleme.
Si apropo de preturi, a venit mama din Spania si mi-a spus ca a fost cu prietena ei sa cumpere ceva din supermarket si pe 4 file de somon, 30 de scoici si 20 de creveti a platit 3.80 Euro. Mama nu e senila inca si nici eu tembela 3.80 Euro este. Pai la noi un ananas in piata este 15 RON. Imi amintesc exact cum atunci cand eram gravida am cumparat de la H&M haine de 100 Euro si le-am purtat toata sarcina (erau inclusiv rochii de vara, camasi, pantaloni speciali, sutiene de alaptat, dresuri, chiloti si alte mici acareturi)

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

de fasole chiar nu stiu. oare a mancat? eu nu am mai gatit fasole de muuult.

Sunt asa de plictisita... Am fumat 1 pach azi, am terminat 1 sticla de Cola la 2 l.

si acum subiect pt maine: copiii vostii sunt darnici? Busra da tot- mancare, jucarii. Uneori iti baga in gura cu forta.

Gonul mamica de Busra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Pupam fetele pentru incurajari
Intr-adevar Sabina si eu ma ingrozesc de fiecare data cand cade, dar ma gandesc ca de acum tot mai neastamparati vor fi, asa ca trebuie sa fim cu ochii in 14.
Emilia, sa iti explic cu arnica. Medicul meu de familie are si competatenta in homeopatie. Am sunat-o imediat si mi-a zis sa-i iau arnica dilutie CH5 cate 5 bobite de la Boiron din ora in ora pana seara. Arnica este o planta, gasesti si unguente care se folosesc in caz de lovituri. Eu am incredere in homeopatie, de exemplu la ultima raceala a Antoniei asa am rezolvat-o, pentru ca nu am vrut sa ii dau antibiotic iar dupa trei zile de panadol nu am vazut nici o schimbare. Asa cu bilutele homeopate ne-a tinut 6 zile dar dupa aia nu au mai fost probleme.

Referitor la darnicia copiilor, fii-mea are toane si toane. Catodata e foarte darnica, isi imparte jucariile cu verisorul ei, mie imi da sa mananc din farfuria ei dar are si zile in care e rautacioasa si nu vrea sa imparta nimic. Eu ii explic ca e frumos sa daruiesti, sa fii bun cu ceilalti si astept ziua cand va intelege.

Muuh, subscriu si eu la ce au spus fetele: Alexei e leit tatal lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

E clar ca-s buhuhu daca scriu la ora asta.Mi-a ajuns sa dorm 3 zile suficiente ore, iata ca 1 ora am dormit pana acum..

Emilia uite cum e la noi:seara baie obligatorie.De cate ori se poate le face sotul ca eu sa nu ma obosesc(asta de cateva luni, si inainte de cate ori era acasa seara).In seara asta le-am spalat si parul asa ca eu am fost de garda ca ma misc repede si n-apuca sa urle.Dupa imbracat, Rebecca mai bea un bine cu lapte, Phillip a vrut mango si apoi fiecare in patul lui.Am de la Chicco o casuta cu proiector/babyphone, dau drumul la ea si ei mai casca ochii pe tavan.Rebecca a adormit repede, Phillip cam dupa o ora.Dar isi mai pune singur muzica si desenele alea si se culca intr-un final.Asta este in fiecare seara, eu nu stau cu ei niciodata.

La masa:toti, Rebecca in partea mea dreapta si Phillip in stanga.El e mare si n-are probleme(mananca singur de la 1.4 ani, ea e mai puturoasa).Acum prefera sa manance singura dar eu o mai ajut cu cateva lingurite ca sa mearga mai repede, iar cu stanga mananc eu.La doua ciocane ca sa iasa treaba buna
Nu stiu, poate m-am obisnuit dar nu mi se pare ceva greu sa fac lucrurile astea.Pana cand va trebui bebe sa manance sigur va manca si ea singura si gata rezolvam problema.Daca e sa-i dea sotul nu vrea si pace, mami

Pana la o ora suntem a lor, dupa 10 maxim avem si noi timpul nostru pentru ca asa mi se pare normal.Chiar ne-a prins bine ca am avut mai mult timp astazi, am discutat de asigurari si ne-am mai uitat pe contracte.

Legat de haine va spun sincer ca eu cei mai multi bani ii dau pe hainele lor.Nu ca am fite dar mi-au placut intotdeauna copiii imbracati frumos si musai sa fie curati.La Rebecca deja nu se discuta, pot sa dau oricat ca tati e de acordIar Phillip e absolut incantat cand are pantofi noi si mereu cere

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Miruna nu stiu preturile din Spania la peste si fructe de mare, dar aici costa destul.File de peste este de la 1.20 euro in sus, pe 2 fileuri dau cam 6 euro, scoicile la kil(congelate) is in jur de 5 euro si tot asa.Noua oricum ne plac si am manca tot timpul.A dat foarte bine 3.8 euro !

L-am asistat pe sot la baut cafea, el pleaca la munca eu raman de veghe-n lanul de secara

Si La multi ani celor ce poarta numele de Ion/Ioana

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

LA MULTI ANI! CELOR CARE POATA NUMELE DE ION/IOANA

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)

http://s239.photobucket.com/albums/ff61/gabi77/

Mergi la inceput