Mamici de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dragele,

Am si eu o mica intrebare in ceea ce priveste morfofetala.
Eu sunt intru in sapt 23 pe 14 ianuarie, asta inseamna ca intre 14-20 ian. ar tr sa-mi fac ecografia.
Din pacate nu am gasit programare la eco decat pe 25 ian.
Stie careva, e prea tarziu?

Pentru mine ce sa zic, oricum e prea tarziu, ca nu am rabdare...

Laurita 20+, , Mircea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laura, eu stiu ca mofofetala se face in sapt 20-22, acum nu cred ca e o tragedie daca depasesti cu cateva zile. Dar poate stiu celelalte fete mai bine. Bafta!

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna seara tuturor gravidutelor!
In primul rand as vrea sa urez LA MULTI ANI tuturor burticilor, sa fim sanatoase si sa avem parte de nasteri usoare. Sa ne dea Dumnezeu bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi.
LA MULTI ANI si tie Deeapui,sa fi sanatoasa si sa ai sarcina usoara in continuare, sa nasti usor si la termen. Distractie placuta1
Eu nu prea am mai intrat pe forum, insa am reusit sa citesc tot ce ati scris, si.....ati scris nu gluma!
Noi am petrecut Revelionul in familie, adica eu, sotul si Alexia si a fost super. Alexia a fost cea mai incantata, fiindca am fost impreuna.
Am vazut pozele voastre (Simonix, Miss Parker Ylari si Felicia) si sunteti niste gravidute sexy. O sa fac si eu poze sa pun sa ma vedeti si pe mine, insa tre' sa-mi prind barbatul cu chef de facut pe fotograful! :)
In rest, si eu mai am dureri de burta, mai ales daca fac efort, cred ca sunt un fel de contractii. De regula daca stau in pat imi trec. Marti o sa fac eco la dr Iosup si abia astept sa-l vad pe bb. Am emotii, sa vedem ce zice dr despre placenta, cum se prezinta de data asta. Sper sa nu mai fie nicio problema si sa am si eu parte de liniste pana la sf sarcinii. Ma gandesc sapt viit sa merg la medicul de fam si sa imi fac analizele de trim II. A mai facut careva analizele ?
Eu pana acum am luat Magneziu si Biomarine. Ma gandesc totusi daca nu ar fi cazul sa iau vitamine, ceva gen Elevit, voi ce parere aveti?
O sa intreb dr, dar parca nu mai am rabdare
Magnetism 79 si Daria Ioana, bine ati venit! Impreuna o sa trecem cu bine prin sapt care urmeaza.
Apropos, fetelor, noi nu ne intalnim????
Bine, nu chiar acum, ca e vremea asta friguroasa..... dar avem in plan si o intalnire, nu?
Acum va las ca mi s-a trezit fetita. Puteti sa credeti ca a dormit 3 ore jumate????
Vai de noi la noapte.
Pupici tuturor.
21 sapt si mami lui Alexia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

da chiar, fetele, nu ne intalnim?

eu stau la Big Berceni, cred ca pot socializa cu toate fetele care ies repede in parc la Brancoveanu. Si in parc la vara....facem concurs de carucioare?

Despre eco morfo fetala... io in sapt 21-22 am fo de sarbatori. Nu gaseam pe dr la eco... si a zis: prima data dupa sarbatori: adica pe 8, cand o sa fie sapt 24.

23+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si eu votez pentru intalnire!!! Eu stau in zona bd Decebal- Piata Alba Iulia! Ar fi frumos sa ne intalnim toate macar o data, de doua ori pana la nastere. Iar pt cele care stam in acelasi cartier sa ne intalnim mai des, ce spuneti?

Si eu am de facut analizele pt trim II, am o lista mare, si trebuie sa ma ocup de ele saptamana asta, sper sa iasa bine. Oricum fetelor, sa nu va speriati, am inteles ca valorile vor depasi sau vor fi un pic inferioare limitelor normale din cauza sarcinii. Mie mi-e teama de glicemie, ca mananc dulciuri in prostie. Credeti-ma fetelor, in ultimii 4 ani eu n-am simtit nevoia sa mananc dulce.....glicemia era in limite normale atunci. Acum simt nevoia.adica nu pot termina o masa fara sa bag doua felii de unt cu gem sau bomboane, prajituri, orice, dulce sa fie. Deci, mi-e groaza!

Alina 22+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salut din nou!
alysh, sar'na de informatii
am fost la eco, pt morfofetala de trim II. bebe e super bine, mare si gras: 470 grame ... faza cea mai tare: e fetita!!!!!! baietelul meu e fetita pana la urma , asa ca va rog sa-mi schimbati caruciorul in unul roz ... ni s-a spus la 14 sapt ca pare baietel, dar nu e sigur. apoi, data viitoare, nu a mai vrut sa ne arate. iar azi ne-a spus ca nu mai e baietel cu "?", ci fetita cu "!"

20+6,

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce dragut, Chinabulina, asa mai are si tati al nostru o speranta sa fie fetita pina la urma. Ca si mie mi-a zis ca e baietel, dar nu foarte sigur. Schimb eu la listuta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

eu am acum la a doua sarcina baietel si mi s-a spus sexul decand am facut eco 3d-4d la 3 luni .Doctorita a zis ca e sigura 99.9% .
Eu mai am o fetita si prima oara la Ioana Doctorita a zis pe la 3 luni ca 60 % e baiat si ma obisnuiesc cu gandul asta ,iar la 5 luni mi-a zis ca e fetita si parca imi luase iar ceva timp sa ma obisnuiesc cu ideea ca am fata.
Eu una nu prefer sa ma neaparat fata sau baiat ,dar din punctul meu de vedere ca mamica e mai frumos sa ai pereche ,poate din punctul de vedere al fetitei e mai bine sa aiba o sora ,cine stie?
Important insa e sa fie sanatos si in rest cred ca e imposibil sa nu il iubesti indiferent ce sex are :baiat sau fetita.
Insa acuma ca ma gandesc ca o sa nasc baietel sunt asa entuziasmata pentru ca e ceva nou pentru mine si ma gandesc cum ma voi descurca ca mamica de baietel ,mai ales ca in adolescenta mea baietii imi pareau atat de diferiti si greu de inteles si mai ales cand mai sufeream intr-o relatie mi se pareau cele mai rautacioase fiinte din univers ,dar in acelasi timp tot nu puteam sta singura si mereu imi cuatam jumatatea ,convinsa fiind ca nu toti barbatii sunt la fel si acum cand voi si eu la randul meu mamica de baiat ma gandesc cum voi sti eu oare sa ii dau o educatie si ce sfaturi sa ii dau in viata.
MA simt cam neindemnatica,dar cand ma gandesc ca totusi e baiatul facut cu sotul meu ma mai linistesc si sunt sigura ca va fi ca el la caracter si va fi bun si iubitor si vom avea o relatie armonioasa.
Parca e mai usor sa fii mamica de fata ,caci sti deja ce sfaturi sa ii dai si mai ales ca si eu ca femeie am fost fetita altfel o inteleg.
Sper sa ma descurc si ca mamica de baietel ,oricum emotiile sunt mari si mai ales cand ma gandesc ca il voi strange la piept si il voi alapta si il voi ingriji ....sper sa nu devin vreo mama posesiva ca acele mame de care nu mi-a placut niciodata si care se bagau prea mult in viata baietilor lor si le controlau deciziile si erau geloase pe prietenele lor si sotii etc...stiu ca ma gandesc cam departe dar totusi am emotii ca am baiat si nu stiu ce sentimente ma vor incerca pe parcusrul vietii.
Poate de asta viata e asa frumoasa si interesanta pentru ca mereu ne lovim de ceva nou caruia trebuie sa ii facem fata.
Si nu inteleg de ce majoritatea barbatilor prefera sa aiba baiat si se simt mai mandri de ei ,mai orgoliosi ?!nu voi intelege niciodata nici de ce unii oameni sunt blocati strict pe un sex si am auzit si de cazuri cand unele mame afland sexul la eco au inceput sa planga zile intregi ca nu sexul dorit.Consider asta un mare pacat .
Voi ce parare aveti?
Ioana Darius20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilirusu spune:

Buna fetelor,eu nu am mai scris de mult,dar v=am urmarit mereu.Astazi am fost la eco morfologica,bebe este bine,foarte jucaus,radea la noi.Surpriza este ca nu mai este baietel cum mi-a spus de 2 ori pana acum ci o fetita,de care este foarte sigura doctorita.Va rog modificati si la mine culoarea caruciorului in roz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Woaaa, fetele vin tare din urma cu egalarea

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput